fbpx

Lejefilm på Viaplay – De nyeste film til leje


Hop under tæppet, pop dine popcorn og tænd for tv’et, for nu er det tid til storslåede film.

Viaplay har et kæmpe indhold af tidens nyeste, fedeste og bedste film. Så nye at mange af de film Viaplay får ind på deres streamingtjeneste, faktisk kommer direkte fra biografens storskærme.

Drop derfor de fesne biografpopcorn og pop i stedet dine egne, så du kan tage dem med ind i sofaen, og sætte en knaldhamrende god, spændende og ny film på skærmen.

På Viaplay har du mange fede muligheder. Du kan leje en hammer fed film, uanset om du er abonnent eller ej. Hvis du alligevel tænker, du gerne vil have et for fedt abonnement, kan du oprette dig gratis lige her og få 14 dages prøveperiode – herefter koster et abonnement som minimum 99,- pr/md.

De nyeste lejefilm på Viaplay

RBG

Se RBG online - Viaplay.dk

Alder er ingen sag, men for Ruth Bader Ginsberg er kønsdiskrimination en sag, som er værd at tage op lige meget alder. Med 84 år på bagen, bliver den amerikanske højesteretsdommer et uventet kulturikon.

Ruth Bader Ginsburg har gennem sit imponerende liv opbygget sig et imperium.

Gennem juridisk arv og enorm anerkendelse for pionerarbejde mod kønsdiskrimination, er Ruth blevet en frontkæmper i sit felt.

De seneste år har Ruth gjort sig bemærket som aktivist inden for minoriteters rettigheder, specielt når menneskerettighedssager har været på agendaen i højesteretten.

Filmen omhandler Ruth, et bemærkelsesværdige individ, og hendes vej til tops som en ligestillingsfrontkæmper.

Ruth, som desværre afgik ved døden d. 20.09.20, fortalte at hendes sidste ønske ville være, ikke at blive udskiftet før det amerikanske præsidentvalg løber af stablen i november 2020.

Du kan se denne tankevækkende dokumentarfilm lige her på Viaplay.

The Gentlemen

Se The Gentlemen online - Viaplay.dk

Er du klar til en gangsterfilm i verdensklasse? Denne actionspækkede krimi-komedie er ikke bare for sjov, for med et stjernespækket cast af Hollywoods A-list stjerner er der fart over feltet.

Filmen omhandler narkogiganten Mickey Pearson. Selvom Mickey tjener rasende med penge, ønsker han at skille sig af med sit marihuanaimperium.

Forretningen er en del af den kriminelle underverden, men trods det har Mickey fået forbindelse til den britiske adel. Det forlyder sig nu, at Mickey vil sælge sit livsværk.

Livsværket skal dog ikke sælges til hvem som helst, og flere forretningsforbindelser, venner og fjender står i kø for at overtage marihuanabusinessen.

Midt under hele balladen er privatdetektiven Fletcher. Han prøver ihærdigt at presse Mickeys højre hånd, Ray, til at udlevere oplysninger om Mickey. Men snart ender sagen i en stor omgang hvem-mod-hvem.

Instruktøren Guy Ritchie giver på bedste Hollywoodmanér en legesyg form for krimikomedie. Med sine stjerneskuespillere Matthew McConaughey, Charlie Hunnam og Hugh Grant er The Gentlemen en film som fyldt til med gode grin, masser af chokerende voldshandlinger og fuld fart på smarte replikker.

Få et godt grin i denne top-dollar krimi-komedie som lejefilm på Viaplay lige her.

Klovn The Final

Se Klovn the Final online - Viaplay.dk

Baseret på den legendariske TV2-serie Klovn, er Frank Hvam og Casper Christensen tilbage i den sidste og tredje film i Klovn-universet. I denne finale vil de to fjogede venner og deres pinlige tilstedeværelse fejre Franks 50-års fødselsdag.

Med 50 år om ørerne er Franks selvvished steget ham til hovedet. Mia beslutter sig pludselig for, at det ikke skal være dem længere, hvis altså ikke Frank lige tager sig sammen og revurdere hele situationen.

Men før han ved af det, er han på vej til Island med Casper, for Casper har arrangeret et fødselsdagssmut for at fejre sin bedste ven.

De to ender selvfølgelig altid ud i uransagelige afveje og ender til sidst i Lars Hjortshøjs hus, hvor de bliver tilfangetaget.

Klovn The Final er den storslåede finale i Frank og Caspers tåkrummende eventyr. Filmen bringer kendte ansigter tilbage, og giver Klovn-æraen en fremragende humoristisk finale.

Du kan leje filmen på Viaplay lige her, og mærke hvordan dine tæer krummer sig af bare forargelse.

Disney’s Fremad

Se Fremad online - Viaplay.dk

Ian og Barley er brødre. De er også teenagere og så er de faktisk også alfer. De to brødre bor sammen med deres mor i en lille forstad. Ikke en af de fine forstader, for her er der urene enhjørninger, der roder i skraldespande, og magi som for længst er forsvundet ind i uvisheden.

På Ians 16-års fødselsdag får han en oldgammel stav og en trylleformular. Staven får drengene i gave af deres afdøde far, og med staven i hånden får drengene nu en unik mulighed for at tilbringe et døgn med deres far.

Da drengene prøver at trylle deres far tilbage, går det grueligt galt. Kun farens ben kommer frem fra trylleriet. Med farens ben på nakken tager drengene på en rejse i jagten efter en magisk krystal, i håb om, at den kan hjælpe med at bringe resten af faren frem, før dagen er omme.

Denne sjove og animerede Disney-film Fremad er den næste i rækken af Disneyklassikere fra Pixar.

Du finder filmen lige her som lejefilm på Viaplay

1917

Se 1917 online - Viaplay.dk

1917 revolutionere hele filmverdenen. Krigsfilmen 1917 er nemlig filmet som én lang scene. Kameraet følger de unge soldater, som var det med på den livsfarlige og umulige mission, som to unge soldater bliver sendt på.

Filmen handler om de britiske soldater Blake og Scofield. De unge soldater bliver under den Første Verdenskrig sendt på en umiddelbart umulig mission. En mission som skal redde 1600 mænd. Hvis drengene fejler, vil massakren gå i historiebøgerne som værende en af de største massakre i britisk krigshistorie.

Soldaterne skal gennem fjendens territorium for at advare de øverste ledere om at holde en angrebsbølge tilbage.

Filmen modtag en Oscar for bedste cinematografi, som både rummer storslåede action-sekvenser og flotte naturlige landskaber. Udover en Oscar for bedste cinematografi, modtog filmen også en Oscar for bedste lydmiks og bedste visuelle effekter.

1917 er en film værd at se – specielt hvis man er interesseret i menneskets triste krigsfortid, hvor heltemodige soldater viser medmenneskelighed og sætter andres liv før sit eget.

Se den stjernespækkede film på Viaplay lige her.

Underwater

Se Underwater online - Viaplay.dk

Under et skæbnesvanger jordskælv må et hold undervandsforskere stå sammen på flere kilometers dybt vand.

Forskerne er udstationeret på en boreplatform, som er placeret på bunden af havet.

Da et jordskælvet rammer laboratoriet, må forskerne ud på dybt vand for at komme i sikkerhed på overfladen. Men noget gemmer sig i dybet – noget bliver vakt til live.

Filmen er proppet med Hollywoods skønneste skuespillere, heriblandt Twilight-stjernen Kristen Stewart.

Du finder filmen som lejefilm på Viaplay lige her.

The Invisible Man

Se The Invisible Man online - Viaplay.dk

H.G Wells’ roman fra 1897 har fået nyt liv. Gyserfilmen The Invisible Man er en genindspilning af bogen fra 1897, men også af den klassiske film fra 1933 ligeledes kaldet The Invisible Mand.

I denne nye filmatisering følger man Cecilia. Hendes voldelige kæreste har taget sit eget liv, og med dødsfaldet falder en stor formue i hænderne på Cecilia.

Cecilia, som er paranoid efter at have været fanget i det voldelige parforhold, mener at kæresten har forfalsket sin død.

Hun kan ikke forklare hvorfor, men har fornemmelsen af, at hun bliver forfulgt af nogen – eller noget. En række tragiske tilfældigheder sætter skub i Cecilias overbevisning om, at det er kæresten som er personen bag disse dødelige sammentræf. Men hvordan skal hun nogensinde kunne bevise dette? – Kæresten er jo død.

Se gyserfilmen, som er instrueret af Saw- og Insidious-skaberen Leigh Whannell, lige her på Viaplay.

Parasite

Se Parasite online - Viaplay.dk

Parasitter er eksistensens affald, men i denne sydkoreanske film bliver ordet parasit nyfortolket. Filmen handler om en koreansk småsvindler-familie, som lever i en trist virkelighed.

Familien består af to snedige børn og deres ligeså snedige forældre. Sønnen får nu mulighed for at undervise en rigmandsdatter i engelsk.

Snart overtager svindlerfamilien de riges hjem, om det så er som privatchauffør, personlig assistens eller kreativ underviser.

Filmen bringer latter og afsky med sin originale handling og kulsorte, til tider forstyrrende, humor. Komikken bliver dog brudt af jævnlige meget dystre scener, men grundet filmens skæve atmosfære, bliver man underholdt ud over det sædvanelige.

Filmen modtog fire Oscars blandt andet for bedste film og bedste instruktør.

Parasite er yderst anbefalelsesværdig, og du kan lige så nemt finde filmen som lejefilm lige her på Viaplay.

Bombshell – Opgørets Time

Se Bombshell - Opgørets time online - Viaplay.dk

Det er tid til ligestilling. Tid til at kvinder ikke bliver udnyttet i det offentlige eller i det private. Filmen Bombshell – Opgørets Time viser tre kvinders oplevelser som ansat hos USA’s mest magtfulde medieimperium, Fox News.

Megyn Kelly og Grethcen Carlson er begge journalister. Begge har oplevet sexisme på tæt hånd, og ingen af dem er bange for, at dele ud af deres erfaringer. Da den unge Kayla Pospisil bliver ansat, iver efter at stige til tops, finder hun hurtigt ud af, at det ikke er lige så nemt, som hun troede.

Med en vilje af stål og alt at tabe, må kvinderne kæmpe for at ødelægge det sexistiske miljø, som finder sted på deres arbejdsplads i mediebranchen.

Filmen modtog en Oscar for bedste make-up og hår, og da filmen er baseret på virkelige hændelser, er prisen fuldt forståeligt, i det skuespiller Charlize Theron transformeres til en nøjagtig kopi, af kvinden hun portrætter.

Du finder filmen, som diskuterer up-to-date emner, lige her som lejefilm på Viaplay

Se med

Okay okay – blev du lige blæst omkuld? Viaplay har de fedeste film. Så nu mangler du bare at finde slikskålen frem, tage hyggetøjet på og smide stængerne op, for nu det er filmtid.

Du kan oprette dig lige her, og få 14 dages gratis prøveperiode – herefter koster et abonnement hos Viaplay som minimum 99,- pr/md. Du kan også søge rundt i Viaplays store arkiv af lejefilm, hvor du også kan leje filmene uden at have et abonnement hos Viaplay. God fornøjelse!

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler