Lydbøger – Liste af Udbydere

Herunder kan du læse om de forskellige udbydere på markedet for lydbøger

Mofibo

Mofibo er blandt de mest populære udbydere af lydbøger i Danmark. Tjenesten var blandt de første i landet, og har et enormt bibliotek på mere end 100.000 lyd- og ebøger.

På Mofibo kan du søge blandt spændende kategorier som: Krimi, Historie, Romaner, Biografier og børnebøger. Så der skulle gerne være en lydbog til enhver smag. Derudover har lydbogstjenesten ‘ugens anbefaling’, ‘nyheder’ og ‘mofibo originals’.

Lige nu er der kampagne, hvor du kan få 14 dages gratis prøveperiode.

Ellers koster det 129/md. uden nogen binding.

Lydbøger, streaming

Saxo

Saxo er kendt som online forhandler af fysiske bøger i Danmark. Men Saxo giver dig også mulighed for at streame lydbøger og læse e-bøger på dit device. Som Saxo premium medlem får du adgang til et bibliotek med mere end 50.000 forskellige danske og engelske bøger.

Blandt kategorierne på Saxo findes: Skønlitteratur, Faglitteratur og Bestsellere. Der findes også oversigter over forfattere som Ken Follet, Jussi Adler-Olsen og Sara Blædel, hvor deres værker findes på en tidsliste.

Lige nu kører Saxo en kampagne på deres Premium service, hvor du kan få 30 dages gratis streaming af lyd og ebøger. Efter prøveperioden koster en abonnement 99 kr./md.

eReolen

eReolen er de danske folkebibliotekers platform til at udvike og drive deres tilbud indenfor streaming af lydbøger og ebøger. Her kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af danske og engelske ebøger og lydbøger til voksen, børn og unge. Nogle af kategorierne, du kan søge blandt er: Biografi, Historie, Erotik, Krimi, Sci-Fi, Eventyr, Fantasy, Spænding, Kunst og Kultur samt en række faglitteratur.

eReolen har udviklet en app, du kan bruge til at streame dit indhold på din tablet eller smartphone. Så kan du altid have dine lånte bøger med dig på farten.

For at få adgang til eReolens tilbud, skal du logge ind med din biblioteksbruger. Der er begrænsninger på hvor mange lydbøger og ebøger du kan låne, men heldigvis kan du tilføje dine yndlingsbøger til huskelisten.

Er du ikke så meget til bøger?
Læs om vores liste over muligheder for gratis at streame film og serier her

Bookmate

Hos Bookmate får du adgang til et bibliotek af internationale og danske titler. Søg blandt andet i kategorier som: Fiktion, Spænding, Krimi, Faglitteratur, Romantik, Børn, Biografier og Business. Udover de mange bøger, får du hos Bookmate også adgang til et community af andre læseheste. Man kan oprette eller følge en boghylde, hvor man kan læse bøger som andre medlemmer anbefaler.

Bookmate har en gratis prøveperiode på 7 dage. Herefter koster en abonnement 99kr./md.

Følg Streamingsiden på Bloglovin

2 tanker om “Lydbøger – Liste af Udbydere

  1. Pingback:Cykel Podcast - Streamingsiden

  2. Pingback:eReolen - Lydbøger, podcast og ebøger - Gratis lydbøger - Streamingsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *