fbpx

Stephanie – Fra Årgang 0 til frihed – Fortællingen fra Stephanie


Vi har fulgt Stephanie fra hendes første dag på jorden i år 2000 og sidenhen fra danskerne fulgt med i hendes liv via TV2s hitserie “Årgang 0”. Der er sket mange store omvæltninger for Stephanie og hendes familie har været den familie, som der har været flest skriverier om.

Siden serien sluttede i 2019 har skriverierne kun taget til og derfor har Stephanie valgt selv at give sin egen version af, hvordan hendes familie er og hvordan det har været at vokse op med en mor og far, der har været meget uvenner i bogen Stephanie – Fra Årgang 0 til frihed. Samtidig har hun flyttet meget og hendes første 18 år var meget kaotiske.

Og hun lægger ikke fingrene imellem og skåner heller ikke sin egen familie for kritik. Hvis du vil høre denne spændende biografi som lydbog, så kan du høre den ganske gratis hos Mofibo, hvor du får de første 30 dage gratis ved at trykke her.

Om bogen

Bogen handler selvfølgelig om Stephanie, hvor medforfatter Anne Nørkjær Bang har spurgt ind til de ting som Stephanie gerne vil snakke om. Også selvom det har været svære emner at snakke om.

Bogen kommer bredt omkring, hvor der er fokus på hendes opvækst og hvad der måske ikke er kommet med i TV2s dækning af hendes opvækst. Hendes opvækst har været meget kaotisk med mange flytninger, svigt fra familien og generelt meget ustabilitet.

Bogen kommer også over emner, som hvordan det er, at være ufrivilligt landskendt og hvor store dele af Danmark har en mening om hende. Stephanie har også kæmpet med sig selv og finde ud af, hvem hun egentlig er bag ved “Stephanie fra Årgang 0″. Bogen kommer også ind på, hvordan hun har lært at acceptere sin opvækst og lært at acceptere hvem hun er.

Et af de helt store dilemmaer Stephanie har arbejdet med, er når hun skal møde nye mennesker. Vil de helst snakke med “Stephanie fra Årgang 0” eller vil de rent faktisk snakke med Stephanie, som hun i virkeligheden er og den hun er, når kameraerne er slukkede.

Bogen kommer også ind på, hvordan samarbejdet har været med TV2 og om hun godt måtte sige tingene som de var, eller ville det blive klippet ud af TV2?

Lyt til alle hendes store bekymringer og hvad hun ellers har på hjerte hos Mofibo, hvor du kan få 30 dages gratis medlemskab ved at klikke her.

Om forfatteren

Stephanie Siguenza van-der Watt kendes af mange igennem Årgang 0 og kan kendes meget bedre igennem denne lydbog.

Anne Nørkjær Bang er uddannet journalist og har udover denne bog skrevet bogen Modeskaber, der er et portræt af designeren Margit Brandt. Du kan lytte til Moderskaber hos Mofibo lige her.

Som journalist har Anne Nørkjær Bang været skribent for både ALT for damerne, Eurowoman og Berlingske. Hun skriver om mode, som bogen om Margit Brandt viser, men hun skriver også om samfund, kultur, kunst og tendenser.

Lyt med

Hvis du var fast seer af Årgang 0 og ikke kunne få nok af Stephanie og hendes historie og opvækst, så lyt til denne spændende og indholdsrige lydbog hos Mofibo. Du finder bogen “Stephanie – Fra Årgang 0 til frihed” hos Mofibo ved at klikke lige her.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler