fbpx

TV2 Play – Guide


Hvis du gerne vil have det største udvalg indenfor streaming helt gratis? Så kan du både hos C More og Viaplay få gratis prøveperioder, så du kan se hvilket enormt underholdningsunivers de har.

C More har blandt andet alle de fantastiske Harry Potter film og hitserien Schitt’s Creek. Du kan få set alle Harry Potter film og en masse afsnit af Schitt’s Creek i din gratis prøveperiode hos C More. Du får nemlig 14 dage helt gratis hos C More ved at trykke her.

Hvis du er mere til realityserier som Familien fra Bryggen eller den legendariske Greys Hvide Verden, så er det Viaplay du skal prøve. Her får du også 14 dages gratis prøveperiode, så du får god tid til at se om der er noget, som fanger din interesse i deres kæmpe underholdningsbibliotek.

Hvis du gerne vil se film som Blinkende Lygter og De Grønne Slagtere, så er det Viaplay du skal besøge. Er du mere til serier som Luksusfælden eller Hawaii Five-O, så er det ligeledes Viaplay du skal besøge. Du får de første 14 dage gratis hos Viaplay ved at trykke lige her.

TV2 Play -TV2s platform til on-demand og live-streaming

Inden du vælger din udbyder af underholdning, er det en god idé at sætte dig ind i det indhold, der bliver tilbudt. Derfor har vi lavet en guide, så du kan navigere rundt i TV2 Play. TV2 Play er nemlig lidt anderledes end eksempelvis HBO og Netflix. Det er en streaming-platform, der både tilbyder on-demand streaming af deres programmer og live-streaming af deres mange kanaler.

Lige nu kan du få en 30 dages gratis prøveperiode, hvis du har lyst til at prøve TV2 Play. Prøveperioden indeholder kun on-demand (basis-pakken), det vil sige alle TV2s programmer – UDEN live kanaler. Her kan du vælge pakken med reklamer til 49 kr./md eller pakken uden reklamer til 79 kr./md.

Hvis du også vil have live-kanaler, skal du investere i pakken med det hele. Hele pakken indeholder både live-kanaler og on-demand og giver dig fuld adgang til alt indhold. Det koster 139 kr./md. uden reklamer (stadig reklamer på live-kanaler) og 109 kr./md. med reklamer.

Vil du gerne have mere gratis on-demand indhold? Så kan du læse vores guide til gratis streaming

On-demand indhold

TV2 Play on-demand betyder, at du kan se dine yndlingsserier, når du har tid og lyst. Med on-demand service slipper du for at planlægge efter, hvornår serien bliver vist i fjernsynet. Du kan sætte din favorit serie på, når det passer dig, eller afsætte en hel weekend til at binge-watche en hel sæson.

Blandt de mest populære serier på TV2 Play findes blandt andet:

TV2 Play Streaming On demand
 • Badehotellet
 • Klovn
 • Nynne
 • Minkavlerne
 • Sjit Happens
 • Lost
 • Shakespeare & Hathaway

TV2 Play har en god blanding af dansk og engelsk indhold. Indholdet er dog hovedsageligt dansk med en blanding af TV2s egne serier fra Zulu, Charlie og hovedkanalen. Udover serier kan du søge blandt genre som:

 • Film
 • Underholdning
 • Comedy
 • Rejser & Eventyr
 • Livsstil
 • Dokumentar
 • Magasiner
TV2 Play On Demand streaming
Login skærm på dit Smart TV

TV2 Play Live

Vælger du at købe abonnement til live-pakken, får du adgang til alle TV2s programmer, der sendes her og nu. Så hvis du gerne vil følge med i Tour de France i din sommerferie, er det pakken for dig.

Enheder

Uanset om du sidder hjemme eller er på farten, kan du streame TV2 Play på forskellige enheder, der er nemlig et krav om at streamingtjenester skal udbydes på forskellige devices. Herunder har vi listet de forskellige enheder og platforme, du kan bruge til at streame dit indhold.

Hvilke devices kan man bruge til at se TV2 Play?

– PC
– MAC
– iPhone
– iPad
– Android Tablet og Smartphone
– Apple TV
– Android TV
– Smart TV

Hvis du gerne vil se underholdningen på dit Smart TV, kan du hente TV2 Play som en app direkte på dit TV. Her skal du bruge login for at få adgang til platformen. Hvis du bruger Apple TV, kan du hente app’en via app-store eller sende via Airplay fra din iPhone eller iPad. Herunder er listet de systemkrav for de forskellige enheder, der som minimum skal være opfyldt for at kunne bruge TV2 Play på din enhed:

 • PC/MAC: Nyeste version af browser og Javascript
 • iPhone: iPhone 4 eller nyere og IOS9 eller nyere
 • iPad: iPad 2 eller nyere med IOS9 eller nyere
 • Android Tablet og Smartphone: Version 5 eller nyere
 • Apple TV: Kræver Apple TV 4. Her kan du se via TV2 Plays app eller via Airplay
 • Android TV: Version 6.0 eller nyere
 • Smart TV: Samsung fra 2015 og frem, LG fra 2013 og frem, Philips fra 2013 og frem, Sony fra 2014 og frem.

Nyttig viden om TV2 Play

Virker det ikke? TV2s kundeservice samler løbende op på, hvilke problemer der opstår i forbindelse med brug af appen. Så hvis du har problemer med at få TV2 Play til at virke korrekt, kan du på siden se, om der findes en løsning til netop dit problem.

Antal enheder og afspilninger

Med TV2 Play kan du være logget ind på i alt 5 enheder på en gang. Du kan dog kun starte en afspilning på to af enhederne samtidig. Det betyder, at når du forsøger at starte en tredje afspilning, så vil du få en fejlmelding. Vær her opmærksom på, at hvis du afspiller i to faner på din browser tæller det som to afspilninger.

TV2 Play i udlandet

Nye EU regler gør det nu muligt at tilgå indhold fra TV2 Play i udlandet, når du er på midlertidigt udlandsophold inden for EU. Hvis du skal uden for EU, bliver det begrænset, hvilket indhold du kan tilgå, blandt andet kan du ikke se live-kanaler.

Marco

Jeg elsker streaming og vil gerne hjælpe andre brugere med at finde det bedste indhold. Personligt er jeg meget til serier og podcast. Men lytter også til lydbøger og ser film.

Seneste artikler