fbpx

Hustlers på C More – De kvindelige bedragere


Er du interesseret i og betaget af de dramatiske krimifilm? Og lader du dig ofte selv medrive af spændende, intense og begivenhedsrige aktioner, når du vælger at overvære det ultimative krimidrama. Så kan du finde dit næste favorit-filmoffer hos C More, der kan give dig en underholdende, stærk og uforglemmelig oplevelse med i bagagen.

Her drejer det sig naturligvis om et af de nyeste skud på den amerikanske stamme. Filmen hedder selvfølgelig Hustlers og er instrueret af Lorene Scafaria, der tager krimidramaet til et helt nyt niveau med de pågældende skuespillere.

Den er ydermere baseret på en artikel fra New York Magazine 2015 ved navn “The Hustlers at Scores” af Jessica Pressler. Fortællingen er autentisk og original, som portrætterer og beretter om en oprigtig historie. Det drejer sig ganske enkelt om en gruppe strippere, der ender med at ty til svindel og hård kriminalitet for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Læs mere om det spændende og betagende Hustlers-univers hos C More

Mød journalisten, Elizabeth, der arbejder hårdt på at skabe en fortælling, der blandt andet involverer amerikanske strippere. Den er især pejlemærket mod de to forskellige og specielle strippere fra New York, Destiny (Dorothy) og Ramona, der ligeledes er venner.

Handlingen følger et stærkt og standhaftigt hold af strippere i New York. De ligger ud med at have en masse arbejde, som gør, at det også økonomisk giver en positiv og stærk gevinst på den anden side. Det skal dog vise sig, at det ikke just er nemt at opretholde en virksomhed, der i den grad er afhængig af kunder, der kan betale den forventede pris.

Det ender dog hurtigt og drastisk med at være den brutale og voldsomme finanskrise, der skal vende hele deres verden på hovedet. Det bliver grundet krisen umuligt at tjene penge på almindelig vis for strippernes vedkommende, hvorfor det resulterer i, at de må finde vilde, nye, drastiske og voldsomme tiltag for, at de hver især kan opnå en positiv økonomisk vækst.

Her er det især den unge og urutinerede stripper, Destiny, der ser op til hendes mentor den ældre og erfarne stripper, Ramona. Det resulterer også i, at der ikke går uanede timer før, at stripperne finder frem til en løsning, der kan fungere for dem. Men holder det virkeligt i længden, og formår de at holde det under radaren? Eller bliver de mon afsløret i deres ulovligheder før, at de næsten bliver sat i gang?

Det er ikke just den klassiske vej til økonomisk fremgang, men de kvindelige strippere vælger, at de vil have ramt på velhavende, rige og højt rangerede virksomhedsmænd. Måden hvorpå de formår at hustle disse mænd, er ved at give dem bedøvelser, så de i mellemtiden har rig og fri mulighed for at stjæle penge fra deres betalingskort.

Moralen er vel, at de velhavende mænd har rigeligt med penge i en tid, hvor mange virkelig kæmper for at holde privatøkonomien i sync. Men er det virkelig sandheden? Kæmper de ikke også for at holde deres virksomhedsøkonomi kørende på et acceptabelt niveau?

Andre strippere ender med at høre flere nys omkring deres planer, som gør, at det hurtigt bliver svært at tjene pengene selv. Pludseligt skal pengemængderne deles udover mange mennesker, og det virker ikke optimalt for stripperne.

Efterfølgende resulterer det i ubehagelige oplevelser for både Destiny og Ramona, hvilket gør, at deres venskab kommer på den ultimative prøve. Vil det blive ødelagt qua de mange usikre og utilregnelige tider? Eller kan de mon håndtere det?

Det bliver i længden nok for Destiny, da Ramonas niveau af kriminalitet bliver mere alvorligt end Destiny oprigtigt kan stå indenfor. Hun kan ikke følge med i det tempo, som hendes mentor, Ramona, ligger for dagen. Især da Destiny bliver tvunget til at hustle en mand ved navn Doug, der rent faktisk i følge Destiny er en flink og god fyr. Der begynder hun for alvor at sætte spørgsmålstegn ved, om det kan betale sig at udføre denne form for kriminalitet.

Ifølge Destiny var det nemt at hustle, når manden bag kriminaliteten var en velhavende hvid mand fra Wall Street, hvorimod det med Doug har påvirket Destiny til at tage afstand fra den kriminalitet, der indeholder stor uforudsigelighed. Hvorfor bliver hun pludseligt ramt af etik og moral? Og hvordan ender det med at påvirke fortællingens udfald?

Og hvad gør man som Destiny, når hun er den eneste i gruppen, der vælger at tilstå, så hun får en favorable strafnedsættelse? Det betyder, at alle de andre strippere bliver arresteret for deres voldsomme gerninger. Det vil sige, at Destiny, Ramona, Annabelle, Mercedes, Liz og Diamond har alle fået forskellige behandlinger af myndighederne, men det er Ramona, lederen af gruppen, der får den største straf af dem alle. Men hvor meget får hun? Og hvorfor vælger Destiny at tilstå, når alle de andre ikke gør?

Og hvad ender hele historien med? Journalisten, Elizabeth, snakker efterfølgende videre med Destiny, der har et vigtigt spørgsmål, som hun ønsker at få afklarende svar på. Hun ønsker at høre mere om Ramona. Har hun nogensinde sagt noget om Destiny til Elizabeth? Og hvis hun gjorde, hvad sagde hun så?

Mød de talentfulde og interessante skuespillere fra krimidramaet Hustlers

Du kan i Hustlers møde mange kvindelige Hollywood-skuespillere fra den hårdeste kerne. De formår at tage krimidramaet til nye højder, og skaber en fin synergi mellem dem.

De er alle sammen instrueret af Lorene Scafaria, som er en talentfuld og dygtig filminstruktør. Du får rig mulighed for at lære det komplette stripperhold bedre at kende, hvis du læser videre.

I Hustlers møder du, den dygtige Hollywood-stjerne, Constance Wu. Hun er kendt fra rom-com filmen, der hedder Crazy Rich Asians. Find den underholdende og romantiske film hos Viaplay. Hun spiller rollen som den unge og urutinerede stripper Destiny.

Modsat finder vi Jennifer Lopez i rollen som den mere rutinerede og erfarne stripper Ramona. Hun er lederen af deres selvvalgte gruppe af strippere, og er ligeledes hende, der sætter gang i den svindelinspirerede kriminalitet.

I rollen som den søgende og observerende journalist, Elizabeth, der møder vi Julia Stiles. Hun er en velkendt skuespiller, der har deltaget i mange forskellige film. Du kan blandt andet møde hende i 10 Things I Hate About You, som du kan finde hos Viaplay.

Elizabeth bruger meget tid på at undersøge forholdet mellem strippergruppen og den kriminalitet som de må rode sig ud i for at kunne tjene penge. Ligeledes er der et indirekte fokus på, hvordan finanskrisen har påvirket deres arbejde og derfor må søge til voldsomme midler for at kunne overleve. Det var tilfældet for mange dengang.

Mercedes spilles af den erfarne og velkendte TV-personlighed, Keke Palmer. Hun kommer fra USA, og har været en del af mange velkomponerede filmproduktioner. I Hustlers er Mercedes en af stripperne, der er med på holdet, der udfører den hårde kriminalitet.

Ligeledes støder vi på den unge og sprudlende Lili Reinhart, der indtager rollen som Annabelle. Hun er også en af stripperne, der deltager i kriminaliteten. Du kender måske den talentfulde skuespiller fra den ungdommelige og enestående dramaserie Riverdale, der også har haft stor succes.

Du kan også møde Lizzo, der i serien går ved navnet Liz. Hun er naturligvis også en del af stripperne i filmen. Hun har spillet med i få film, men er en kendt rapper på den amerikanske musikscene.

Ligeledes møder vi Diamond, der også spiller stripper i filmen. Diamond bliver spillet af den højt omtalte Cardi B. Hun er et stort hit på den amerikanske musikscene, hvor hun har skabt flere hits indenfor rap-genren. Hun formår at melde sig ind i skuespiller-universet ved deltagelse i Hustlers som Diamond.

Afsluttende bemærkninger

Synes du, at Hustlers lyder som en spændende film, så kan du ligeledes finde andre spændende, underholdende og kvalitetssikre film hos C More. Du vil ikke blive skuffet over, hvilke muligheder du har på den næste filmaften med dine nærmeste.

Du mangler kun at smide popcornene i mikroovnen, få dynen ind på sofaen og krybe langt ned under den. Herefter kan du surfe rundt i et mekka af film, som kan give dig solide og uforglemmelige oplevelser. Du finder med sikkerhed en film, som du kan anmelde til vennerne efterfølgende.

Har du også lyst til at læse mere om streaming af de 20 bedste film i 2020? Så kan du her få et sublimt indblik i, hvilket udvalg C More har, når det kommer til deres filmsortiment.

Er du derimod på udkig efter en god og interessant serie, som du kan følge med i over længere tid? Så kan du undersøge dine mange forskellige valg her hos C More og Viaplay.

Stine

Til daglig arbejder jeg som skribent på blandt andet streamingsiden.dk. Derudover studerer jeg i øjeblikket på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at gennemføre en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation. I mit arbejde trækker jeg især på den brede vifte af almen viden, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med mine forskellige skribentjobs. Dertil spiller erfaringerne fra at være blevet bachelor i Medievidenskab ligeledes en stor rolle, når jeg producerer indhold til mine tekster på hjemmesiden.

Seneste artikler