Gratis Streaming – Find Gratis Streaming af Film- og Serier

-En liste med gratis underholdning

Har du ikke lyst til at betale for din streaming, men stadig gerne vil have god underholdning? -Læs med her!

Vi har samlet en liste over streamingtjenester, der tilbyder gratis film og serier. Vælg mellem nyt eller gammelt, reality eller dokumentar. Streamingsiden.dk hjæper dig med at finde din favorit underholdning.

Nogle af udbyderne på listen kræver et login, og andre har begrænset gratis indhold. Danske og internationale streamingtjenester tilbyder mange forskellige muligheder. Herunder vil vi lave en liste med hjemmesider, hvor du gratis kan streame din underholdning.

Dansk Streaming

Bibliotekernes Filmtilbud: På Filmstriben kan du logge ind med dit nem-ID eller din bibliotek bruger.

Siden tilbyder nye og ældre film i mange forskellige genre. Blandt de forskellige genre findes blandt andet: Action, Drama, Gyser, Komedie og Krimi. Så der er noget for enhver smag, både til hele familien og til dig der ønsker hardcore action.

Filmstriben giver adgang til gratis streaming af 2 film om måneden.

DRTV er DRs streaming tilbud. Kræver ikke login

Her kan du se danmarks radios udsendelser og programmer on-demand. Både kendte programmer som Den store bagedyst, Nak & Æd, Gift ved første blik og Borgen.

DR Ramasjang Streaming

Derudover giver DRTV adgang til alle DRs kanaler live, så du kan streame dem når du er på farten. For børnefamilier tilbydes også ramasjang og ultra med alt deres børnevenlige indhold.

Viafree: Din streaming portal, fyldt med reality. Se dine yndlings reality serier gratis. Kræver ikke login

Viafree kan du se alle de mest populære reality serier som: Familien fra Bryggen, Paradise Hotel, Til middag hos og Mit Plastikmareridt. Udover dansk reality kan du også få gratis adgang til internationale film og serier fra National Geographic og MTV.

Master chef streaming

Du kan også frit streame klassiske serier som Beverly Hills 90210, Dr. Phil og Frasier. Hvis du er glad for madprogrammer, kan du også se Master Chef, Ramsay’s Kitchen Nightmares og med kniven for struben.

dplay er din portal til reality og underholdning fra SBS Discovery. Opret en gratis bruger for at se med.

Dplay streaming

Dplay er SBS Discovery Netværks on-demand tjeneste. Her kan du finde et bredt udvalg af reality, serier og underholdning fra SBS kendte kanaler. Blandt mixet af underholdning fra kanal 4, 5, 6’eren, Discovery og Eurosport burde der være underholdning for enhver smag.

Blandt de populære programmer er blandt andet: Ex On The Beach, De unge mødre, Plastikkongerne og The Big Bang Theory.

På Dplay er der mulighed for at opgradere fra gratis løsningen til Premium eller Sport. Opgraderingen vil give dig live stream af SBS kanaler eller live fodbold og tennis. Du kan se dine muligheder her

Har du allerede en Netflix bruger? Så læs vores guide til de 20 bedste serier på netflix

DR Bonanza er DRs on-demand service med klassisk og nostalgisk dansk underholdning – Kræver ikke login.

Bonanza kan du gratis streame dig til et nostalgisk tilbageblik med danske klassikere som: Matador, Rejseholdet og Huset på Christianshavn.

Til børn findes der blandt andet: Bamses Billedbog, Busters verden og Bullerfnis.

Søg blandt de mange kategorier; Børn, Dokumentar, Drama og Kultur. Alt indhold ligger klar til at blive streamet på din PC, mobil eller tablet.

Filmcentralen streamingservice

Filmcentralen: Film fra CPHDox, historiske- og indiefilm. Kræver ingen login eller bruger.

Filmecentralen har du adgang til mere end 3000 kort- og dokumentar både nye og ældre. Filmcentralen er oprettet som Det Danske Filminstituts streamingtjeneste, hvor du kan finde indhold der går 100 år tilbage i tiden.

På Filmcentralen kan du søge i kategorier som er For Alle, For De Yngste og til Undervisning. Derudover kan du finde film fra kendte instruktører som Jørgen Leth og Theodor Christensen

Engelsk Streaming

Nu har vi gennemgået udbudet af gratis streaming fra danske hjemmesider. I dette afsnit vil vi gennemgå internationale hjemmesider der tilbyder gratis streaming med engelsk indhold.

Snagfilms logo streaming

Snagfilms er en gratis film og TV show hjemmeside, til dem der søger det mindre mainstream. Kræver ikke login.

På hjemmesiden kan du finde mere end 2.000 gratis film, dokumentar og TV shows. Søg blandt specielle kategorier som: Climate Change, Celebrate Pride og History Lessons.

På Snagfilms kan du også finde klassiske stumfilm fra Charlie Chaplin. Hvis du kan lide film historie, findes der også gamle Oscar-vindende film som Desert Victory og Bellissima.

YouTube logo streaming

Youtube tilbyder også gratis film

Youtube kan du finde videoer til nærmest alt i hele verden. Men udover de mange musikvideoer og kortere videoklip, tilbyder de også længere klip og film.

En kanal kaldet Maverick Movies har samlet en liste på omkring 250 film. På listen er et stort udvalg af hvad de fleste nok vil betegne som “B-film”.

Hvis du er ude efter de nyeste film er en anden mulighed køb og leje af film på Youtube. Her kan du vælge mellem nyere film i kategorier som: Kortfilm, Spænding, Action og Familiefilm.

Contv logo streaming

ConTV – Til dig der godt kan lide gys eller Anime. Kræver ikke login.

ConTV kan du søge blandt gratis film i genre som: Freakshow, Heavy Metel Horror, Vampire og Family Demons. Så hvis du ikke er bange for blod og skræk, er denne side ideel for dig.

Desuden tilbyder ConTV mulighed for at du gratis kan bladre igennem et stort udvalg af Comic books, der har genre som Star Trek, Transformers, Back to the Future og Manowar.

Vi håber du kan bruge vores liste over gratis streaming, til at finde god underholdning.

Kender du til en hjemmeside, der tilbyder gratis streaming eller anden form for god on-demand underholdning, er du meget velkommen til at skrive en mail eller kommentar. På den måde kan du være med til at bidrage til listen, og hjælpe andre med at finde godt film og serier.

4 tanker om “Gratis Streaming – Find Gratis Streaming af Film- og Serier

  1. Pingback:Hvad er Streaming? - Læs med her og få historien om starten på streaming

  2. Pingback:Lydbøger - Liste af Udbydere - Lyt til dine yndlingsbøger

  3. Pingback:Danske Film - Gamle og Nye - Streamingsiden

  4. Pingback:Lydbøger til Børn - Liste med børnebøger i lydformat - Streamingsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *