fbpx

Lydbog – “Jeg kan se dig” af Mari Jungstedt


Denne artikel handler om den meget populære krimi “Jeg kan se dig” skrevet af Mari Jungstedt. Bogen er nr. 15 af Mari Jungstedts bøger i Gotlandsserien, der er elsket af mange – både unge og gamle.

Bøgerne er skrevet som uafhængige bøger, så du kan sagtens lytte til denne spændende lydbog uden at du har læst eller hørt de foregående 14 bøger. 

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen 

“Jeg kan se dig” foregår i Gotland, hvor roen har lagt sig oven på endnu en travl sæson for turisterne. Der er stadig smukt i Gotland i september og havet er stadig varmt nok til en dukkert. Det får mange af de lokale til at besøge de steder, der tidligere på sommeren har været overrendt af turister.  

Vi følger Frida og hendes tre studiekammerater, der har en weekendtur på den lillle ø Lilla Karlsö. De vil udnytte den sidste weekend inden de skal tilbage til bøgerne på jurastudiet. Frida tager en lur på en afsidesliggende strand på øen, men vågner op med kærestens arme rundt om sig. Til hendes store frygt er både hendes kæreste og hende to andre studiekammerater døde. Frida er den eneste overlevende.  

De bliver starten på en spændende og uhyggelig rejse for Frida, hvor hun skal have svar på sine spørgsmål. Hvem har dræbt hendes kæreste og studiekammerater? Vil moderen kun gå efter studerende eller var de bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Og hvorfor er Frida ikke blevet dræbt ligesom de andre? 

For at finde svar på alle spørgsmålene bliver Anders Knutas tilkaldt, hvor efterforskningen trækker spor langt tilbage i fortiden.  

Om forfatteren 

Mari Jungstedt (f. 31. oktober 1962) er en svensk forfatter der samtidig er journalist. Hun er bosat i Stockholm og har arbejdet hos Sveriges Radio, der er det svenske DR og hos regionaludsendelserne hos SVT. 

Hun debuterede som forfatter i 2003, hvor hun udgav sin første spændingsroman om seriemord på Gotland. Siden er det blevet til talrige krimier fra Gotland, hvor karaktererne Anders Knutas, der er kriminalkommissær og journalisten Johan Berg altid har en central rolle i bøgerne. 

Grunden til, at alle bøgerne foregår på Gotland er, at Mari Jungstedt selv bor på øen om sommeren og det derfor var nærliggende at skrive bøgerne om et område hun kender så godt.  

Mari Jungstedt er en international favorit og hendes bøger er oversat til spansk, engelsk, dansk, hollandsk, fransk og tysk. Flere af hendes bøger er også blevet filmatiseret som “Kommisæren og havet – I den stille nat” 

Lyt med 

Hvis du vil have en spændende krimi i ørerne, så lyt til denne lydbog fra Mari Jungstedt.. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler