fbpx

Hella Joof – De sjoveste lydbøger


Sådan! Er du klar til sjove skriftlige sammensætninger, skøre erindringer og spørgsmålstegn sat ved livets regler, så burde du næsten høre Hella Joofs lydbøger på Mofibo. 

Hella Joof bruger hendes finurlige og skønne væsen til at skabe debat om nutidens samfundsproblemer.

Udover den skæve tilgang til aktuelle Voksnes problemstillinger, omfavner Hella Joof også børnenes verden. Hella har nemlig udgivet flere børnebøger, herunder bogsamlingen Snitten og Kis. 

Bliv oplyst og mærk latteren kilde ved at høre Hella Joofs lydbøger lige her på Mofibo.

Om bøgerne

Hella Joof har mange udgivelser, at kunne skrive på Cv’et. Udgivelser for både de store og de små.
Du får her et lille overblik over Hella Joofs bibliografi. 

Papmaché-reglen – 2016

Hella Joofs Papmaché-reglen blev et kæmpe hit blandt flere generationer og bogen er det man, på godt litterært dansk, vil kalde for en rigtig bestseller. 

Alle mennesker lever forskellige live og i dette Hella Joofiske eventyr, bliver visse ting sat op til lighed trods forskellighed. Med kærlig humor sætter Hella fokus på de knaster og tabuer, man forkaster fra sin tilstedeværelse. 

Bogen handler om livets regler og hvordan livet generelt set bare er. Den handler humoristisk om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig og hvad man på den anden side ikke skal gøre.  

Hele finurligheden er, at selvom man bliver frarådet at gøre det der gør en ulykkelig, så kommer man til at gøre det alligevel.
Heldigvis fremsætter Hella Joof en regel for dette. Mennesket er nemlig her på jorden for at være glade for sig selv og sammen med andre. Og sådan er det. 

Hvis du gerne vil have en lille guideline og et humoristisk regelsæt for at finde lykken i livet, så er papmaché-reglen et anbefalingsværdigt besøg.

Du kan lytte til Papmaché-reglen som lydbog lige her på Mofibo. 

Båven om gud – 2017

I ”Båven om gud” giver Hella Joofs sit nyfortolkede bud på biblen. Hella bringer gud ned i øjenhøjde og skildre Gud som en ældre mand med hentehår og manglende selvværd. 

Bogen kommer vidt omkring verdens udfordringer og vellykkede begivenheder som bliver draget i parallel med fortidens bibelske ligninger, men fortalt med en ny og humoristisk tilgang. 

Bogen er en charmerende fortælling om den søde ældre mand med hentehår og manglede selvskab, som skabte verden gennem Big Bang og menneskeheden gennem Adam og Eva. 

Du kan høre den humoristiske nyfortolkning af biblen lige her som lydbog på Mofibo. 

Dage med mildhed, modgang og mirakler – 2018

Livet er fyldt op med dage, sjovt nok ikke. Dagene har alle en funktion og kan bruges forskelligt. Ligesom der er sokker til forskellige stunder i livet, så er det også dage til dette. Der er dage til grin, dage til tårer, dage til glæde, dage hvor alting kører derudad og dage hvor det bare ikke lykkes. 

Bogen er en oversigt over alle årets dage, den er fyldt med både humor og seriøsitet, gode råd og livserfaring. Hella Joof anbefaler at man kan bruge bogen som et opslagsværk, hvis nu du skulle gå hen og glemme hvilken dag det lige er i dag. 

Hver dag har en titel, fx er 17. februar SMILEDAG og 26. Juni er udnævnt som HVERDAG. Hverdagen er den der er flest af og det er okay.

Selvom bogen er opsat lidt som et opslagsværk, kan ”Dage med mildhed, modgang og mirakler” også hives frem på en grå og trist dag, for at sætte farver på tilværelsen og bringe humor i hverdagen. 

Bogen kan læses i kronologisk rækkefølge, dette er dig ikke nødvendigt, så hvorfor ikke starte bogen på din fødselsdag og se hvad din dag står for. 

Mofibo kan du finde din dag, for der er en lækker lydbog oplæst af Hella Joof hende selv. 

Bryster skal hoppe når man hikker – 2018

I et lækkert samarbejde med Karen Thisted, bliver livssyn og fortællinger om at være mor, kone og kendt sat i ærlig dialog. Bogen er nemlig en samtale mellem Hella og Karen.

Umiddelbart virker bogen som underholdning og man sidder og bliver helt misundelig på Hella og Karens venskab. Men så snart man dykker ned i deres samtale, mærker man også personlige tragedier og sorger. 

Kvinderne taler om alt mellem himmel og jord, alt på godt og ondt. Bogen udspringer fra deres fælles DR-tv-program ”Hella og Karen elsker mænd”. De kunne slet ikke finde en ende på Tv-programmet og deraf er bogen udsprunget. 

Har du brug for et godt grin, en følelse af venskabelig venlighed og forståelse, så hop ind på Mofibo, hvor du kan lytte til ”Bryster skal hoppe når man hikker” som lydbog lige her

Snitten og Kis-samlingen – 2018

Snitten og Kis er en børnebogssamling af to individuelle historier om Snitten og Kis. Bøgerne handler om verdensbedste Kis, hun er den allerbedste kok, hun er omsorgsfuld og så har hun dejlig hud på albuerne. 

Snitten er den dejligste dreng, han har det sødeste lille smil og så har en sort strithår, der stritter lige op i luften. Kis har hentet Snitten på den anden side af jorden, fordi han er et barn og Kis har altid ønsket sig et barn.

Børn og forældre møder hinanden, når de har mest brug for hinanden. Det gjorde Kis og Snitten også. Men en dag får Kis et telefonopkald. Hun bliver helt rød i kinderne og opfører sig som en ung pige igen. 
Snitten bliver fornærmet og bange for at Kis ikke elsker ham mere. 

Du kan lytte til den kærlige lydbog om Snitten og Kis, lige her på Mofibo. 

Om forfatteren

Hvor skal man starte? Hella Joof, dansk forfatter, skuespiller, filminstruktør, komiker og meget mere. 

Hella debuterede som filminstruktør i 2001 med komedien ”En kort en lang”, sidenhen har Hella instrueret flere danske film og TV-serier og udgivet flere bøger.

Hella har opnået stor succes blandt de danske læsere, og derved skabt sig en helt ny form for publikum.
Hellas bøger bliver altid leveret med en god mængde humor og selvironi og så er hendes univers nytænkende og aldrig kedeligt. 

Lyt og læs mere af Hella lige her.

Lyt med

Trænger du til humor og klukkende latter i hverdagen så er Hella Joofs finurlige univers lige noget for dig.

Du kan lytte til hendes bestsellers på Mofibo, det er ganske gratis, for de første 14 dage er uden betaling, herefter koster det 129,- pr/md.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler