fbpx

Vinger af sølv – Nyeste krimi fra Camilla Läckberg


Camilla Läckberg er igen ude med en ny bog. Det er den længe ventede efterfølger til Det Gyldne Bur, der var den første bog i serien Fayes hævn. Nu kommer efterfølgeren endelig med hendes nye bog Vinger af Sølv

Det Gyldne Bur var den mest læste bog i Sverige i 2019, hvor der var drama for alle pengene med hævn, svigt og søsterskab. Man forbinder normalt mest Camilla Läckberg med serien om Fjällbacka, men med bogserien om Fayes hævn viser hun, hvor dygtig en forfatter hun er ved at få succes med endnu en serie.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos BookBeat. De første 14 dage er gratis – herefter 79 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen

I Vinger af sølv følger vi igen Faye. Hun tror endeligt at hun ikke er i fare længere, men ligeså snart hun begynder at slappe en lille smule af, så kommer hun atter i farezonen. Faye er flyttet til udlandet og har skabt sig et nyt liv der. 

Hendes eksmand Jack sidder i fængsel og Revenge, der er Fayes virksomhed går fremragende og vokser med lynets hast. Revenge skal lanceres i USA og der bliver satset massivt på det amerikanske marked. Men ingen at Revenge bliver lanceret, så kommer der en alvorlig trussel mod firmaet og Faye er nødt til at vende snuden hjem mod Stockholm og Sverige.

Hjemme i Sverige får Faye samlet nogle slagkraftige kvinder, der skal hjælpe hende med at redde hendes firma. Men det er ikke kun Revenge der skal reddes. Både Faye selv og dem hun elsker er i fare og kan kun reddes, hvis de står sammen mod ondskaben.

Overlever Revenge? Bliver firmaet overhovedet lanceret i USA? Og kan Faye både redde sig selv og sine elskede samtidig med at Revenge skal overleve? Og forbliver Jack i fængslet?  Alt dette kan du finde ud af, ved at høre Vinger af sølv som lydbog hos BookBeat. En fantastisk efterfølger til den succesrige Det Gyldne Bur.

Om forfatteren

Camilla Läckberg (f. 1974) er en af nordens allerstørste forfattere og har solgt over 60 millioner bøger i over 20 lande. Selvom hun er svensker, så fanger hendes skrivestil især os danskere, hvor hendes serie om Fjällbacka har taget Danmark med storm. Vi har skrevet en fremragende artikel om denne serie, som du kan finde ved at trykke lige her.

Nu er Camilla Läckberg i gang med en ny serie; Fayes hævn og den første bog Det Gyldne Bur har allerede vundet danskernes hjerter. Selvom hun er gået i gang med en ny serie, så er hendes fabelagtige fortællermåde og beskrivelser i en liga for sig. Genren er stadig drama og krimi, men handler ikke så meget om hendes hjemegn.

Lyt med

Hvis du vil have et fantastisk drama om kærlighed, søsterskab og svære valg, så lyt til denne lydbog af Camilla Läckberg. Du kan høre lydbogen hos BookBeat – helt gratis i 14 dage. Herefter 79 kr./md. Du kan lytte gratis til Vinger af sølv ved at trykke her

God lyttelyst

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler