fbpx

Streaming af de bedste serier hos C More – Guide 2021


Du kan her læse alt om de mange forskellige muligheder, som du har, hvis du ønsker at finde frem til spændende, gennemførte, velkomponerede og underholdende tv-serier. Her hos streamingsiden får du direkte adgang til at udforske den ultimative guide af de bedste serier hos C More på nuværende tidspunkt.

Besøg et unikt serieunivers hos C More

Hvis du desperat søger efter alenetid, når børnene er kommet i seng eller har behov for at koble hovedet fra i en stresset hverdag, så kan en tv-serie gøre det helt rigtige for dig. Du kan have godt gavn af at besøge et unikt serieunivers hos C More, hvor du har rig og fri mulighed for at opleve et hav af interessante serier og film.

Måske oplever du i denne udfordrende tid, at du bruger ekstra meget tid hjemme på matriklen? Eller du har måske brug for at finde et frirum i det private hjem, når du nu også har været nødsaget til at bruge hjemmekontoret en del de sidste måneder?

Så er der naturligvis intet, der står i vejen for, at du forkæler dig selv med adgang til C More, så du kan få tiden til at gå på den hyggeligste måde. Du mangler blot at smide popcornene i mikroovnen, finde dynen frem i sofaen og slå fødderne op.

Så kan du med god samvittighed finde din foretrukne serie frem på skærmen. Her finder du naturligvis mange timers hyggelig, afslappende og spændende underholdning.

Det kan sagtens være, at du ikke kender besynderligt meget til denne streamingtjeneste? Men så kan du hér få et større indblik i det bedste indhold, der befinder sig på platformen. Hos C More findes der blandt andet de ikoniske danske tv-serier med en stor håndfuld prisværdige skuespillere fra vores eget hjemland.

Du kan ligeledes kigge længere ud i den store vide verden, hvor du nemt og bekvemt kan følge med i unikke og velproducerede tv-serier, der har skandinavisk islæt. C More fylder naturligvis også platformen med store internationale tv-serier, så du kan blive underholdt af de bedste nuværende Hollywood-stjerner.

Men måske er du også godt træt af at se de samme klassiske gengangere, når du udforsker nettet tyndt for tv-serier? Så fortvivl ej, for hos C More findes der nye unikke premiere hver eneste uge.

Du vil derfor altid have rig mulighed for at opleve nye tv-serier med veloplagte skuespillere på din enhed. Klik her hvis du vil se de mange forskellige kommende-premiere film og serier. Det giver dig også tiden til at glæde dig ekstra meget til den kommende tid, hvis du vælger at blive en del af C More-holdet.

Find din yndlingsgenre når det gælder valg af tv-serie

Det er naturligt, at vi foretrækker forskellige genre. Hos mange familier er behovet netop meget varierende alt efter ønsker, behov og lyster. Det vil sige, at de hos C More giver dig mulighed for at samle alt dette på en enkel kanal. Du har fri mulighed for at få leveret indhold, der kan tilfredsstille mange forskellige typer af mennesker.

Der er nemlig gjort en ekstra dyd ud af at skabe genrer, der tiltrækker lidt af hvert. Der skal være indhold til enhver smag og til ethvert humør. Du kan få et skarpere overblik over de genrer, som pryder platformen hos C More her:

Du kan altså vælge de serier, som du foretrækker at overvære. Er du for eksempel i humør til en medrivende og romantisk kærlighedsaffære, så kan en af dramaserierne fange din opmærksomhed.

Det kan også være, at du trænger til et godt grin, hvorfor en komedieserie vil passe godt ind i din bog. Eller er du måske mere interesseret i at gætte med om, hvem den morderiske bedrager er i en af vores krimiserier?

Måske foretrækker du at se de lidt mere actionprægede serier, hvor du ofte skal være vågen for at følge med i de mange intriger og begivenheder, der kan opstå i denne genre.

Udforsk de bedste originale serier hos C More

Har du måske allerede undret dig over, hvilke serier du eksklusivt kan følge med i, hvis du har adgang til det originale serieunivers hos C More? Der findes en del tv-serier, som kun bliver vist via denne streamingtjeneste. Der er med garanti en eller flere, der vil tiltrække din opmærksomhed.

Love Life

I komediedramaet møder vi den talentfulde og spændende Hollywood-stjerne Anna Kendrick. Hun har været med i prisvindende film og er især kendt fra Pitch Perfect-filmene. Tv-serien tegner et noget realistisk billede af, hvordan det er at være på den evige jagt efter den eneste ene.

Der er skruet helt op for både komikken og romantikken, så det bliver en ægte romcom affære for dig at overvære. Følg derfor den identitetssøgende New Yorker Darby på hendes rejse mod et fast forhold. Klik her for at få adgang til serien og læse mere om den sprudlende handlingen.

Du kan også leje Pitch Perfect-filmene hos Viaplay lige her.

Ramy

Mød den fantastiske, gennemførte og amerikanske komiker Ramy i denne serie. Dette er hans veludførte forsøg på at portrættere hans eget liv som ung og muslim i en storby.

Komedieserien har for dens første sæson ud af to vundet en Golden Globe, hvilket fortæller om dens inspirerende og interessante vinkel på det at kunne forene den vestlige ungdom med de mellemøstlige rødder og værdier. Du kan leve dig ind i komikerens interessante liv ved at trykke her.

Yellowstone

I det originale westerndrama støder du på de klassiske og ikoniske familiedramaer. Det er den prisvindende Oscar-skuespiller Kevin Costner, der spiller familiens overhoved, hvorfor han har det primære ansvar for at beskytte deres fælles ranch i Yellowstone, Montana.

Det vestlige USA kommer til sin ret ved dramatiske hændelser såsom uvenskab mellem naboer, politikere og indbyggerne. Familien Duttons oplever flere gange ondskab og misforståelser i kampen om beskyttelse af deres ranch. Følg med i det begivenhedsrige og intense drama her.  

Udforsk de bedste danske og internationale serier hos C More

Hos C More er der ligeledes rig mulighed for at udforske de mange forskellige danske og internationale serier. Du kan naturligvis vælge frit imellem de blodtørstige actionserier, de nervepirrende dramaserier, de medrivende komedieserier, de begivenhedsrige krimiserier, de eksklusive originals fra C More og de intense thrillerserier.

Vikings

Med den blodtørstige actionserie Vikings får du timevis af underholdning af højeste kvalitet. Anføreren i flokken er Ragnar Lodbrok, der hungrer efter stor rigdom og unik prestige i lokalsamfundet.

Dette sker naturligvis ikke før, at han har bevist hans endelige værd i form af actionprægede intriger, intens kærlighed, voldsomme kampe og blodige slag. Fortidens kæmper får en helt ny betydning, når du vælger at følge med i tv-serien Vikings.

Transplant

Har du et eller andet for læge- eller sygeplejerskeuniverset? Og er Greys hvide verden på top listen af dine go-to serier? Så kan dramaserien Transplant hos C More feje benene væk under dig.

Her møder du blandt andet Bashir, der er uddannet akutlæge. Han kæmper en brav kamp for at blive anerkendt for hans uundværlige arbejde, og det får han chancen for, da han på yderste mandat får muligheden for at arbejde for et eftertragtet og prestigefyldt hospital i Toronto. Find den nervepirrende dramaserie her.

The Office

Du kender det måske selv? Den chef der laver jokes og tilmed griner af dem? Men i virkeligheden er der intet sjovt ved dem? Og de kan oftest være skræmmende, intimiderende eller direkte fornærmende?

Du kan med denne klassiske og ikoniske komedieserie leve dig helt ind i, hvordan dette fungerer hos papirvirksomheden Dunder Mifflin. Bedøm selv om han er chefen fra himlen eller helvede ved at tjekke de mange timers underholdning ud hos C More.

Broen

Den dystre og mørke Broen er en prisbelønnet krimiserie, der omhandler efterforskeren Saga Norén. Hun bliver sammen med hendes mandlige kompagnon kastet for løverne, når de mange forskellige mordsager skal udforskes og håndteres.

Du vil ikke kede dig med de mange nervepirrende scener, der kører over hele 4 sæsoner. Dette er en serie, der er tro mod dets genre, så er du tørstig efter begivenhedsrige krimiserier, så skal du trykke her.  

Intelligence

Er du vild med den humor The Office ligger for dagen? Og har du savnet den elskværdige Ross fra Venner? Så kan du ligeledes i den originale komedieserie Intelligence møde arbejdspladshumor af topkvalitet og den talentfulde skuespiller David Schwimmer i hovedrollen som Jerry.

Han starter hos efterretningsenheden SyCec, hvor han bliver en del af det hold, der bekæmper cyberterrorisme. Kig med i Intelligence hvis du ønsker at følge Jerrys sommetider uheldige rejse hos SyCec.

The Secrets She Keeps

Du skal følge med i The Secret She Keeps, hvis du er stor fan af den klassiske og ikoniske serie Big Little Lies. I den velkomponerede thrillerserie møder du nemlig to kvinder, der er meget forskellige.

Den klassiske butiksarbejder Agatha og den vilde influencer Meghan møder hinanden, men er de mon helt på samme bølgelængde? Deres møder med hinanden leder til mørke, dystre og heftige hemmeligheder, som potentielt kan koste dem begge dyrt. Se med i den intense thrillerserie her.

Få mere information om streamingtjenesten C More

Har du et brændende ønske om, at få unik adgang til alt det begivenhedsrige og kvalitetssikre indhold, der kendetegner C Mores brede repertoire, så skal du naturligvis følge med her.

Vil du se indhold før, at du tegner et abonnement, så får du en enestående mulighed ved at anskaffe dig adgang til C More i 14 dage for 0 kroner – klik her for at starte udforskningen af det online seriesortiment.

Lader du dig selv blive en del af C More-universet, så kan du forvente at støde på film og serier, der har stor internationalt tække. Det vil altså sige, at du kan forvente klassiske filmtræk og ikoniske skuespillere. Du har også rig mulighed for at udforske de mange originalproduktioner hos C More, som sætter standarden for film og tv-serier utrolig højt.

Men kunne du tænke dig at høre mere konkret om, hvad C More kan gøre for dig og hvordan du finder frem til de bedste serier, så kan du udforske guiden hos os. Se med her, hvis du ligeledes ønsker at finde ud af, hvordan du kan blive en del af streamingtjenesten.

Hvad kan C More gøre for dig?

Er du en ægte film- og seriefanatiker? Har du altid en go-to serie, der kan få dig i godt humør? Eller kender du en film, der altid kan få tårerne til at trille ned ad kinderne? Måske er du stor fan af den dramatiske spænding, som kommer, når du ser en nervepirrende krimiserie?  Det kan også være, at du har nemt ved at lade dig rive med i en underholdende komedie.

Med adgang til C More har du altid adgang til at drive væk fra hverdagens sommetider hektiske strabadser. Det er et unikt og spændende redskab til at få underholdningen bragt direkte hjem til sofaen. Du kan selv vælge, om du er i det sjove-, sørgmodige- eller spændingshumøret, når du vælger serie fra deres indhold.

Selve indholdet er præget af en stor portion diversitet, mangfoldighed og æstetik. Tv-serierne er nøje udvalgt, og du kan forvente, at du aldrig går ned på solid og holdbar underholdning. Dette gælder også de originalproduktioner, som pryder serieuniverset hos C More.

Er du derimod stærkt interesseret i at undersøge hele streamingmarkedet med henblik på at skabe et overblik over alle dine muligheder? Det kan være, at du foretrækker kun at benytte dig af en kanal, når det kommer til streaming, eller er der måske allerede medrivende og unikke tv-serier, som du følger via andre streamingtjenester?

Ved begge tilfælde kan du have gavn af at besøge vores indhold om gratis streaming. Her får du et solidt indblik i, hvad der kan være aktuelt for dig. Læs mere om dine streamingmuligheder når det kommer til det bedste indhold af film og serier. En ting er dog helt sikkert – med et abonnement hos C More vil du ikke kede dig.

Hvordan fungerer C More som streamingtjeneste?

Er du allerede bevidst om, at et abonnement hos C More vil være i stand til at fuldende dit tv-liv. Og efterlader de øvrige informationer en følelse af at have spørgsmål til, hvad dit næste skridt bør være, hvis du ønsker at få direkte forbindelse til det unikke, voksende og spændende tv-serie univers.

Du kender måske til det ikoniske udtryk, der lyder på, at man skal yde, før man kan nyde. Sådan forholder det sig også, når du melder dig ind på den streamingtjeneste, som du foretrækker. Det er nemlig alfa og omega, at man får overstået de praktiske gøremål inden, så du ikke længere skal forholde dig til andet end hvilken ny serie, du skal udforske.

På den måde får du det ultimative ud af de mange forskellige, populære, eftertragtede og spændende tv-serier, som befinder sig hos C More. Det vil sige, at du for 99 kroner om måneden kan se C More film og serier og et univers af underholdning vil åbne sig for dig.

Der er rig mulighed for at finde underholdende indhold, der passer til dig dine behov. Men du kan også benytte kanalen til at finde alle børnenes favoritter. C More kan være din hjælpende hånd, når aftensmaden skal laves eller arbejdet har brug for ekstra opmærksomhed. Nogle af de mange fordele er blandt andet:

 • Ingen bindingstid
 • Download indhold online og se derefter dette offline
 • Nye premiere hver uge
 • Se på flere enheder

Det vil altså sige, at du har rig mulighed for at se det udvalgte indhold på flere forskellige enheder. Du får nemlig direkte adgang til de opsigtsvækkende, banebrydende og underholdende tv-serier ved enten at benytte:

 • Computer
 • Smart TV
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Digital-tv
 • Smartphone
 • Tablet

Afsluttende bemærkninger

Du finder indhold til hele familien hos C More. Om det gælder den dyrebare alenetid, hvor du har rig mulighed for at dykke ned i en god krimiserie, eller du har behov for at se en romantisk komedie uden at børnene hele tiden afbryder den vigtige og medrivende afslutning.

Så findes der også løsninger på dette. Du kan nemlig give børnene muligheden for at udforske det store og brede indhold af børnevenlige film og serier. Det betyder, at børnene kan blive underholdt, mens du selv bruger tiden på nødvendige og praktiske gøremål.

Stine

Til daglig arbejder jeg som skribent på blandt andet streamingsiden.dk. Derudover studerer jeg i øjeblikket på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at gennemføre en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation. I mit arbejde trækker jeg især på den brede vifte af almen viden, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med mine forskellige skribentjobs. Dertil spiller erfaringerne fra at være blevet bachelor i Medievidenskab ligeledes en stor rolle, når jeg producerer indhold til mine tekster på hjemmesiden.

Seneste artikler