fbpx

Streaming af de 20 bedste serier på Viaplay i 2021


Savner du at falde i staver til den helt rigtige serie, eller ønsker du at peppe tilværelsen op med nye, gode, og spændende afsnit af din, måske kommende, yndlingserie, så er du havnet det helt rigtige sted.

For på Viaplay får du et hav af de største serier. Du kan let søge efter hvilken serie, du ønsker at se, og hvis ikke du har noget i tankerne, kan du blive inspireret af Viaplays store kategori-inddelingfunktion.

Viaplay har noget for alle. Med deres kæmpe platform kan du finde lige det du har lyst til at se, om så det er på en regnfuld tirsdag eller en hyggelig lørdag aften på sofaen.

Du kan oprette dig som abonnent på Viaplay lige her. Du får de første 14 dage helt uden omkostninger, herefter koster et abonnement som minimum 99,- i måneden.

Streaming af de bedste 20 serier på Viaplay i 2021

Herunder får du en overordnet guide over de bedste serier, som er at finde på Viaplay i efteråret 2021. Du får en kort plotforklaring, viden omkring antal tilgængelige sæsoner, og seriens score på IMDB.

Du kan finde endnu flere serier på Viaplay lige her.

De store amerikanske

Greys hvide verden

Meredith Grey er en ambitiøs medicinstuderende. Hun begynder som praktikant på Seattle Grace Hospital, hvor hun fokuserer på hendes oplæring og det arbejde hun får tildelt af lægen Dr. Miranda Bailey.

Men Meredith møder Derek. Hun begynder så småt få følelser for ham, hvilket gør hendes praktik på sygehuset endnu mere kompliceret. Specielt da Derek får job som hjernekirurg på samme sygehus, hvorpå Meredith er i praktik.

I Greys hvide verden følger du en række medicinstuderende gennem livets udforinger og glæder. Mens du følger hovedpersonerne i kliken, bliver du også imødekommet af en række forskellige sygedomme, uheld og dødsfald.

Greys hvide verden består, indtil nu, af 16 sæsoner, hvor den 17 sæson udkommer i efteråret 2021.

Du finder serien om de ambitiøse læger, hvis liv ikke ligefremt er normalt, lige her på Viaplay.

Tilgængelige sæsoner: 15

Score på IMDB: 7,6 baseret på 239.553 stemmer

Sons of Anarchy

Denne amerikanske storhedsserie omhandler en ung mands kamp om at finde balance i livet. Jackson, eller Jax, er lige blevet far og rollen som far har givet en masse bekymringer omkring den motorcykelklub, han er vicepræsident i.

Motorcykelklubben tjener penge på våbenhandel og det er ikke en fredelig affære. Serien foregår i en opdigtet by kaldet Charming, som er beliggende i det nordlige Californien.

Jax er søn af Johan Teller, som er grundlæggeren af SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club) motorcykelklubben som Jax er videpræsident i. Serien følger de udfordringer som følger med våbenhandel, kærlighed, narko og interne uenigheder.

Du finder Sons of Anarchy lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 7

Score på IMDB: 8,6 baseret på 250.911 stemmer

The Vampire Diaries

Elina Gilbert er en smuk og ung pige, som er bosat i sydstatsbyen Mystic Falls, ganske passende navn til alle de mystiske begivenheder, som finder sted i byen. Elina og hendes bror er forældreløse, og bor ved deres tante Jenna.

En dag møder Elina vampyren Stefan Salvatore, som hun forelsker sig blindt i. Forelskelsen skal være frontløber for resten af Elina og hendes venners liv.

Før Elina har set sig om, er hun fanget i en unaturlig verden af vampyrer, vareulve, doppelgängers og hekseri.

Elina og hendes venner bliver involveret i brødrene Salvatores komplicerede lange liv, og Elina bliver midtpunktet i et on-going kærlighedsdrama mellem Stefan og hans bor Damon.

Du finder ungdomskultserien lige her på Viaplay.

Tilgængelige sæsoner: 8

Score på IMDB: 7.7 baseret på 275.443 stemmer

House

Gregory House er et geni af en læge, for House har nemlig talent for at diagnosticere sine patienter. House er chef for en gruppe læger, lægerne skal klarlægge diagnoser og helbrede sygdomme. Hver episode handler om, at House og hans gruppe af dygtige læger tjekker for de første alvorlige symptomer, som efterhånden bliver værre og værre.

I løbet af episoden, prøver lægerne ihærdigt at rede patienten, men forsøgene ender typisk ud i at patientens tilstand forværres.

I serien House ser du hvordan Gregory House, på ukonventionelle måder, selektere i sine patienter.

Du finder serien, som er et kæmpe hit verden over, på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 8

Score på IMDB: 8,7 baseret på 404.740 stemmer

The Walking Dead

En zombieepidemi har overtaget USA, og hele den tidligere kæmpe verdensøkonomi er faldet i grus. Få er overlevet eller rettere, få overlever, inden de bliver til føde for de evigt hungrende zombies.

Rick Grimes er blevet skudt og har derfor ligget i koma i flere måneder. Da han mirakuløst vågner, er den verden Rick kendte forvandlet til det slemmeste mareridt. Verden er blevet overtaget af zombies.

Han finder ud af, at han er en af de få overlevende, og begynder derfor straks at se, om ikke han kan finde sin kone og søn. Med nød og næppe undslipper han de zombiehorder han møder på sin vej, og finder frem til en gruppe overlevende.

Rick og resten af de overlevende må finde en ny levevej i en verden langt fra den de kendte. I deres færden må de lære at skelne det gode fra det onde, og indse at de virkelige fjender, faktisk er deres medmennesker.

Du kan se den prisvindende gyserserie på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 9

Score på IMDB: 8,2 baseret på 834.342 stemmer

Krimi, historie og Sci-fi

Vikings

Successerien Vikings er inspireret af de historiske sagn om den danske vikingehelt Ragnar Lodbrog fra det 9. århundrede.

I serien følger du Ragnars vikingeliv i Skandinavien samt hans brutale togter med vikingeslænget bestående af hans skjoldmø Lagertha, og hans bror Rollo. Serien udvikler sig senere med fokus på Ragnars sønner, som efterhånden bliver storslåede mænd.   

Serien er blevet indspillet i Irland, og castet er bestående af flere nordiske skuespillere, heriblandt de danske stjerneskuespillere Alex Høgh Andersen (Ivar The boneless, søn af Ragnar) og Marco Ilsø (Hvitserk, også søn af Ragnar).

Du finder successerien på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 5

Score på IMDB: 8,5 baseret på 403.742 stemmer

X-files

X-files er fortællingen om to FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully. De to agenter undersøger usædvanlige sager, som ikke kan forklares af videnskab.

Seriens største x-file er om konspirationsteorier omkring USA’s regering og om bortførelsen af Agent Fox Mulders lillesøster, Samantha.

I løbet af serien følger du Fox Mulder og Dana Scully rejse gennem korrupte virksomheder, regeringer og eventuelt samarbejde med en intelligens, som ikke er jordlig.

Ud over serien, som består af 11 sæsoner, er der også produceret to film, som passer til seriens handling.

Du finder den spændende og spørgende serie lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 11

Score på IMDB: 8,6 baseret på 194.433 stemmer

Bones

Dr. Temperance Brennan er retsmediciner for Jeffersonian Institute. Her arbejder hun sammen med et team af eksperter inden for kriminologi.

Dr. Brennan undersøger mordofre, hvor hun sammen med sit team tager løser vanskelige og ofte meget mystiske forbrydelser,

Dr. Brennan projekteres som en stærk introvert, og grundet hendes tilsyneladende kolde og kyniske job, bør dette næsten være en nødvendighed. Begrundelsen bag hendes meget tilbageholdende personlighed bliver dog grundet i løbet af serien, hvor man som seer bliver præsenteret for hendes ikke nemme fortid.

Er du til de morbide mordefterforskninger, så finder du den spændende krimiserie lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 12

Score på IMDB: 7,8 baseret på 136.354 stemmer

Lie To Me

Dr. Cal Lightman assisterer det lokale politi og til tider FBI med at søge sandhed blandt løgne.

Ved brug af den psykologiske metode microexpressions finder Dr. Cal frem til sandheden. Metoden går ud på, at kroppen ubevidst viser løgne ved ufrivillige ansigt- eller kropsudtryk.

Serien følger Dr. Cal gennem hans arbejde som forhører, men også hans komplicerede og dramatiske forhold til hans familie og ansatte.

Du finder den spændende serie om Dr. Cal lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 3

Score på IMDB: 8 baseret på 109.078 stemmer

Outlander

Claire var sygeplejerske under krigen og Frank var officer. De tager på bryllupsrejse til Skotland, men ved et tilfælde bringer en oldtidsstenkreds, præget af gammel skotsk overtro, Claire tilbage til 1743, hvor hun pludselig finder sig selv på det skotske højland midt i brændpunktet for det skotske oprør.

Gennem serien følger vi Claire og hendes dramatiske oplevelser, tidsrejser og bekendtskaber.

Undervejs falder hun for den charmerende skotte Jamie Fraser og en ny verden venter sig for Claire. Hun finder sig splittet ikke blot mellem to tidsaldre, men også splittet i kærligheden mellem to mænd. 

Du kan finde serien som er baseret på Diana Gabaldons bestsellerserie, lige her på Viaplay.

Tilgængelige sæsoner: 5

Score på IMDB: 8,4 baseret på 116.494

Once Upon a Time

I den fiktive by Storybrook er en række figurer fra forskellige eventyre fanget. Uvidende om hvem de er og hvilken forbandelse de er blevet påsat, lever de normale liv i en almindelig menneskeverden.

Den Onde Dronning står bag forbandelse, men for at holde sig skjult har hun udnævn sig selv som borgmester for byen, og går med undercover navnet Regina Mills.

I 28 år har karaktererne levet i Storybrook, og ingen er blevet en dag ældre. Da dusørjægeren Emma Swan kommer til byen, begynder håbet så småt at spire. Emma er datter til Snehvide og Prince Charming. Det er nu op til Emma at ophæve forbandelsen, problemet er bare, at Emma ikke tror på, at magi findes.

Se denne skønne og spændende eventyrserie på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 7

Score på IMDB: 7,7 baseret på 205.051 stemmer

Reality

Fangerne på Fortet

Fangerne på fortet er tilbage. Gameshowet, som er af fransk oprindelse, blev første gang vist på dansk TV i 1993, og er nu tilbage for tredje gang med et nyt stærkt hold.

Showet går ud på at et hold, ofte anført af en kendt dansker, skal kæmpe for at vinde nøgler, som de vinder gennem forskellige prøver. Prøverne er meget alsidige, og kan f.eks. være klatrevægge eller slangehuller.

Nøglerne, som holdet vinder, skal bruges til at åbne op for fortets tigergård. Her har de mulighed for, at få så mange guldmønter som de kan nå at indsamle på et given tid.

Den samlede vægt af guldmønter bliver i slutningen af programmet omregnet til danske kroner og derefter doneret til velgørende formål eller organisationer.

Du ser det danske stjernespækkede gameshow på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 1

Luksusfælden

I Luksusfælden ser du økonomiske eksperter hive fat i individer som virkelig er kommet langt ud økonomisk. Eksperterne gennemgår økonomien for en deltager og prøver at give deltageren et overblik over, hvor de kan hjælpe.

Konceptet er, at værterne hjælper deltageren med uoverskuelige gældsbeløb, og dermed prøver at få deltageren på rette kurs. Dette lykkes.. nogle gange.

Du kan se en tåkrummende realityserie lige her på Viapay.

Tilgængelige sæsoner: 10

Familien fra Bryggen

Familieserien Kessler er hovedpersonerne i denne skønne serie som skildrer hverdagen i Familien fra Bryggen. Familien består af Linse Kessler, hendes datter Stephanie (Geggo), Geggos mand Cengiz, deres døtre Alba og Sia og Linses mor Mopper. Bokseren Mikkel Kessler, som er Linses bror, har også til tider medvirket i serien.

Tv-serien følger familiens hverdag på Islands Brygge i København, og kører i øjeblikket på 18. sæson.

Geggo har også udgivet sin første bog, som vi har skrevet om. Du finder artiklen og bogen lige her:

Du kan se den skønne og skøre familie i deres daglige liv lige her på Viaplay.

Tilgængelige sæsoner: 18

De sjove og hyggelige

The Office

Den amerikanske satireserie er blevet et kæmpe hit blandt flere forskellige aldersgrupper i hele verden. Serien, som er filmet som en mockumentar, er baseret på en britisk komedieserie af samme navn.

The Office foregår på et kontor i byen Scranton. Papirfirmaet Dunder Mifflin Paper Company sælger papir og det er her, vi møder de elskværdige og mærkværdige karakterer.

Michael Scott (Steve Carell) er regionalchef for salg- og lagerafdelingen i Scranton. Micheal er en mærkværdig fyr, som ihærdigt prøver at gøre sig til for kameraet, men også foran sin kollegaer og ”venner”.

Du kan se den humoristiske og tåkrummende serie lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 9

Score på IMDB: 8,9 baseret på 380.805 stemmer

Scrubs

John Dorian og hans bedste ven Christopher er lige blevet færdig på medicinsstudiet, og er nu praktikanter på Sacred Heart Hospital. På hospitalet render han ind i en smukke praktikant Elliot Reid, hans direkte mentor og hospitalet bekymrende cheflæge.

Med den ”hemmelige” forelskelse i Elliot og et lidt for stort ego, begynder hans liv som praktikant på et travlt hospital.

Serien er af humoristisk karakter og skildre karakterernes forholdsproblemer, familieforpligtelse, overvældende arbejdstimer og et meget seriøst arbejdsliv.

Se den humoristiske hospitalsserier lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 9

Score på IMDB: 8,3 baseret på 233.249 stemmer

How I Met Your Mother

Ted Mosby er på jagt efter kvinden, som skal være mor til hans børn, og dermed også være hans største kærlighed.

Vi ser Ted Mosby fortælle sine børn om begivenhederne, som i sidste ende leder op mod mødet mellem Ted og hans største kærlighed, børnenes mor.

Afsnittene forløber som flashback, hvor vi ser Ted og hans gruppe af venner, Marshall, Lily, Robin og Barney. Vennerne lever i New York, hvor de slås med hverdagens problemer, det moderne livs tunge skuldre og lidt for mange øl og “sandwiches”.  

Gennem ni sæsoner fortæller Ted om jagten på hans sande kærlighed, og hvordan han gennem tiden har datet mange forskellige kvinder, inden han møder børnenes mor.

Se den skønne og sjove sit-com serie lige her på Viaplay

Tilgængelige sæsoner: 9

Score på IMDB: 8,3 baseret på 585.244 stemmer

De danske

Forhøret

Politibetjenten Bjørn bliver kaldt ind til retsmedicineren, hvor en ung pige lige er blevet indleveret.

Pigen er blevet stukket i hjertet med en kniv og ligger helt kold og livløs på metalbordet. Idet Bjørn nærmer sig, bemærker han noget familiært, og så kommer chokket. På det kolde metalbord ligger Bjørns egen datter, Christina.

Bjørn tager nu på en rejse ind i Københavns kriminelle underverden i søgen efter sin datters morder.

Hvis du synes, Forhøret lyder som noget for dig, så kan du finde serien på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 1

Score på IMDB: 7 baseret på 931 stemmer

Den som dræber

Den som dræber er en dansk krimiserie. Serien omhandler en specialenhed i København politi, som har til formål at fange og opklare mord begået af seriemordere. Serien består af 10 afsnit, hvor hver handling strækker sig over to dele.

Titlen og serien i sig selv tager udgangspunkt i straffelovens drabsbestemmelse § 237: “Den, som dræber en anden, straffes for manddrab med fængsel fra 5 år indtil på livstid”.

Hvis du synes, serien lyder interessant, kan du læse mere om den uhyggelige, men yderst spændende krimiserie i denne artikel skrevet til Streamingsiden.dk.

Ellers finder du serien på Viaplay lige her.

Tilgængelige sæsoner: 1

Score på IMDB: 7,2 baseret på 2702 stemmer

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen er tilbage i den nye sjove danske serie, Friheden.

Friheden handler om et svindlerdrama, som sker fra en forstad til København. Serien er fyldt med humor og blander satire og drama med ægteskabsproblemer, kedsomhed og dobbeltliv sammen i et stort virvar.

De to store danske skuespillere, spiller ægteparret Erik og Nina. Ægteparret prøver at genoptage en karriere i at scamme, mens de samtidig prøver at få deres middelmådige liv til at fungere i den lille forstad Friheden.

Du finder sen sjove danske serie på Viaplay lige her.

Se med

For 99,- i måneden kan du finde dine yndlingsserier, og blive beriget med serier som berører hele følelsesregisteret. Du finder serier til sjove tider, triste tider, glade tider og hyggelige tider.

Viaplay har et kæmpe bibliotek af forrygende serier, du finder hele seriekataloget lige her.

Hvis Viaplay er noget for dig, så kan du oprette dig som abonnent lige her. Et abonnement hos Viaplay koster 99,- pr/md. hvis det du ønsker er uendelige streaming af film og serier.

Rigtig god fornøjelse.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler