fbpx

Lydbog – “Vildskud” af Julie Hastrup


I denne artikel vil vi skrive om bestselleren “Vildskud”, der er skrevet af krimiforfatteren Julie Hastrup. Det er ottende bog i rækken af krimibøger om Rebekka Holm, der er drabsefterforsker. 

Imens bogserien vokser, så stiger interessen for Julies bøger samtidig og derfor var denne bog også ventet med spænding – både af unge og ældre. Ligesom så mange andre krimiserier, kan man læse “Vildskud” uafhængigt af de andre bøger om Rebekka Holm. Du kan altså læse denne bog uden at skulle have en masse baggrundsviden inden du går i gang.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen

“Vildskud” starter på en ferie i Italien, hvor Johanna Ejby på tragisk vis mister hendes datter. Hendes liv går i tusinde stykker og hun kan ikke få samlet stumperne og begynde, at få en hverdag igen. Derfor begynder Johanna i en sorggruppe med andre, der har mistet en tæt på. 

Johanna bærer ikke kun rundt på en kæmpe sorg over tabet af sin datter, men hun bærer også rundt på en hævntørst. Og i stedet for at få slukket den hævntørst i sorggruppen, så breder hævntørsten sig til de andre i gruppen. 

En hævntørst er farlig. Ikke kun fordi den kan ødelægge en indeni, men også fordi den stiller personerne i nogle store spørgsmål. Hvor langt er de villige til at gå, for at få hævn over den man har mistet?

Samtidig sker der ting og sager i Rebekka Holms liv. Hun kæmper for stadig at elske hendes svenske kæreste og kollega, Niklas, der efter et drabsforsøg har ændret sig meget. Hun vil gerne have den gamle Niklas tilbage, men det er der ingen, der kan garantere hende.

En dag bliver Rebekka kontaktet af hendes barndomsven, fordi hans søn Elias er begyndt at få ubehagelige trusselsbrev og telefonopkald. Rebekka synes det er et underligt sammentræf, for hun er selv begyndt at modtage anonyme opkald på telefonen. Findes der en sammenhæng?

Imens Rebekka undersøger det nærmere, forsvinder Elias og hun fortsætter med at modtage de anonyme opkald. Samtidig har hævntørsten fået overtaget i sorggruppen og det får utallige ulykker og drab til følge. 

Om forfatteren

Julie Hastrup (f. 1968 i Ringkøbing) er en dansk krimiforfatter, der siden 2009 har udgivet intet mindre end 8 bøger. “Vildspor” er den nyeste udgivelse fra hendes hånd og det bliver bestemt ikke den sidste. 

Hendes krimibøger er originalt på dansk, men bøgerne er oversat til flere sprog.

Julie Hastrup er uddannet som journalist og har gennem sin karriere blandt andet arbejdet for både Danmarks Radio og TV2 Lorry, der er TV2’s lokalstation i hovedstadsområdet. 

Lyt med

Hvis du vil have en spændende krimi i ørerne, så lyt til denne lydbog fra Julie Hastrup. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler