fbpx

Bestselleren Geggo af Stephanie Karma Salvarli som lydbog


Denne artikel handler om bestselleren Geggo skrevet af den kendte realitystjerne Stephanie Karma Salvarli. Hun er mest kendt som yngste medlem af Familien fra Bryggen på TV3, men har siden udviklet sig meget og er i dag en benhård business-kvinde. 

Denne lydbog handler om Stephanies liv og opvækst, hvor problemer og en mor der sad i fængsel, har haft en stor påvirkning.  

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen 

Stephanie Karma Salvarli blev et kendt ansigt i Danmark, da hun i september 2011 var med i TV3-serien Familien fra Bryggen. Dengang fulgte man hele familien, hvor det var bokseren Mikkel Kessler, der var det kendte ansigt. Mikkel er Stephanies onkel og efter første sæson forlod han serien.  

Stephanie er vokset op for rullende kameraer og hele Danmark har derfor haft første række til de problemer hun nu engang havnede i. Men der var også et liv før Familien fra Bryggen og når kameraerne var slukkede.  

Det har ikke altid været lige let at være Stephanie – specielt når hendes mor, Linse Kessler, har siddet i fængsel i syv år gennem Stephanies opvækst. Og med en far, der aldrig har været der, har Stephanie selv måtte kæmpe for at komme til det hun ville. 

Udover sin barndom, så fortæller Stephanie også om sine vilde teenageår, hvor der blev givet gas i det københavnske natteliv og kampen for at finde ud af, hvem hun egentlig var. Hun fortæller også om, hvordan det har ændret hende, at hun nu er blevet mor og hvorfor hendes mand, Cengiz, er den helt rigtige til hende.  

Bogen fortæller også om, hvordan det foregår, når man laver et realityshow der har kørt i over 17 sæsoner. Samtidig med samarbejdet med familien om tv-programmet, har Stephanie selv skabt sig en karriere som influencer. 

Bogen kommer også omkring pressen, fans, haters og hvorfor hun har måtte arbejde ekstra hårdt for at bevise sit værd. De problemer og kampe som hun har haft i sine teenageår, har hun i dag vendt til noget positivt og hun er i dag et stort forbillede for mange piger og unge kvinder. 

Om forfatteren 

Stephanie Karma Salvarli, født i april 1990, kan med denne bog også skrive forfatter på CV’et. Hun har før været med til at skrive en bog med sin mor, Linse, men sprang fra inden udgivelsen. Ud over forfatter er Stephanie også realitystjerne, influencer, eventmanger og sidst men ikke mindst mor med stort M.  

Bogen handler om Stephanie og hendes liv, så hvis du gerne vil finde ud af mere om hende og hendes verden, så kan du lytte til lydbogen hos Mofibo lige her

Lyt med 

Hvis du vil have et unikt indblik i at lave reality-tv og samtidig være mor, så lyt til denne lydbog af Stephanie Karma Salvarli. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler