fbpx

Som natten kender stjernerne – Endnu en hitroman fra Elsebeth Egholm


Elsebeth Egholm har gjort det igen. Som natten kender stjernerne er sidste skud på stammen af fantastiske romaner fra forfatteren Elsebeth Egholm. Denne gang følger vi Malou Beck, der både mister sin mor og sin musik på samme tid. 

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen

Som natten kender stjernerne handler om Malou Beck, der er koncertpianist. Men pludselig vender verden på hovedet, for inden for kort tid mister hun både musikken som koncertpianist, samtidig med, at hendes mor dør.

Det er Malou og hendes søster der skal stå for oprydningen hjemme hos deres mor. I moderens lejlighed går oprydningen i gang, hvor de pludselig finder en gammel lakplade. De sætter pladen i deres mors pladespiller. Det er en Chopin-indspilning fra 1930’erne, hvor den franske pianist Sophie Costeau spiller. Indspilningen foregår på et helt specielt flygel og søstrene er tryllebundet af den fantastiske musik. 

Malou glemmer musikken for en stund, da hun ser på coveret til lakpladen. Sophie Costeau ligner meget hende selv, men Malou har aldrig hørt om Sophie før denne dag. Hvem er Sophie Costeau? Hvorfor ligner hun Malou så meget? Og har deres mor holdt på en hemmelighed i alle disse år?

Malou er jo uden job, så hun beslutter sig for, at finde ud af sandheden om Sophie Costeau. Samtidig vil hun finde det flygel, som lakpladen gemte på tonerne af. Malous ven Elias vil nemlig utrolig gerne have fat på dette utrolig smukke flygel, da han samler på instrumenter. 

Malou tager til Lorraine i det nordøstlige Frankrig for at starte sin søgen. Men Malou er ikke særlig god til fransk og franskmændene forstår ikke meget engelsk. Derfor hyrer hun tolken Cody Blake, der er amerikaner og bor på sin husbåd ved Moselfloden. 

Malou finder ud af, at Cody Blake har en meget mørk fortid, men han prøver at gemme og glemme sig selv i musikken. Han er nemlig guitarist i et coverband og musikken holder de grimme skygger fra hans fortid i det skjulte.

Cody og Malou bliver hurtigt glade for hinanden. Malou får Cody til at føle sig hel igen og Malou ved, at Cody er den eneste, der kan hjælpe hende på hendes mission i det franske, hvor hun skal finde det, hun har mistet.

Men kærligheden kommer i anden række. Finder Malou og Cody kærligheden? Bliver Cody hel igen? Og finder Malou det hun har mistet og får et flygel med hjem til sin ven Elias? Du kan høre alle svarene i lydbogen, som du kan høre hos Mofibo lige her.

Om forfatteren

Elsebeth Egholm (f. 1960) er opvokset i Lystrup uden for Aarhus og er uddannet på Aarhus Universitet i musikvidenskab og senere på det Jyske Musikkonservatorium. Til dagligt er hun forfatter og journalist.

Hun har udgivet utallige romaner som blandt andet indebærer Frit fald, Jeg finder dig altid og Dødvægt. Men det er ikke kun bøgerne hun er forfatter til. Hun står også bag hitserien Den som dræber, der siden 2011 har været vist på TV3-kanalerne og Viaplay. Hvis du vil se denne spændende krimiserie, så kan du trykke lige her. Du kan få de første 2 uger gratis.

Lyt med

Vil du lytte til Elsebeth Egholms spændende roman, kan du gå ind på Mofibo lige her. Du har 14 dage til at lytte til dem og andre bøger helt gratis, hvorefter et abonnementet koster 129kr./måned. God fornøjelse!

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler