fbpx

Spejlmanden af Lars Kepler – Nyeste bog om Joona Linna


Spejlmanden er det ottende bind i serien om efterforskeren Joona Linna skrevet af Lars Kepler. Bogen trækker tråde tilbage til første bind i serien der hedder ”Hypnotisøren” og derfor er det en god idé, at få læst eller lyttet til nogle af de tidligere bøger i serien fra Lars Kepler.

Du kan finde hele bogserien om Joona Linna hos Bookbeat, hvor du i øjeblikket får 2 ugers gratis prøveperiode. Her kan du nå at høre mange af bøgerne om Joona Linna, men du kan samtidig også se det store udvalg som Bookbeat har. Du kan oprette dig gratis lige her.

Bookbeat er også en af de billigste løsninger på markedet for lydbøger, hvor du efter den gratis prøveperiode kun giver 79 kr. om måneden for adgang til Bookbeat.

Den svenske krimikonge er tilbage med endnu en fantastisk bog i serien om Joona Linna.

Om Spejlmanden

En ung kvinde forsvinder og Joona Linna bliver sat på sagen. Men sagen er ikke lige så nem at opklare, som Joona havde håbet på. Tværtimod møder han modstand og ender i blindgyder i sin efterforskning og er nødt til at ty til alternative metoder.

Han kontakter sin gamle bekendte Erik Maria Birk, der til dagligt er hypnotisør. Erik er Joonas sidste udvej, for at få de afgørende informationer for at efterforskningen kan komme videre og finde den unge kvinde – inden det er for sent.

Selv med hjælp fra hypnotisøren Erik, så er opklaringsarbejdet ikke helt let. Joona kommer på en spændende og fascinerende rejse ned i sindet på mennesker. Det er både enormt grænseoverskridende, men samtidig er det også den eneste måde, at Joona nogensinde får opklaret kvindens forsvinden.

Joona er utrolig intelligent, men selv med hans skarpe sind kommer efterforskningen ind i det meget uhyggelige psykologiske mørke. Samtidig oplever Joona også, at der er en utrolig stor offervilje og vilje til overlevelse – selv her i det mørkeste mørke.

Finder Joona frem til den forsvundne kvinde? Er det i så fald for sent og hun er død? Og hvordan bliver han selv påvirket af hypnotisøren og de stærke mørke kræfter det ligger gemt i ethvert sind?

Du kan finde ud af det hele ved at lytte til Spejlmanden som lydbog hos Bookbeat. Du kan få 14 dages gratis adgang hvis du opretter dig gratis her.

Forfatteren Lars Kepler

Forfatteren Lars Kepler findes sådan set ikke. Navnet er nemlig et pseudonym. De rigtige forfattere bag Joona-serien er ægteparret Alexander og Alexandra Ahndoril. Der var dog stor mystik om hvem der egentlig stod bag pseudonymet da Joona-serien blev populær.

Mange britiske tabloidaviser mente at det var Henning Mankell som stod bag, men den teori blev promte afvist af både Mankell selv, men også af forlaget Bonniers, som udgiver Lars Keplers bøger. Jagten på den rigtige forfatter fortsatte længe og mange forskellige forfattere blev mistænkt af være personen bag Lars Kepler.

Til sidst kunne det ikke holdes skjult længere, da det svenske Aftonblandet i 2009 kunne afsløre, at det var ægteparret Alexander og Alexandra der stod bag. Dette blev også bekræftet af Bonniers i en pressemeddelelse.

Lars Kepler står bag de nu otte bind i serien om Joona Linna, men har faktisk også lavet en enkelt bog udenfor dette univers. Bogen hedder Playground og handler om en mor og hendes kamp for sit barn og sig selv. Hun ved hvad der er efter døden og vil for alt i verden undgå at hendes barn skal opleve det samme som hende selv. Du kan høre Playground som lydbog lige her.

Lyt med

Du kan kun blive lige så fascineret af Lars Kepler som vi er, og lytte til denne ottende bog om Joona Linna lige her på BookBeat.

Med mere end 100.000 udgivelser har BookBeat et kæmpe bibliotek af tidens største og bedste bøger. For bare 79,- i måneden får adgang til lige det, du har lyst til at høre. Du kan oprette dig ganske gratis på BookBeat her, og få 14 dages gratis lytning.

Rigtig god fornøjelse.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler