fbpx

Yellowstone – En fantastisk western-dramaserie hos C More


Har du store udfordringer og problemer med at finde frem til den helt perfekte serie til at kunne opleve den ultimative form for afslapning og underholdning?

Har du måske lige afsluttet den serie, som du intenst har brugt meget af din fritid på at færdiggøre? Måske forestiller du dig ikke just, at nogen serie efterfølgende kan formå at fange din opmærksomhed på samme måde, som den forrige serie gjorde?

Men dette er dog kun tilfældet, hvis du endnu ikke har mødt den ultimative dramaserie Yellowstone. Serien inviterer dig direkte indenfor i varmen til en ægte og rå westerninspireret og spændingsfyldt dramaserie. Du får rig og fri mulighed for at opleve de ultimative træk, der er at spotte i den amerikanske serie fra drama-genren. Du kan udforske serien ved at kigge videre hos C More, hvor du får de første to uger helt gratis og uden binding.

Der er hele 2 solide, interessante og velkomponerede sæsoner, hvor hvert afsnit i gennemsnit varer 40-50 minutter. Du går derfor ikke ned på kvalitetssikker, holdbar og uforglemmelig underholdning.

Serien byder nemlig på intense intriger, ikoniske og store familiediskussioner, voldsomme spændinger mellem skuespillerne, seriøse emner og alvorlige hændelser. Det vil sige, at alt ovenstående har stor og altafgørende betydning for især hovedpersonernes generelle følelsesliv – både individuelt og indbyrdes med hinanden.

Streamingtjenesten C More vil naturligvis ikke skuffe dig, hvis du leder efter dramaserier, der giver din serieoplevelse den helt rette form for indlevelse. Du vil hurtigt blive betaget af, hvor dramaserierne kan tage dig med hen.

Tag med til amerikanske Montana i den westerninspirerede dramaserie Yellowstone

I Yellowstone er der ingen tvivl om, at seriens præmis er spændende. Det bliver især tydeligt, at der tages mange unikke, klassiske og ikoniske genretræk i brug fra den unikke drama-værktøjskasse, når det kommer til skaberne af serien. Seriens plot, handling og opbygning bliver betragtet, som værende nutidens entydige svar på den ældre og populære Dallas-serie.

I seriens udviklingsforløb møder vi den travle, mystiske og tætknyttede Dutton-familie. De bor til daglig på en klassisk amerikansk ranch. Hvis du nogensinde har besøgt et sted, der stemmer overens med den ovennævnte lokation, så har du formentlig allerede et klart billede oppe i hovedet over, hvordan det kan se ud i den virkelige verden.

Deres bopæl er beliggende i det mystiske, store og attraktive Yellowstone-område. Det er nemlig staten Montana, der danner rammen for serien og familiens elskede ranch.

I familien Dutton er der en del medlemmer, men hovedpersonen er uden tvivl John Dutton. Det er naturligvis ham, der styrer den sammenhængende ranch, som også bliver betragtet som den største, der er at finde i det amerikanske.

Selve ranchen og ejerne er oftest udsat for forskellige enheder, der ønsker at få ranchen og Dutton-familien ned med nakken. Der er heller ingen tvivl om, at familien bliver presset til det yderste af de farlige, intense og generende omstændigheder. Du kan altså i serien opleve det absolut bedste og det ultimativt værste ved staternes vestlige virkelighed. Og Dutton-familien er med sikkerhed en del af begge dele.

Du får derfor en imponerende og direkte portrættering af det rå, brutale, vilde og utilregnelige liv, der kan følge med, når det gælder om at leve i det vilde vesten. Den amerikanske prærie er et barskt, voldsomt og udfordrende miljø at agere i. Det får man i den grad også at se gennem John Duttons resterende familiemedlemmer, der må give alt de har, for at kunne hjælpe deres far.

De må overkomme mange forskellige forhindringer, når de skal passe på deres livsværk. Det er blandt andet bedrageriske, uforklarlige og ødelæggende mordere, kriminelle og grænsesøgende politikere, egoistiske, grådige og voldsomme jordejere, der skal besejres for at forsvare deres ranch.

Men hvordan klarer de det? Og kan de overkomme den store og intense modstand, der hele tiden sætter dem på de mest umenneskelige prøvelser? Både som individuelle karakterer, men ligeledes som den familieenhed de er?

Eller hvordan reagerer John Dutton, når børnene måske ikke jagter hans anerkendelse? Kan han mon finde på at udstå dem, når de ikke gør, hvad han synes, er den rigtige vej frem. Har han evnen til at lytte til fremtidens arvinger, der skal kunne drive gården også mange år efter, at han ikke kan stå som den primære ejer?

Mød skuespillerne i den stjernespækkede amerikanske dramaserie

I Yellowstone støder du på den velkendte, ikoniske og talentfulde Kevin Costner, der træder ind i rollen som den ambitiøse, alvorlige og patriarkalske John Dutton. Det er ikke helt tilfældigt, at han indeholder mange lederroller, da det er hans primære ansvar at passe optimalt på ranchen.

Udover faren møder vi også hans fire voksne børn. De har en altafgørende rolle i kampen for at redde ranchen fra uvedkommende gæster. De er hans personlige hær, der kan sørge for stabilitet, tryghed og overblik på ranchen. Sommetider skaber de dog også det helt modsatte – nemlig kaos, problemer og udfordringer for faren.

Der er som sagt fire børn i Dutton-familien, hvor Lee Dutton er den ældste søn, der betragtes som arvingen. Han spilles af Dave Annable, der også er en anerkendt og dygtig skuespiller i det amerikanske. Han er især kendt for hans rolle i dramaserien Brothers and Sisters.

Udover det møder vi Jamie Dutton, der bliver spillet af Wes Bentley. Han er også kendt fra at have været på skuespillerlisten i seerfavoritten The Hunger Games, der er tilgængelig hos Viaplay. I serien spiller han dog en lovende advokat og politiker.

Vi møder ligeledes Beth Dutton, der er uddannet som økonom. Hun bliver spillet af Kelly Reilly, der er kendt for After Miss Julie. I serien er hun dog betragtet som en meget intelligent og klog person, der dog døjer med stærke personlighedsproblemer ovenpå et alvorligt stofmisbrug.

Ligeledes er der Kayce Dutton, der spilles af Luke Grimes. Du har måske allerede mødt Luke i filmproduktionen Fifty Shades of Grey, som du kan udforske nærmere hos Viaplay helt gratis. Han er i serien den yngste søn og er tidligere frømand. Det er også ham, der skiller sig ud fra flokken af de fire. Men hvordan er det blevet et tilfælde?

Hvorfor er Kayce det sorte får, når det kommer til søskendeflokken? Og hvorfor er han lidt mere ude i kulden end de tre andre, når det gælder om at opnå den ultimative accept og anerkendelse af deres far?

Afsluttende bemærkninger

Fordelene ved at benytte C More som streamingtjeneste er mange, men den primære er, at du får direkte adgang til indhold, der går indenfor diversitet, mangfoldighed og kvalitet. Det vil sige, at du har rig mulighed for nemt og bekvemt at finde serier og film, der både er i voksen- og børnehøjde.

Måske har du desperat behov for, at der er en film eller serie, der kan overtage børnepasningen, når du skal stå og forberede aftensmad i den hektiske hverdag? Hos C More er børneafdelingen fyldt med lækkerier til de mange forskellige aldre, præferencer, ønsker og lyster.

Besøg det underholdende børneindhold hos C More i form af både serier og film her. Du får dermed større chance for at kunne fokusere på de daglige gøremål, imens børnene får en lærerig og interessant oplevelse.

Det kan også være, at I skal udfylde den dyrebare alenetid med indhold af høj kvalitet. Så skal du udforske vores sublime filmsortiment, der vil levere på højeste niveau hver eneste gang. Find film og serier til det voksne publikum hos C More.

Stine

Til daglig arbejder jeg som skribent på blandt andet streamingsiden.dk. Derudover studerer jeg i øjeblikket på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at gennemføre en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation. I mit arbejde trækker jeg især på den brede vifte af almen viden, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med mine forskellige skribentjobs. Dertil spiller erfaringerne fra at være blevet bachelor i Medievidenskab ligeledes en stor rolle, når jeg producerer indhold til mine tekster på hjemmesiden.

Seneste artikler