fbpx

Lydbøger – Liste over udbydere


Mofibo

Mofibo er blandt de mest populære udbydere af lydbøger i Danmark. Tjenesten var blandt de første i landet og har et enormt bibliotek på mere end 100.000 lyd- og ebøger.

På Mofibo kan du søge blandt spændende kategorier som: Krimi, historie, romaner, biografier og børnebøger. Der er derfor rig mulighed for at finde en lydbog til enhver smag. Som noget helt særligt tilbyder Mofibo “ugens anbefaling”, “nyheder”, og “Mofibo Originals”. Her er der masser af inspiration at hente til dit næste lyt.

Lige nu kan du afprøve Mofibo med en 14 dages gratis prøveperiode for at se, om lydbogs universet er noget for dig. Efter endt prøveperiode koster det 129 kr/mdr uden binding.

Lydbøger, streaming

eReolen

eReolen er gratis og er en del af de danske folkebibliotekter – og her finder du selvfølgelig masser af ebøger og lydbøger. Du kan gå på opdagelse i et stort udvalg af både danske og engelske e- og lydbøger til voksne, børn og unge. Nogle af genrerne som du kan udforske er biografier, historie, erotik, krimi, sci-fi, eventyr, fantasy, spænding, kunst og kultur. eReolen har udviklet en app, du kan bruge til at streame dit indhold på din tablet eller smartphone, så kan du altid have dine lånte bøger med dig på farten – det er ret nemt.

For at få adgang til eReolens skal du logge ind med din biblioteksbruger. Der er dog begrænsning på, hvor mange lydbøger og ebøger du kan låne. Heldigvis kan du tilføje dine yndlingsbøger til en huskeliste til senere brug – for lets-face-it – det er ikke ligefrem nemt at have gang i flere bøger på en gang.

Er du ikke så meget til bøger? Se vores liste over muligheder for gratis streaming af film og serier her

Bookmate

Hos Bookmate får du adgang til et bibliotek af internationale og danske titler. Søg blandt andet i kategorier som: Fiktion, spænding, krimi, faglitteratur, romantik, børn, biografier og business. Udover de mange bøger får du hos Bookmate også adgang til et community af andre læseheste. Du kan oprette eller følge en boghylde, hvor du kan læse bøger, som andre medlemmer anbefaler.

Bookmate har en gratis prøveperiode på 7 dage. Herefter koster et abonnement 99 kr./mdr.

Følg Streamingsiden på Bloglovin

Marco

Jeg elsker streaming og vil gerne hjælpe andre brugere med at finde det bedste indhold. Personligt er jeg meget til serier og podcast. Men lytter også til lydbøger og ser film.

Seneste artikler