fbpx

Bestselleren Satans sommer af Faber og Pedersen som lydbog


Denne artikel handler om bestselleren Satans sommer skrevet af de kendte journalister Kim Faber og Janni Pedersen. Det er en fortsættelse af bogen Vinterland fra 2019, der var Faber og Pedersens debutroman. I Satans sommer følger vi Juncker der stadig er i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter hans fars død.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen 

Som sagt er Juncker stadig i Sandsted efter hans fars død og pludselig en dag findes der en dræbt advokat midt i Sandsteds ellers fredelige park. Juncker går straks i gang med hans efterforskning, hvor hans egen fortid ender med at spille en rolle. 

Samtidig med Junckers efterforskning i Sandsted, modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip om terrorangrebet i København et halvt år forinden. Tippet lyder på, at angrebet kunne være undgået, men da Charlotte snakker med Juncker om sagen, nægter han alt kendskab til tippet. 

Juncker vil ikke gå ind i sagen, for han frygter både for sit eget og for Charlottes liv, hvis de går ind i sagen. Da Juncker ikke vil hjælpe Charlotte med tippet, går hun til Signe, der er Junckers gamle makker. Hun vil gerne hjælpe Charlotte med at komme til bunds i sagen, selvom hun har sit eget at slås med. 

Signe kæmper nemlig på hjemmefronten, hvor familielivet hænger i en tynd tråd og hun stadig er besat af hævn over den mand, der voldtog hende. Men da der pludseligt er en forbindelse mellem en lig i Kongelunden og terrorsagen fra København, skubber Signe alt andet til side og går benhårdt efter at få gravet sandheden frem. 

Opklarer Juncker sagen i Sandsted? Er Charlotte sikker, selvom hun graver i den gamle terrorsag fra København? Kan Signe redde hendes familieliv, samtidig med at være opslugt af hævn? Og sidst, men ikke mindst, er terrorsagen endeligt løst eller bliver der ved med at vælte skeletter ud af skabene?

Det kan du finde ud af, ved at høre lydbogen hos Mofibo ved at klikke her, hvor de første 14 dage er gratis. Herefter 129 kr./md.

Om forfatterne 

Kim Faber og Janni Pedersen debuterede med deres første bog i 2019 og ellers er det ikke som forfattere man kender dem bedst. 

Kim Faber, f. 1955, er journalist og uddannet fra Journalisthøjskolen. Han er ansat hos Politiken og laver mest reportage, feature og dybdegående journalistisk.  

Janni Pedersen, f. 1968, er et lidt mere kendt ansigt, fordi hun har været ansat på TV2 siden 2001 på forskellige redaktioner som Dags Dato og Station 2. Fra 2006 til 2020 har hun været ansat på TV2 NEWS og samtidig været deres kriminalreporter. Fra 2020 har hun været i morgen-tv hos Go’ Morgen Danmark.  

Lyt med 

Hvis du vil have en spændende krimi i ørerne, så lyt til denne lydbog fra Kim Faber og Janni Pedersen. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her.   

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler