fbpx

Lydbog – Fatale forandringer af Christian Ørsted


I denne artikel vil vi skrive om opfølgeren til bestselleren Livsfarlig ledelse. Bogen hedder Fatale forandringer og er også skrevet af den professionelle ledelsesrådgiver Christian Ørsted. Bogen handler om udviklingen på arbejdsmarkedet i den vestlige verden og har nogle helt nye betragtninger, som Livsfarlig ledelse ikke havde syv år tidligere. 

Har vi lært noget de sidste syv år? Er vi begyndt at sætte tempoet lidt ned og fokusere mere på de menneskelige værdier fremfor profit? Det giver Christian dig svaret på i denne lydbog.  

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen 

Bogen fra Christian Ørsted handler om, at vi stadig løber hurtigere og hurtigere for at nå alle de ting vi skal gennemføre. Christian træder endnu engang et skridt tilbage og spørger, om vi overhovedet løber i den rigtige retning. 

I bogen kommer Christian med nogle interessante bemærkninger, som at tempotet kun er blevet højere de sidste 30 år, men det nye i 2020 er, at forandringerne har ændret sig. Før i tiden vidste man godt hvilke forandringer der ville komme, men i 2020 er forandringerne uforudsigelige. Samtidig er arbejdslivet for den menige arbejder blevet mere usikkert og meget mere komplekst. 

Christian gør op med de gamle tankegange om forandringer og forandringsledelse. Måske kan det være på grund af denne gamle tankegang, at de nye forandringer møder så meget modstand og at de som oftest går galt eller skaber dårlige resultater

Der bliver nødt til at ske noget i måden vi tackler forandringer på i den moderne virksomhed. Vi skal blive meget bedre til det og Christian siger, at meget af det vi løber mod i dag, skubber os længere væk fra den rigtige vej. Vi hjælper nemlig ikke os selv med at lære, at tackle de nye forandringer. 

Hr. Ørsted siger også, at den moderne arbejdsform kræver medarbejdere der er klar på forandring, for det er den nye hverdag i 2020. Alting er i konstant bevægelse og der er ikke noget, som forbliver statisk. Derfor skal vi også være langt bedre til at tackle forandringerne. 

Ligesom ved Livsfarlig ledelse, så giver Fatale forandringer et unikt indblik til bagsiden af medaljen ved moderne ledelse. Bogen egner sig specielt godt til folk, der arbejder med forandringer og uforudsigelighed. Bogen giver nye perspektiver til at løse nutiden og fremtidens problemer. 

Om forfatteren 

Fatale forandringer er anden bog fra Christian Ørsted. Hans debut som forfatter kom i 2013, da han udgav bogen Livsfarlig ledelse, der revolutionerede måden i, hvordan man så på løsninger i erhvervslivet og i moderne virksomheder. Fatale forandringer bygger videre på moralen fra Livsfarlig ledelse om hvilke myter der er fra samfundet om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork.  

Christian Ørsted er den første professionelle ledelsesrådgiver og han bruger derfor en stor del af sin tid på at rådgive ledelser i håndtering af forskellige situationer. 

Lyt med 

Hvis du vil have et unikt indblik i erhvervslivet og hvad der kan gøres, for at vi overlever arbejdet, så lyt til denne lydbog af Christian Ørsted. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler