fbpx

Anna Todd – Den succesfulde bogserie After – Nu som lydbøger


Anna Todd har igennem de seneste år blevet mere og mere anerkendt for hendes fantastiske fortællestil og hendes spændende handlinger, som især er blev godt modtaget af læserne i bogserien After. Bogserien indeholder i alt 5 bøger, hvor du kan lytte til alle 5 hos BookBeat. Her finder du nemlig hele den fantastiske bogserie som lydbøger.

Du kan tilmed lytte alle bøgerne fra Anna Todd igennem ganske gratis. BookBeat giver nemlig de første 2 uger helt gratis. Hvis du gerne vil udforske BookBeat store univers af lydbøger og samtidig lytte til After-serien, så klik her.

Bøgerne er fritstående, så du kan sagtens starte midt i bogsamlingen. Vi anbefaler dog, at du starter fra første bind, så du får alle historierne med fra dette fantastiske univers.

Om bøgerne

Bøgerne i After er udgivet i denne rækkefølge:

After – Mødet

After – Mødet er første bog som Anna Todd udgav i serien. Vi møder Tessa i USA, som er den pæne pige i klassen, som altid opfører sig eksemplarisk. Hun har en kæreste der, ligesom hende selv, også er dygtig i skolen og pligtopfyldende. Hele Tessas liv foregår ganske udramatisk indtil hun støder på Hardin.

Hardin er en ny fyr der er kommet til byen og han stikker meget ud fra Tessas normale omgangskreds. Han har utrolig mange tatoveringer og samtidig er han både upålidelig og utrolig flabet. Tessa hader disse type fyre. Lige indtil en dag, hvor Tessa og Hardin ender alene på hans værelse.

Der er noget ved ham, som Tessa finder spændende. Er det hans mystiske fortid? Tessa begynder at tro på noget bedre i ham og hun fornemmer, at Hardins hårde ydre bare er en facade.

Men hvorfor tiltrækkes Tessa af sådan en type som Hardin, som hun normalt kun har foragt overfor? Og hvorfor vil Tessa smide hendes perfekte forhold væk, for at gå efter en type som ikke virker særlig rar eller loyal? Og hvorfor Hardin, når hun ved, at han også hader de pæne piger, som hun selv er en del af?

Der er kun en fornuftig forklaring på hendes irrationelle tankegang: Forelskelse!

Hvis du kunne tænke dig at finde ud af, hvordan Tessa og Hardin kommer videre, så skal kun lytte til lydbogen hos BookBeat lige her.

After – Tvivlen

Anden bog i bogserien om Tessa hedder After – Tvivlen. Her følger vi stadig Tessa og Hardin, hvor de begynder at få deres forhold til at fungere. Det går bedre og bedre mellem dem, indtil en dag, hvor en hemmelighed fra Hardins mystiske fortid bliver afsløret.

Tessa begynder straks at tvivle på hendes vurdering af Hardin. Var han overhovedet denne dybe og begavede person, som hun troede? Eller har hun lade sit hjertes følelser overskygge og Hardin er i virkeligheden en skidt fyr at være sammen med? Skal hun bare droppe ham hurtigst muligt og komme videre med sit liv?

Tessa kan bare ikke glemme Hardin. Hun har både droppet at være 12-talspigen i skolen og hendes venner snakker hun heller ikke med mere. Alt sammen for Hardins skyld.

Hardin ved også godt, at han har jokket i spinaten, men han er virkelig blevet glad for Tessa og har ikke tænkt sig, at lade hende forsvinde ud af hans liv. Han vil rigtig gerne forbedre sig og blive en bedre person, men kan han virkelig forandre sig, når tingene virkelig brænder på?

Hvis du kunne tænke dig at finde ud af, om Tessa finder sammen med Hardin igen og om han overhovedet kan forbedre sig, så kan du lytte til lydbogen hos BookBeat lige her.

After – Faldet

Vi følger stadig Tessa i tredje bog After – Faldet. Tessa har besluttet sig for at efterleve sin drøm og skal til at flytte til Seattle. Men akkurat som hun skal til at pakke kufferten dukker hendes far op, som hun ikke har haft kontakt til i over 10 år.

Samtidig skifter Hardin også mening og vil ikke flytte med til Seattle alligevel. Men da Tessa prøver at finde ud af, hvorfor Hardin ikke vil med, lukker han i som en østers. Følelserne om tvivl og usikkerhed dukker igen op hos Tessa. Er Hardin overhovedet den rigtige at finde sammen med? Og er der en fremtid for dem sammen? Her eller i Seattle?

Tessa er usikker på alt og alle. Hun troede at Hardin var den sidste hun kunne regne med, men da Hardin hører, at hun vil til Seattle uanset om han tager med, så bliver Hardin rasende.

Forvirringen og tvivlen har aldrig været større. Har Hardin flere hemmeligheder, som hun ikke kender til? Fortsætter de voldsomme vredesudbrud, skænderierne og den evige jalousi?

Tessa begynder at tvivle på, om hendes kærlighed til Hardin er stor nok til at forholdet kan holde i længden. Eller er det bedre at gå solo og flytte til Seattle alene, hvor karrieren har den største plads i hendes hjerte? Hvad sker der, hvis hun flytter alene til Seattle? Kan forholdet holde til det? Eller er det deres endegyldige farvel til hinanden?

Hvad vælger Tessa? Karriere eller kærligheden? Hvis du kunne tænke dig at finde ud af, hvad der vægter højest, skal du lytte til lydbogen hos BookBeat lige her.

After – Lykken

Fjerde bog i bogserien hedder After – Lykken. Her følger vi igen Tessa og hendes kamp for kærligheden, karrieren og alt derimellem. Tessa og Hardins forhold har aldrig været problemfrit og en dans på roser, men de har fået det til at fungere. Hver kamp eller skænderi har resulteret i, at deres kærlighed er blevet større og stærkere.

Men kan forholdet holde til flere store hemmeligheder fra Hardins mystiske fortid? Endnu en rystende hemmelighed kommer frem i lyset samtidig med et dødsfald i Tessas nærmeste familie.

De store chok i Tessas verden viser, at der ikke længere er særlig stor forskel på hendes verden og Hardins. Før Hardin var hun den søde lille pige i klassen, som lavede alle lektier, og fik gode karakterer. Omvendt er Hardin heller ikke den hårde type, som bare var ligeglad med alle andre og som Tessa fandt så umådelig spændende.

Derfor er Tessa også den eneste som ved hvad Hardin har brug for. Hun ved også, at Hardin har virkelig ikke kan leve uden hende, så hun må prøve at få forholdet til at virke.

Hardin er presset. Jo flere hemmeligheder og afsløringer der kommer fra hans fortid, jo mere lukker han sig ude fra Tessa og vennerne. Tessa prøver at hjælpe ham, men hun begynder at tro, at det er tabt kamp og heller ikke hun kan hjælpe ham mere.

Men Tessa giver ikke bare op. Hun kæmper med næb og klør for at holde sammen på forholdet. For Hardins skyld. Eller måske er det også mest for hendes egen skyld?

Hvis du vil vide, om Tessas kamp for kærligheden bliver vundet eller tabt, så lyt til denne spændende fjerde bog om After hos BookBeat lige her.

After – Begyndelsen

Den sidste og 5. bog i bogserien om Tessa. I After – Begyndelsen har vi et andet perspektiv end de foregående bøger. I denne bog får vi fortalt historien fra vennernes perspektiv og af Hardin selv.

Der er sket meget med både Tessa og Hardin siden de mødtes for første gang. Tessa var en anden før hun mødte Hardin. Hardin var en anden, før han mødte Tessa. Da de fandt sammen, ændrede hele verden rundt om dem.

Vi hører Landons, Zeds, Melissas, Mollys, Natalies og de andres versioner af denne kærlighedshistorie. Men vi hører også Hardins egen ærlige fortælling om hans møde med Tessa og deres forhold, som har været udsat for lidt af hvert. Og hvordan deres liv ændrede sig AFTER.

Hør den sidste og specielle fortælling om Tessa og Hardins forhold hos BookBeat lige her.

Om forfatteren

Anna Todd (f. 1989) er en amerikansk forfatter og manuskriptforfatter. Hun er mest kendt for sine After-bøger. Hun startede sin forfatterkarriere i 2013 og har ikke set sig tilbage siden. Hendes After-serie er inspireret af det amerikanske boyband One Direction og specielt sangeren Harry Styles. Hardin er faktisk baseret på Harry Styles og det er også derfor de deler fornavn.

På grund af det kæmpe succes bøgerne har fået, så har hun proklameret, at der kommer en ny spin-off serie, som hedder Before. Første bid af den nye serie udkom som novelle i December 2015.

Anna Todd har dog også skrevet andre bøger, hvor Stars-serien er nyeste skud på stammen. Første bog i denne serie hedder Stars – Under stjernerne og handler om Karina, der også bor i USA. Hvis du kunne lide After-serien kan du med garanti også lide Stars-serien. Du kan finde Stars – Under stjernerne hos BookBeat ved at trykke lige her.

Lyt med

Hvis du er lige så vild med en god kærlighedshistorie som vi er, så er Anna Todds bøger lige noget for dig. Find After-serien hos BookBeat lige her og få de første 2 uger gratis. Du kommer til første lydbog After – Mødet ved at klikke lige her.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler