fbpx

Isola – Ny lydbog i krimiserien om Kørner & Werner af Katrine Engberg


Isola er femte og nyeste del i thrillerserien, hvor vi følger politiefterforskerne Kørner og Werner, der skal opklarer endnu en mordsag. Vi har før skrevet om Kørner og Werner i vores artikel om danske krimiserier. Du finder den lige her:

Som altid når Katrine Engberg skriver, så er der action og spænding fra start og du når aldrig at kede dig, før du har nået at lytte hele denne lydbog igennem. 

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos BookBeat. De første 14 dage er gratis – herefter 79 kr./md. Du kan høre Isola som lydbog ved at trykke lige her.

Om bogen

I Isola skal Kørner og Werner ud i en makaber mordsag. Der bliver fundet en kuffert, hvor resterne af et lig befinder sig i. Det viser sig efterfølgende, at det faktisk kun er halvdelen af et lig, som ligger klemt ned i kufferten. 

Anette Werner står alene med mordefterforskningen og der er ikke nogen afgørende spor i kan gå efter. Normalt ville Anette Werner søge assistance hos sin makker Jeppe Kørner, men Jeppe er taget på orlov på Bornholm, mens Anette sidder med håret i postkassen og ikke ved, hvordan hun skal komme videre med efterforskningen.

Som om der ikke var problemer nok med sagen, så får Esther de Laurenti, der er krimiforfatter og tidligere pensionerede lektor, nys om sagen, hvilket er til stor frustration for Anette Werner. Isola er også første bog i serien om Kørner og Werner der ikke foregår i det københavnske miljø.

Finder Anette Werner nogensinde anden halvdel af liget? Kommer Jeppe Kørner hende til undsætning? Kommer Esther de Laurenti til at være en hjælp eller forhindring under efterforskningen? Og finder vi nogen sinde ud af, hvem der står bag dette makabre mord?

Du kan finde svar på spørgsmålene ved at lytte til Isola som lydbog hos BookBeat ved at klikke lige her. De første 14 dage er gratis og derefter kun 79 kr. om måneden. 

Om forfatteren

Katrine Engberg har endnu engang formået at skabe en spændende fortælling i serien om Køhler og Werner med Isola. Allerede fra første bog Krokodillevogteren har Katrine fanget sine lyttere med sine fantastisk beskrivelser og livlige fantasi, der er en perfekt kombi, når der skal lyttes til krimier.

Katrine Engberg (f. 1975) har ikke altid været forfatter. Hun har også tidligere både været skuespiller, koreograf, showdanser og sceneinstruktør. Du har måske allerede set hendes evner som koreograf og showdanser, da hun har lavet mange koreografier til blandt andet Melodi Grand Prix.

Katrines forfatterkarriere startede med to bøger, der minder om selvbiografier, hvor den ene var en rejsebog. Det er dog først da hun skrev første bog i serien om Køhler og Werner, at hun blev kendt i den brede danske befolkning. 

Køhler og Werner-serien er ikke kun et hit i lille Danmark. Bøgerne er også oversat til forskellige sprog og udgivet i over 20 lande – heriblandt USA, Norge, Sverige, Tyskland og Rusland. I Norge, Tyskland og Rusland har bøgerne endda ligget på bestsellerlisten i lang tid.

Lyt med

Hvis du vil lytte til en spændende krimi om en makaber forbrydelse og gerne vil høre nyeste bog i serien om Køhler og Werner, så lyt til denne lydbog af Katrine Engberg. Du kan høre lydbogen hos BookBeat – helt gratis i 14 dage. Herefter 79 kr./md. Du kan lytte gratis til Isola ved at trykke her

God lyttelyst

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler