fbpx

Stemmer fra graven – Fantastisk ny krimi fra Elly Griffiths


Elly Griffiths er tilbage med syvende bind i hendes krimifortælling om Ruth Galloway. Stemmer fra graven er navnet på dette nye bind i Dr. Ruth Galloway Mysteries-serien.

Stemmer fra graven er en selvstændigt fortsættelse på resten af Dr Ruth Galloway Mysteries-serien. Bogen kan derfor læses af både den garvede Galloway-fan, men også nytilkommende kan nyde Elly Griffiths’ fængende nye krimi.

Du finder bogenserien lige her, men hvis du tænker du hellere vil hoppe med hovedet direkte ned i Stemmer fra graven, finder du den lige her på BookBeat.

Om Stemmer fra graven

Ruth er blevet tilkaldt, eftersom et fly er blevet fundet fra Anden Verdenskrig. Flyet er dukket op under et udgravningsarbejde, i cockpittet sidder der et lig af en mand. Liget af manden kunne ligeså nemt ligne flyets pilot fra en svunden tid.

Fundet bliver dog efterforsket, og ved nærmere DNA-undersøgelser, viser det sig, at manden i cockpittet er den lokale aristokrat Fred Blackstock, som siges at være blevet skudt ned over Nordsøen under krigen. Det der ikke giver mening er, at Fred eftersigende skulle være blevet skudt ned i et helt andet fly.

Sagen udvikler sig, og bliver mere og mere indviklet da en af Blackstocks efterkommere bliver overfaldet. Kriminalinspektør Nelson finder mærkelige fund på en svinefarm, og da bliver flere og flere hændelser kædet sammen, og kort sagt, så falder alle hændelserne i relation med Fred Blackstock.

Ruth og Nelson må nu indse, at de jagter en langt farligere gerningsmand end hidtil troet, og at sagen langt fra er, som de havde tro håbe på.

Du kan lytte til denne spændende og syvende fortælling på BookBeat lige her.

Forfatteren Elly Griffiths

Elly Griffiths er faktisk ikke det rigtige navn for forfatteren bag den populære krimiserie. Forfatterens rigtige navn er Domenica de Rose, med bruger Elly Griffiths som forfatterpseudonym.

Domenica/Elly har altid skrevet bøger, hun skrev faktisk sin første bog allerede som 11-årig. I Ellys voksenliv har hun arbejdet som forlagsdirektør for forlaget Harper Collins, men det var først da Elly gik på barsel, at hun selv greb fat i skrivepennen og genoptog skriverierne.

Galloway-serien kom til live efter en ferie til Norfolk og Tischwell March i England. Her fortalte Ellys mand, at området før i tiden havde forbindelse med ”efterlivet”. Efter dette fik Elly stykket hele Dr. Ruth Galloways verden sammen. Plottet blev efterfølgende skrevet, og første bog i serien blev klar til udgivelse.

Hendes mest kendte bogserie er netop bogserien om knogleeksperten og arkæologen Ruth Galloway. Så hvis du er til uforudsigelige mordgåder og dramatiske, men stadig uforudsigelige kærlighedshistorier, så er Galloway-serien helt sikkert noget, som vil falde i god smag hos dig.

Lyt med

Du kan næsten kun ende med, at blive lige så fascineret af Elly Griffiths som vi er, lad dette syvende bind falde i bunken af favoritter, og lyt til Elly Griffiths’ nyeste skud på stammen lige her på BookBeat

Med mere end 100.000 udgivelser, har BookBeat et kæmpe bibliotek af tidens største og bedste bøger. For bare 79,- i måneden får adgang til lige det, du har lyst til at høre. Du kan oprette dig ganske gratis på BookBeat her, og få 14 dages gratis lytning.

Rigtig god fornøjelse.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler