fbpx

Streaming af de allerbedste film og serier til børn – Guide 2021


Mangler du den helt rigtige film at nyde på en fredag aften? Så er du endt det rigtige sted, for her får du en guide i hvor og hvilke film, der er de bedste og mest populære på C More i øjeblikket.

C More har et hav af fede film og serier, og der er i den grad noget for enhver stil. Du kan finde alt fra skønne animerede film til gode danske klassiske værker.

Hvis du opretter dig på C More får du 14 dages gratis afbenyttelse, herefter koster et abonnement 99,- pr/md.

De bedste film

Ole Lund kirkegaards klassikere

Gummi T

Stream Gummi T - Film - C More

Ivan Olsen er en bangebuks, han får bank og buksevand af bøller. Nej, Ivan er ikke en stor og stærk dreng, og det ved han, for hans far skælder ham ud for ikke at være lige så stærk som Tarzan – abernes konge.

Ivan er Gummi-tarzan, så slap er han. Men Ivan vil så gerne gøre hans far stolt. Og derfor forsøger han at blive ligesom Tarzan.

En dag møder Ivan en heks, heksen giver Ivan superkræfter. Det finder Ivans far ud af, og han praaaler vidt og bredt om sin søn.

Ivan er ikke glad for det, slet ikke glad for det er ikke spor sjovt at være både stærk og dygtig hele tiden.

Kom med ind i Ivans verden og få kæmper muller lige her på C More.

Otte er et næsehorn

Stream Otto er et næsehorn (Dansk tale) online | C More

Topper er en dreng. Han finder en magisk blyant og begynder at tegne. Det første Topper kommer i tanke om er at tegne et næsehorn på tapetet hjemme i stuen.

Pludselig sker der noget helt fantastisk, noget helt magisk – næsehornet kommer til live.

Det synes Topper er sejt, og han kalder næsehornet for Otto, for det navn kan Topper godt lide. Han er meget begejstret for sit nye kæledyr.

Men Topper finder dog ud af, at det ikke er lige nemt, at passe et kæmpe næsehorn på 2. sal i en lejlighed.

Kom med op på anden sal i Toppers mors lejlighed og hjælp med at passe næsehornet Otto, lige her på C More.

Orla Frøsnapper

Stream Orla Frøsnapper (Dansk tale) online | C More

Victor bor i en lille bitte trist og søvnig by. Der sker ikke meget, men Victor keder sig ikke, for sammen med hunden Pølse og vennen Jakob driller de, de intetanede voksne.

Voksne er jo dumme, de forstår jo ingenting, så derfor driller drengene og hunden Pølse de voksne hele sommeren. Det hele er sjov og ballade, hvis bare det ikke var for Orla Førsnapper.

Orla er den mest modbydelige, grimme og tyranniske bølle i hele byen. Men han skal ikke have lov til at stå i vejen for Victor, Jakob og Pølses skarnsstreger.

Hop ind i Ole Lund Kirkegaards univers i denne filmatisering børnebogsklassikeren Orla Førsnapper, lige her på C More.

Smallfoot

Stream Smallfoot online | C More

Har du mon hørt myten om Bigfoot? Et stort væsen som lever i de amerikanske skove. Men har du mon hørt myten om Smallfoot? Måske? Nå, men nu skal du høre.

I denne skønne animerede familiefilm møder du den unge afskyelige snemand, også kaldet Yeti, Migo. Migo er i oplæring til at blive byens opvækker, men det går ikke ligefrem godt. En dag ender han på den anden side af Yetibyen.

Her får han sig en KÆMPE overraskelse, han støder ind i noget, han troede, var en myte – myten om mennesket. Da Migo kommer tilbage til landbyen og fortæller om hans opdagelse, tror ingen på ham.

Migo bliver stemt som forræder og bliver udstødt fra landsbyen. Men Migo gir ikke så nemt op, og sammen med venner fra landsbyen vil han bevise at mennesket ikke blot er en myte, myten om Lillefod.

Du kan se filmen på C More lige her.

Sådan træner du din drage 3

Sådan træner du din drage 3 - Film - CDON.COM

I denne tredje film af den fantastiske animerede filmserie om Hikke og Tandløse, kommer du med på en rejse for at befri drager fra onde mennesker.

Men de to heltemodige helte er ikke alene, snart opdager de at den onde dragejæger Grimmel er lige i halen på dem. De må nu på hastig vis finde indgangen til dragernes rige.

På rejsen opdager Hikke, at Tandløs ikke er den eneste og sidste af sin art, snart møder de Natskyggehunen. Mødet sætter venskabet mellem Hikke og Tandløs på prøve.

Se tredje film i filmserien Sådan træner du din drage på C More lige her. Den første film er også til at finde på C More, den finder du her.

Antboy

Stream Antboy (Dansk tale) online | C More

Pelle er 12 år, han er en helt almindelig dreng, men en dag bliver han bidt af en myre. Myren har givet Pelle superkræfter, og pludselig kan han klatre på vægge og løfte meget tunge ting.

William er Pelles ven. William er en kæmpe tegneserienørd, han opdager Pelles superkræfter, og vælger at det eneste rigtige er, at coache Pelle i hans nye liv som superhelt.

Da skolen bølle begynder at skabe problemer, bliver Pelles, som nu har fået navnet som Antboy, evner sat på prøve. Kan han mod redde de andre fra bøllen?

Se første film af tre i Antboy-filmserien på C More lige her. Du finder også den anden film i serien Antboy 2: Den røde furies hævner og tredje film Antboy 3.

Grinchen

Stream Grinchen online | C More

Grinchen HADER jul, han hader larm og det er der meget af ved juletid. For ved juletid bliver der sunget og festet ALT for meget.

I år er det året for den største julefest nogensinde, det har byens borgmester i hvert fald planlagt, Så Grinchen beslutter sig for at stjæle julen. Han vil sætte en stopper for larmen, og hvordan gør man lige det bedst?

Landsbypigen Cindy-Lou kommer god i vejen, hun elsker jul, og hun har ikke i sinde at lade en julehader stjæle julen. Grunden til at Cindy-Lou elsker julen, er fordi så kommer julemanden, og julemanden kan opfylde ønsker.

Cindy-Lou har derfor tænkt sig at tage julemanden til fange, for at han kan opfylde hendes triste og trætte mors ønsker.

Se om det lykkes Grinchen at stjæle julen, eller om Cindy-Lou mon får fanget julemanden lige her på C More.

Felix på vilde eventyr

Felix på vilde eventyr

Katten Buller og hans søn Felix lever et stille og rolig liv i et højhus. Men en dag tager eventyrlysten over Felix og han beslutter sig derfor at finde katteparadiset Katteopia. Han nysgerrige killingesind vil nemlig gerne møde hans mor.

Felix tager derfor på tur. men det ved Buller ikke. Buller må derfor på en farefuld rejse gennem storbyen gader sammen med sin gode ven papegøjen Arald, for at finde sin søn og vende sikkert tilbage til deres trygge liv i højhuset.

Du kan se om det lykkes i filmen Felix på vilde eventyr på C More.

De bedste serier

Gurli Gris

Stream Gurli Gris online | C More

Gurli Gris har taget verden med storm. Alle børn elsker Gurli Gris. Tv-serien består af episoder på ca. 5 minutters varighed, og handler om grisen Gurli.

Gurli er gris med menneskelige træk, resten af hendes familie er grise, men Gurlis venner er af andre pattedyrs udseende.

Dyrenes efternavn angiver deres dyreart f.eks Karina Kanin og Pedro Pony. Episoderne er særdeles egent til børn i alderen 2-5 år.

I serien om Gurli og hendes familie møder vi hverdagen små finurligheder, og Gurli tager dig med på hvad hendes dag bringer. Du finder serien om Gurli Gris og hendes familie lige her på C More

Brandmand Sam

Stream Brandmand Sam | sæson 10, afsnit 1 | C More

Sam er en modig, sej, rolig, cool og meget hjælpsom brandmand. Han har altid noget at lave og keder sig aldrig på jobbet. For i byen er der altid nogen som behøver hans hjælp.

Sam er den bedste til lige det han laver, han er den bedste til at hjælpe og redde byens borgere ud af enhver knibe. Sam er det som man vil beskrive som en rigtig helt.

Du kan komme med på Brandman Sams forrygende og aldrig kedelige hverdag lige her på C More.

Ninjago: Secret of the Forbidden Spinjitzu.

Stream Lego Ninjago: Secrets of the Forbidden Spinjitzu online | C More

I denne LEGO-verden møder japansk ninjamytologi, højteknologiske løsninger.

Serien følger den heroiske ninjahelte Kai, Jay, Cole, Zane, Lloys og Nya.

Heltene kæmper alle for at bevare fred og sammenhold i det ældgamle og mystiske ninja land Ninjago.

Kom med på en farefuld rejse gennem Ninjagos land og mød det onde mod det gode lige her på C More.

Penny på M.A.R.S

Stream Penny på M.A.R.S. | sæson 2, afsnit 16 | C More

Penny har to store drømme i livet. Et: Hun vil blive en kæmpe sangerinde, og to: hin vil finde sin far, som hun aldrig har mødt.

Da Penny og veninden Camilla søger ind på den meget berømte og eftertragtede musikskole M.A.R.S bliver tilstedeværelsen pludselig meget mere kompliceret.

Penny bliver forelsket i Sebastian, men det er Camilla og blevet – Åh NEJ!

Se denne spændende teendrama på C More lige her.

Se med

På C More finder du lige det der passer til dig. C More har ikke blot børne film og serie, men har film og serier til enhver alder og enhver “craving” for film og serien.

På C More finder du nogen af tidens bedste og største film og serie, og hvis du sidder en fredag aften er der C More et sikkert valg. Hyg dig med de mindste i familien, ved at sætte en hyggelig film på fra børnenes univers eller underholde de små med en god serie på C More.

Du kan oprette dig helt gratis lige her og få 14 dages gratis prøveperiode – herefter koster et abonnement 99 kr,- pr/md.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler