fbpx

Beverly Hills er tilbage – Streaming af serien hos C More


Kultserien fra 90’erne er tilbage i en ny form. I denne nye serie bliver skuespillerne fra den oprindelige Beverly Hills 90210-klike bragt tilbage på skærmen efter 19 års adskillelse.

I denne fantastiske spin-off, kaldet BH90210, får du et glædelig gensyn med skuespillerne bag de kendte karakterer såsom Donna, Kelly og Brandon

Hvis du heller ikke kan få nok at de nostalgiske karakterer, kan du oprette dig som abonnent på C More lige her. Du får 14 dages prøveperiode – herefter koster et abonnement hos C More 99,- pr/md.

BH90210

Indbegrebet af 90’erne er tilbage. De ikoniske karakterer fra West Beverly Hills High er på skærmen igen, dog i en lidt anderledes form end hvad vi har været vant til.

I BH90210 spiller skuespillerne sig selv. Her følger vi Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly), Jason Preistley (Brandon) og alle de andre i et forsøg på et “rise to fame” endnu en gang.

Episode 1 – The Reunion

I første episode møder du de elskede skuespillere som skal mødes for første i 19 år. Skuespillerne ligner sig selv, men da det er mange år siden, at slænget sidst har været samlet, er der meget at catche up på.

Et jubilæumsevent er i sigte, og følelserne vælter frem. Tori har en genial ide, som hun briefer hendes kollegaer og venner om. Hun vil tilbagebringe deres hitserie fra 90’erne Beverly Hills 90210.

Episode 2 – The Pitch

Tori har fået informeret sine nærmeste om hendes geniale ide. Nu mangler hun bare produktionsselskabet.

Hendes briefing går som smurt, og produktionselskabet er med på idéen. Men kun hvis Tori kan samle og få alle medspillere med på vognen. Det er nemmere sagt end gjort. Samtidig har gruppen været i Las Vegas, og det har gået vildt for sig.

Episode 3 – The Photoshoot

Tori prøver ihærdigt at imødekomme alle hendes tidligere kollegaers ønsker, men det er en svær opgave. Jason og Ian har ægteskabsproblemer, Jenny får ny bodyguard og Gabby spørger Christine om råd.

Episode 4 – The Table Read

Hovedpersonerne nyder reaktionerne fra fans og mennesker omkring dem. Det virker til, at BH90210 er blevet modtaget med åbne hænder.

Dog falder begejstringen dog hurtigt igen, idet manuskriptet ikke lever op til diverse forventninger. Der kræves hastige ændringer og Shannon begynder så småt at tvivle på sin medvirken i projektet.

Under alt dette modtager Brian en chokerende nyhed om Zach.

Episode 5 – Pictures Up

Indspillingerne udskydes, da holdet bag produktionen modtager trusler. Gruppen får mistanke om, at den skyldige kan være en tidligere medspiller, som vil have hævn.

Tori er stresset og nervøs, hun har nemlig snart en sex-scene med Brian, og det er hun ikke glad for. Der er jo gået næsten 20 år, siden de sidst så hinanden.

Episode 6 – The Long Wait

Gruppen fejrer de færdige indspilninger af pilot-episoden. De er lettede og lykkelige. Men pludselig står de med bekymrende nyheder fra Fox. Tori er afhængig af Nate, og Shay kommer med nyheder, som ryster Brian.

Du finder hele første sæson af den nye nostalgiske 90’er serie på C More lige her.

Beverly Hills 902010

Serien som startede det hele – Beverly Hills 90210.

I den originale Beverly Hills 90210-serie, møder vi tvillingerne Brandon og Brenda Walsh som sammen med deres forældre, er flyttet til Beverly Hills 90210, Californien.

Serien følger kliken af hovedpersoner frem til voksenlivet. Du følger dem i medgang og modgang, og oplever hvordan, jo ældre de bliver, desto større og mere seriøse bliver deres problemer også.

Beverly Hills 90210 er en ungdomserie fyldt med kærlighed og sorger, glæde og ensomhed. En serie som berører relaterbare emner, og som fanger seeren med sine charmerende og elskværdige karakterer.

Hvis du gerne vil se mere til, hvordan de gik for de kendte skuespillere, så finder du den nye serie i BH90210 på C More lige her.

Skuespillerne bag serien

Som stjerneskuespiller i en af de største ungdomsserier nogensinde går man ikke ligefrem hen i glemmebogen.

Du får dog stadig et lille overblik over de største stjerner i serien, og hvad de har lavet siden den originale serie Beverly Hills 90210 sluttede i 2000.

Jennie Garth – Kelly Taylor

Jennie Garth er kendt for at spille den søde og uskyldige stjerneelev Kelly Taylor. Siden Beverly Hills 90210 har stjernen opnået stor succes med tv-serier og film.

Jennie har været gift tre gange, her i blandt med Twilight-skuespilleren Peter Facinelli. Med Peter har Jennie tre døtre.

Du kan se Jennie tilbage i action i den nye Beverly Hills serie BH90210 lige her på C More.

Luke Perry – Dylan McKay

Luke Perry er en mand som gennem sit liv har opnået mange store roller og meget kærlighed. Luke afgik desværre ved døden i marts 2019.

Luke, som i Beverly Hills er blevet kendt som den skønne Dylan, har siden storhedstiden i Beverly Hills 90210 været en del af flere større serieproduktioner. Du kan måske kende ham fra Netflix kultsserien Riverdale.

Luke Perry, som desværre er afgået ved døden, er derfor ikke en del af BH90210.

Ian Ziering – Steve Sanders

Åh Ian, Åh Steve. Den håbløse romantikker. Ian er kendt for at spille den flotte og populære Steve Sanders i Beverly Hills 90210.

Efter Beverly Hills-æraen har Ian opnået stor succes ved at spille hovedeperson i en lang række katastrofefilm herunder Sharknado.

Ian er også en del af det originale cast, som er tilbage i den nye BH90210-serien

Gabrielle Carteris – Andrea Zuckerman

Gabrielle Carteris er kvinden bag den smukke stræber Andrea Zuckerman. Siden Beverly Hills 90210 har Gabrielle ikke taget den med ro.

Gabrielle forlod Beverly Hills-serien i 1995 for at starte hendes eget talk show, som desværre kun overlevede en enkelt sæson.

Gabrielle er også en del af original castet, som er vendt tilbage til BH90210.

Tori Spelling – Donna Martin

Tori Spelling, kvinden som står bag sammensætningen af den nye BH90210-serie.

Udover at Tori er kvinden bag BH90210, er hun også kvinden bag den smukke og populære rigmandsdatter Donna Martin. Tori har siden Beverly Hills 90210 optrådt i en lang række serier heriblandt spin-off serien Melrose Place.

Tori er selvfølgelig at finde i den nye spændende BH90210, hvor hun er limen, som holder alle de store stjerne sammen.

Shannen Doherty – Branda Walsh

Shannen spiller i den originale serie tvillingesøsteren Brenda Walsh. Brenda er en sød og uskyldige pige, som sammen med familien flytter til Beverly Hills.

Shannen har været diagnosticeret med brystkræft, men har været raskmeldt i tre år.

Siden Beverly Hills har Shannen haft flere småroller i både film og serier, men er nu at finde i BH90210.

Jason Priestly – Brandon Walsh

Den smukke unge Brandon. Tvillingenbroren til Brenda blev spillet af skuespilleren Jason Priestly. Siden Beverly Hills har Jason været indeblandet i et hav af film og serie.

Nyeste medvirken er i BH90210-serien, hvor du kan se Jason sammen med mange af de andre fra det originale cast.

Lignende serier på C More

Younger

Younger | streama säsong 6, avsnitt 1 | C More

Liza har fået sit drømmejob. Hun er super dygtig, men hele hendes ansættelse er baseret på en løgn. Hun har nemlig sagt, at hun er yngre, end hun egentlig er. For at beholde jobbet er hun nu nødt til at holde sin alder skjult.

Serien Younger er skabt af Darren Star, som også er manden bag Beverly Hills 90210.

Du finder serien lige her på C More.

Ramy

Stream Ramy | sæson 2, afsnit 1 | C More

Ramy er i slutningen af 20’erne, han har svært ved at holde styr på det hele, og finder det utroligt svært at finde sig selv mellem frihed, fordomme, tro, bøn og byture.

Denne amerikanske komedieserie vandt en Golden Globe for sin første sæson. Prisen blevet givet, idet serien er enestående, og omhandler det at være ung i en storby, hvor alle muligheder er åbne.

Du finder serien på C More lige her.

Love life

Stream Love Life | sæson 1, afsnit 3 | C More

Darby er single. Hun bor i New York, og drømmer om at finde den ægte store kærlighed. For at finde lykken i kærligheden må hun først finde sig selv.

Sammen med hendes karismatiske venner Sara, Jim og Mallory tager Darby på en mangeårig jagt efter den eneste ene. Hver episode handler om en ny person i Darbys liv.

Du finder serien på C More lige her.

Bittersweet

Stream Sweetbitter online | C More

Den unge Tess flytter til New York, hvor hun imod alle odds får arbejde på en af byens hotteste restauranter.

Tess er ung og naiv, og da hun hurtigt bliver en del af et bedragerisk tjenermiljø, bliver hendes oplevelse i New York til en bittersød affære.

Du kan se denne dramaserie på C More lige her.

Streaming af serien

C More har, ja, alt hvad hjertet begærer. Du kan blandt andet finde et hav af fede film på C Mores store database. Du kan finde alt, om det så er den sødeste romantiske komedie eller om det er den uhyggeligste gyser.

Udover hammer fede film har C More også nogle af de bedste serier. Her finder du serier, som falder i enhvers smag. Du kan lade din inspirere af denne artikel skrevet til streamingsiden.dk, hvor vi har udvalgt nogle af de bedste serier C More har at tilbyde.

Hvis du efter denne artikel har fået en craving for højtaljede denimbukser og en god omgang permanente krøller, så kan du helt gratis oprette dig som abonnent hos C More og få en 14 dages gratis prøveperiode, hvorefter et abonnement koster 99,- pr/md.

Rigtig god fornøjelse.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler