fbpx

Hør de spændende lydbøger i Outlander-serien


I denne artikel vil du få indblik i den verdensomspændende og bragende bogsucces om den unge sygeplejerske Claire og hendes færden gennem tid, kærlighed, glæder og sorger. 

Bogserien sætter hele følelsesregisteret i spil og forfatteren Diana Gabaldon fanger læseren med hendes beskrivende og nøje udvalgte ord. 

Kom med på en tidsrejse hvor intet er sikkert, hvor dagene skifter og hvor alting ikke var som før. Lyt med og følg Claire i hendes rejse helt gratis lige her. 

Hos Mofibo er de første 14 dage gratis, herefter koster det 129,- kr/md.

Om Outlander-serien

I første bog møder Claire og hendes mand Frank Randall omsider hinanden igen efter flere års adskillelse. Anden verdenskrigen er slut og det er tid til at lære hinanden på ny og gå på opdagelse i kærligheden atter en gang.

Claire var sygeplejersker under krigen og Frank officer. De tager på bryllupsrejse til Skotland, men ved et tilfælde bringer en oldtidsstenkreds, præget af gammel skotsk overtro, Claire tilbage til 1743, hvor hun pludselig finder sig selv på det skotske højland midt i brændpunktet for det skotske oprør.

Gennem serien følger vi Claire og hendes dramatiske oplevelser, tidsrejser og bekendtskaber. Undervejs falder hun for den charmerende skotte Jamie Fraser og en ny verden venter sig for Claire. Hun finder sig splittet ikke blot mellem to tidsaldre, men også splittet i kærligheden mellem to mænd.  

Outlander-serien er en dramatisk og historisk fiktion fyldt til randen med kærlighed, vold, sex, mod og mystik. Claire er modig og spydig og med et moderne verdenssyn, sætter hun rører i fortidens mandspræget Skotland. 

I 2014 blev bøgerne første gang vist som tv-serie og siden da er der kommet fire sæsoner. Ottende bog af Outlander-serien udkom i foråret 2020 på dansk og den succesfulde serie fortsætter. 

Om forfatteren

Diana Gabaldon er en amerikansk forfatter, som med sin bogserie om Claire og Jamie er blevet anerkendt for hendes bemærkelsesværdige skriverier inde for sin hybridgenre. Diana debuterede i 1991 med første bog i bogserien og der er indtil videre otte bind i serien.

På verdensplan har Dianas historiske og eventyrlige fortællinger om Claire solgt mere end 25 millioner eksemplarer, hvor de også er blevet oversat til flere sprog. 

Lyt med

Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskabt med Diana og Claire, har du masser af lytte-stof til gode, at glæde dig til. Du kan finde de syv første bøger i bogserien som lydbog på Mofibo lige her

Og selvom længden på denne bogserie synes lang flyver tiden afsted, lidt som om man selv er trådt ind i en oldtidsstenkreds i det skotske højland. Du bliver trukket med i en fortælling som strækker sig i det vilde, det moderne og gennem tid og sted. 

På Mofibo kan du finde bøgerne oplæst i tre dele og det er bare med at komme i gang. Du kan oprette dig gratis lige her. De første 14 dage er gratis, herefter koster det 129,- kr/md.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler