fbpx

Øens hemmelighed – Fransk krimi når det er bedst – Guillaume Musso


Guillaume Musso er en af de største krimiforfattere i Frankrig og han har endnu engang ramt plet med Øens hemmelighed, der handler om en tidligere bestsellerforfatter. Bare fordi han er frankmand, så skal man ikke tro, at alle hans bøger foregår i Frankrig. Hans bøger spænder over flere kontinenter, hvor flere bøger foregår i USA og nærmere præcist New York.

Det er ikke tilfældigt, at Guillaume Musso er en af de bedst sælgende krimiforfattere i Frankrig, for hans bøger er både malende, men samtidig er det svært at regne ud, hvad der sker som det næste. Denne uforudsigelighed er perfekt til krimier, for ligeså snart man tror, at man ved hvem morderen er, så bliver denne person udelukket.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre Øens hemmelighed som lydbog ved at trykke lige her.

Om bogen

Øens hemmelighed handler om en gammel bestsellerforfatter ved navn Nathan Fawkes. Han har ikke skrevet bøger i over 20 år og har isoleret sig selv fra omverdenen på øen Beaumont, der ligger i Middelhavet ud for Frankrigs kyst. 

Den unge og nysgerrige Mathilde Monney har længe gået og tænkt på, hvordan man kan gå fra at sælge den ene bestseller efter den anden og så isolere sig på en lille ø – midt ude i Middelhavet. Hun har er stærk mistanke om, at der må være sket et eller andet, men hvad?

Mathilde Monney beslutter sig for at tage ud til Beaumont og besøge Nathan Fawkes, men ligeså snart hun er ankommet til øen bliver den lukket ned og der er ingen som forlader øen. Der er nemlig fundet et lig af en kvinde på stranden og jagten går ind, for at finde den skyldige. 

Mathilde Monney vil også hjælpe med at finde morderen og langsomt, men sikkert begynder et hel net af løgne at blive afsløret sammen med en bunke hemmeligheder, der ikke har set dagens lys i mange år. 

Hvorfor har Nathan Fawkes trukket sig fra rampelyset? Var det tilfældigt, at et kvindelig dukker op på stranden ligeså snart Mathilde Monney er på øen? Hvad er det for nogle løgne og hemmeligheder, der bliver afsløret og finder øens beboere nogensinde morderen?

Du kan finde svar på spørgsmålene ved at lytte til Øens hemmelighed som lydbog hos BookBeat ved at klikke lige her. De første 14 dage er gratis og derefter kun 79 kr. om måneden. 

Om forfatteren

Guillaume Musso (f. 1974) er en fransk forfatter, der blev født i Antibes i de franske alper. Da han afsluttede sin skole tog han til USA og New York. Det er også derfor at nogle af hans bøger foregår i lige netop New York, da hans ophold i USA var meget lærerigt for ham.

Guillaume Musso var ude for et alvorligt biluheld og siden har han synes at nærdødsoplevelser har været meget spændende. Specielt det med at vende tilbage fra de døde har fascineret ham, hvor han i 2004 udgav bogen Afterwards

Sidenhen har han udgivet utallige bøger, hvor de alle handler om noget med døden og kriminalsager. Hans bøger er solgt i over 11 millioner eksemplarer og udgivet på 34 forskellige sprog – heriblandt på dansk.

Lyt med

Hvis du vil lytte til en spændende krimi om et lille samfund, et lig og en masse hemmeligheder og løgne, så lyt til denne lydbog af Guillaume Musso. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til Øens hemmelighed ved at trykke her

God lyttelyst

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler