fbpx

Bestselleren Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted som lydbog


Denne artikel handler om bestselleren Livsfarlig ledelse skrevet af den første professionelle ledelsesrådgiver Christian Ørsted. I bogen tager Christian et skridt tilbage og ser på, hvordan vi arbejder og hvordan udviklingen har været gennem de sidste 100 år. 

Er vi blevet så fokuseret på, at lave det bedste resultat, at vi helt glemmer de personlige værdier og glæder? Det prøver Christian at give sit syn på i denne lydbog om moderne ledelse. 

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen 

Bogen handler om ledelsen i den moderne vestlige verden og om der er noget, som vi bør ændre. Christian snakker om, at vi gennem de sidste 100 år har arbejdet på, at lave folk til psykologiske mekanismer, så mennesker fokuserer langt mere på arbejdet end på deres eget velbefindende. Det er et problem, for før eller siden går det galt – også nogle gange helt galt. 

Han snakker om, at moderne ledelsesprincipper har øget effektiviteten og givet os en kæmpe fremgang. Men for hvilken pris? Den almene medarbejder er blevet så engageret i arbejdet, at de tilsidesætter både deres moral og helbred for at nå den deadline de er blevet sat til.  

Men er det god ledelse? Er det den bedste måde at arbejde på? 1400 dør hvert år på grund af stress og vi er langt mindre innovative og kreative end vi har været. Samtidigt er vores menneskelige balance også helt til hundene.  

Christian Ørsted påpeger, at det ikke længere er et spørgsmål om det går galt, men mere om, hvad kan vi gøre, for at vi ikke kører ud over kanten med bind for øjnene.  

I bogen kommer Christian med redskaber der kan hjælpe de fleste virksomheder til at fokusere lidt mindre på produktionen og lidt mere på en bæredygtig ledelse, hvor man har glade medarbejdere når de tager hjem fra arbejde og ikke bliver kørt ud over kanten. 

I bogen kommer Christian med viden fra de lukkede døre i erhvervslivet. Han fortæller om foruroligende cases og om den nyeste forskning indenfor psykologi. Alt sammen for at finde ud af, hvorfor vi brænder ud, hvorfor vi ikke kan tænke kreativt længere og hvilke psykologiske kræfter der er på spil i det moderne erhvervsliv. 

Om forfatteren 

Livsfarlig ledelse er den første bog fra Christian Ørsted, men han har i 2020 udgivet Fatale Forandringer, der er anden bog fra ham om ledelsen i moderne virksomheder. Det er en bog, som bygger videre på moralen fra denne bog om hvilke myter der er fra samfundet om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork. Han siger samtidig, at vi skal ændre arbejdsmetoderne hurtigst muligt. 

Christian Ørsted er den første professionelle ledelsesrådgiver og han bruger derfor en stor del af sin tid på at rådgive ledelser i håndtering af forskellige situationer. 

Lyt med 

Hvis du vil have et unikt indblik i erhvervslivet og hvad der kan gøres, for at vi overlever arbejdet, så lyt til denne lydbog af Christian Ørsted. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler