fbpx

Ternet Ninja 2 – Den spændende efterfølger


Hvis du elskede “Ternet NinjaOpens in a new tab.” – den humoristiske og actionfyldte fortælling – lige så højt, som vi gør, vil efterfølgeren være uundværlig. “Ternet Ninja 2Opens in a new tab.” tager os sammen med Aske og Ninja-ånden, Taiko Nakamura, med til Thailand for endnu engang at kæmpe for retfærdigheden. 

Både “Ternet NinjaOpens in a new tab.” og “Ternet Ninja 2Opens in a new tab.” kan findes på Mofibo herOpens in a new tab., hvor du kan lytte til dem i 14 dage uden betaling.

Vil du læse mere om den første bog, “Ternet NinjaOpens in a new tab.”, kan du finde et skriv om denne lige herOpens in a new tab..

Om bogen

I “Ternet Ninja 2Opens in a new tab.” kommer vi igen på mission med Aske og Den Ternede Ninja. Den lumske Philip Eberfrø har på forunderlig vis undsluppet sin varetægtsfængsling og er atter på spil ved de Thailandske børnearbejdere i Bangkok. 

Den Ternede Ninjas dukke blev i slutningen af den første bog revet itu af en vred narkohund, så i 2’eren har Taiko Nakamura fået et nyt look – et pindsvin står for skud, da ninjaens lyn slår ned. Han må nødvendigvis have en anden krop, og Askes mor syr en ny til ham – med bæredygtigt stof og fyld. Men han er stadig den samme rapkæftede selvtægts-ninja, som vi kender fra første bog.

Hele familien tager på tur til Thailand – Aske, hans mor og papfar, papbroderen Sune og ikke mindst Onkel Stewart – og som du nok kan forestille dig, går det ikke stille for sig. De morsomme og uventede situationer og måder at håndtere dem på er med til at give bogen den karakteristiske MatthesenOpens in a new tab.-præg. 

Samtidig har Eberfrø og hans advokat planer om at dræbe 12 børnearbejdere, så Aske og Den Ternede Ninja har travlt.

I 2016 udkom den første bog om “Ternet NinjaOpens in a new tab.”. Denne blev i 2018 filmatiseret til en animationsfilm af samme navn. Filmen kan ses helt gratis hos ViaplayOpens in a new tab., hvor du kan få 14 dage gratis abonnement ved at klikke lige her.Opens in a new tab.

Om forfatteren

Anders “Anden” MatthesenOpens in a new tab. er landskendt stand-up komiker, som har vundet utallige priser gennem sine knap 30 år i branchen. Han er bl.a. kendt for sine shows “Hvad snakker du om?” og “Anden bringer udOpens in a new tab.”, men også for sin medvirken i diverse film, såsom hans egen “Jul på Vesterbro” eller “Sorte kugler”.

Hos det yngre publikum huskes MatthesenOpens in a new tab. nok bedst for filmen “Terkel i knibeOpens in a new tab.”, som havde premiere i 2010 – en umiddelbart uskyldig børne- og familiefilm, men som rummer noget makabre og overraskende scener. Netop denne evne til at sætte kommentarer og karakterer på spidsen og det, at han ikke er bange for at overraske med en gaffel i øjet på en lillesøster er bl.a. dét, som ‘AndenOpens in a new tab.‘ er kendt og elsket for.

Lyt med

Vil du høre efterfølgeren til MatthesensOpens in a new tab. skøre fortælling, kan du høre “Ternet Ninja 2Opens in a new tab.” på Mofibo herOpens in a new tab., hvor Anders MatthesenOpens in a new tab. selv læser den op. Det er gratis de første 14 dage – herefter koster det 129kr./måned. God lyttelyst!

Melanie

Lad mig bare sige, at streaming er en uundværlig del af min hverdag. Podcasts til togturene, musik under opvasken og ikke mindst film eller serier til aftenerne. Ellers er der kun tilbage at sige, at jeg altid har været meget kreativt anlagt og derfor har brugt maaange timer med en blyant i hånden, hvilket ligger til grund for min rolle her på Streamingsiden

Nyeste artikler