fbpx

Lydbog – “Djævelen i hullet” af Leif Davidsen


Denne artikel handler om endnu en fantastisk krimi af den evigt populære Leif Davidsen. Denne krimi hedder “Djævelen i hullet” og er første bog i en nye serie, hvor man følger Tor og Laila. Lydbogen udkom i 2016 og er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof.

Bogen er en spændende krimiroman, der handler om balancen mellem loyalitet og forræderi. Om en familie, der er ved at gå i opløsning og om genforeningen. Bogen handler også om det storpolitiske spil mellem supermagterne Rusland på den ene side og Vesten på den anden.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her.

Om bogen

Det hele starter i 1993, hvor John Arnborg forsvinder. Han er agent hos den danske efterretningstjeneste og efter lang tid dukker han op igen. Denne gang på fjendes side – nemlig på den russiske. John er blevet forelsket i en russisk kvinde og derfor har han skiftet side og arbejder nu som efterretningsagent hos det russiske FSB, der er den russiske efterretningstjeneste. 

Hjemme i Danmark skaber Johns forsvinden store savn, da John har efterladt både en kone og en teenagedatter derhjemme. Datteren Laila tager hendes fars forræderi meget tungt og det tynger hendes dagligdag.

Tilbage til nutiden, hvor Laila har uddannet sig til sprogofficer indenfor militæret og har været udsendt til Irak to gange. Men efter hun kom tilbage til Danmark har hun lagt uniformen på hylden og er blevet bestyrer på en campingplads i Bogense på Nordfyn. 

Alt ånder fred og ro indtil Laili modtager et brev fra sin far. Det sender Laila ud på en faretruende rejse, hvor fortiden sender hende til Rusland for at finde sandheden. John har oplysninger fra FSB, som han vil fortælle sin datter. Det handler om Danmark og de baltiske lande og kan have afgørende betydning for freden i Europa.

Selvom John gerne vil fortælle sin datter det hele, så er der stærke kræfter på spil, som vil gøre alt for, at efterretningerne ikke slipper ud af Rusland. Det hele får Laila til at opsøge hendes families ukendte fortid og det bringer hende tilbage til Den Kolde Krig.

Om forfatteren

Leif Davidsen, født i 1950, er en af de største danske krimiforfattere i øjeblikket. Hans forfatterkarriere startede i 1984 med bogen “Uheldige alliancer” og han har siden skrevet mange forskellige slags bøger. 

Leif Davidsen har skrevet utrolig mange spændingsromaner, men det er også blevet til to rejsebøger og tre novellesamlinger.  

Det er ikke kun i Danmark, at læsere og anmeldere er tossede med bøgerne fra Leif Davidsen. Hans bøger er oversat til over 15 sprog.  

I hans lange karriere som forfatter har han modtaget mange priser. Blandt andet Boghandlernes Gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris og Glasnøglen for årets bedste krimi i Skandinavien.  

Du kan læse om fortsættelsen på denne lydbog “Forredderæns børn” ved at trykke lige her.

Lyt med

Hvis du vil have en spændende krimi i ørerne, så lyt til denne lydbog fra Leif Davidsen. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her.   

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler