fbpx

Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet – hør den som lydbog


En sommernat i juli 2016 forsvandt den 17-årige Emilie Meng sporløst fra jordens overflade.

Mysteriet begyndte d. 10 juli ca. kl 04.00, hvor Emilie efter en bytur med tre veninder, valgte at gå alene hjem.
Ude foran Korsør banegård holdte en taxi ventende. Taxien skulle fragte pigerne hjem i sikkerhed, men Emilie ville hellere gå ad grusvejen hjem.

Det var sidste gang, nogen så Emilie i live.

Dagen efter blev Emilie meldt savnet og flere tusinde danskere begav sig ud i landet, for at lede efter den unge pige, som måske bare ville spare lidt penge og gå den korte vej hjem fra Korsør banegård.

Lyt til den skæbnesvanger efterforskningen om Emilie Meng lige her på Mofibo.

Du kan oprette dig ganske gratis, og så får du 14 dagens lyt- og læsning til fri afbenytning, herefter koster det 129,- pr/md.

Om lydbogen

Lydbogen ”Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet” er en dokumentarisk fortælling, som dybdegraver nogle af de mest omfattende detaljer i sagen om Emilie Meng. Lydbogen skildrer de virkelige hændelser, som rystede Danmark i sommeren 2016.

De to journalister Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen skildrer hvordan den unge Emilies forsvinden satte en hel nation i chok. Gennem de forskellige undersøgelser i sagen bliver politiets efterforskning sat til offentlig skue.

Visse fejl fra de første 24 timer bliver påpeget og det bliver diskuteret, hvorvidt det ville være muligt, at have fundet Emilie i tide, hvis ikke disse fejl var hændt.

Bogen argumentere; hvad en begivenhed som den om Emilie Meng gør ved et samfund, når borgerne pludselig mister tilliden til de offentlige bemyndiger, retssamfundet og ikke mindst hinanden.

Bogen bringer nye spor på banen og oplysninger som ikke før har været for det offentlige øje. Der bliver stillet skarpt på politiets mistænkte og rejsen fører journalisterne ud i de mest dystre dele af den kriminelle underverden.

Men hvad skete der den nat i juli 2016, og hvorfor gik denne forbrydelse ud over Emilie Meng? Svaret er endnu ikke fundet og ingen kan vide sig sikker på om der nogensiden vil komme et svar.

Dét man ved er, at d. 24 december 2016 går en hundeejer en tur om en sø nær Borup i Sjælland. I den kolde vintermorgen finder hundeejeren et lig flyde i vandkanten og ringer straks til politiet.

D. 25 december 2016 informere politiet resten af Danmark om, at den afdøde fundet ved søen nær Borup, er den forsvundne pige Emilie Meng.

Lyt til lydbogen om Emilie Mengs forfærdelige skæbne og få et indblik i politiets efterforskning og en hel nations bekymring lige her på Mofibo.

Om forfatterene

De to forfattere til bogen om Emilie Meng-mysteriet er begge journalister hos BT. De har ikke udgivet andre bøger end denne true crime udgivelse.

Med “Pigen der forsvandt – Emilie Meng mysteriet” sætter Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen deres navn på manges læber. De to journalister overrasker med deres efterforskning af mysteriet og giver et bud på begivenhederne, som fandt sted den nat i juli 2016.

Lyt med

Lyt med mens to journalister gennemgår alle beviser og efterforskningsmateriale og få et indblik i begivenheden som tog hele Danmark om hjertet.

Du kan oprette dig helt gratis på Mofibo. De første 14 dage er helt uden omkostninger – herefter koster det 129,- pr/md.

Opret dig lige her.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler