fbpx

Harry Potter filmene på C More – Magien er tilbage!


Har du altid været tryllebundet af det magiske og medrivende Harry Potter univers? Så har du naturligvis ikke lyst til at gå glip af den unikke og spændende samling af film, som du kan finde hos C More. Her har du nemlig rig mulighed for at streame din foretrukne Harry Potter film.

Skal det samtidig være en mindre bekostelig affære at blive underholdt, så kan du få 14 dage helt gratis hos C More. Det giver dig god tid til at udforske streamingtjenesten, så du er sikker på, at du finder indhold, der passer perfekt til dig og dine behov.

Det fortryllende og betagende Harry Potter univers

Det er næsten en umulig opgave ikke at være bekendt med den ikoniske historie om Harry Potter. Men hvordan er det fantasyinspirerede bogunivers blevet til et visuelt vidunder på det store lærred? Og har du stiftet bekendtskab med det vilde fortællerunivers, der er skabt af forfatteren J.K. Rowling?

Troldmænd, orker, engle, monstre, mirakler, mugglere, alfer, kæmpere, kentaurer, enhjørninger, varulve, spøgelser og magisk litteratur bliver forenet med fortryllende visuelle effekter og store emner på skærmen såsom venskab, familie, ondskab, magt, frygt, glæde, facader og drømme.

Det handler primært om en dreng ved navn Harry Potter, der som 11-årig må stå overfor den bekendtgørelse, at han ikke er hvilken som helst almindelig dreng. Han er lavet af ægte troldsmandsstof, hvorfor det eneste logiske skridt for ham er at starte på den magiske skole Hogwarts.

På Hogwarts møder han blandt andet Ron Weasley, Hermione Granger og Draco Malfoy. Det er Gryffindor-kollegiet, der danner rammen om opholdet på Hogwarts for Ron, Hermione og Harry, hvorimod Draco hører til på Slytherin-kollegiet. Historien strækker sig over mange film. Det kan være, at du selv har overvejet, hvilket hus du ville repræsentere, hvis du befandt dig i Hogwarts-universet?

Der bliver i løbet af filmserien kæmpet ihærdigt om at slå den ondeste troldmand ihjel, Lord Voldemort, som også førhen har ønsket at dræbe Harry Potter som spæd.

Udforsk alle de magiske og medrivende Harry Potter film

Skal du starte med den første? Hvad for en film er din yndlings ud af de 8 fortællinger? Eller har du slet ikke mulighed for at udpege en favorit? Måske kender du ikke meget til de enkelte film, men vil gerne finde frem til den, som du skal starte med.

Se med her hvilke film du kan vælge imellem hos C More. Hvis dette ikke er nok pejlemærke for dig, så kan du naturligvis læse med her om de respektive Harry Potter fortællinger.

Stream Harry Potter og De Vises Sten

Mød den første fortælling ud af de otte Harry Potter historier. I Harry Potter og De Vises Sten kan du for første gang møde den unge Harry, der er forældreløs i en alder af blot 11 år. Det er den onde og frygtindgydende Lord Voldemort, der har udført et angreb mod Harry og hans forældre, som har haft fatale konsekvenser.

Det skal dog vise sig, at Harry Potter ikke er en helt almindelig dreng, der bor hos sine slægtninge i familien Dursley i Surrey. En familie der heller ikke nødvendigvis har gjort livet nemt for ham siden hans forældres tidlige død.

På hans 11-års fødselsdag venter der sig en kæmpe overraskelse for den unge fyr, der pludseligt er nødsaget til at lytte til og stole på den fremmede Rubues Hagrid. Han medbringer nemlig oplysninger til Harry Potter, der både kan virke skræmmende og spændende på samme tid.

Efter dette besøg er der kun én udvej for Harry Potter, der må vælge at hoppe ombord på Hogwartsekspressen og finde ud af, hvorvidt den mystiske mand taler sandt om hans unikke egenskaber.

Der går ikke lang tid, så er Ron Weasley og Hermione Granger fast inventar i Harry Potters slæng. Dagene går op i at lære troldsmandskunsten at kende, og han bliver også en del af Gryffindors Quidditchhold. Det er dog stadig forældrenes fortid og familiens uheldige ulykke forårsaget af Lord Voldemort, der hærger Harrys tanker og liv.

Har du lyst til at finde ud af, hvorfor Harry overlevede angrebet og hvordan det kan være, at hans forældre måtte lade livet? Måske kunne du også tænke dig at lære mere om, hvordan Harry Potter finder ud af, at hans hjem ikke længere er hos familien i Surrey – men på det magiske Hogwarts? Så se filmen hos C More.

Filmen er instrueret af den talentfulde Chris Columbus, og den er distribueret af Warners Bros. Det er naturligvis det boglige univers kreeret af J.K. Rowling, som er blevet filmatiseret i denne fantasyserie af film.

Hvis du er mere til bøgerne og gerne vil høre dem som lydbog, så læs vores artikel om Harry Potter som lydbøger lige her:

Stream Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Den næste i rækken af fantasyfilm i dette troldsmandsunivers er den om Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer. Det har lige været sommerferie, og eleverne begynder at vende tilbage til et splinternyt semester på Hogwarts, der er inspireret af den britiske kostskolekultur.

Rejsen tilbage i det magiske eventyrland bliver alt andet end ligetil for både Harry Potter og hans gode ven Ron Weasley. Ligesom at familien Dursley udfordrede Harry i den første fantasyfilm i historien, så har dette ikke forandret sig i anden udgave. Denne gang er det dog i selskab med den mystiske husalf Dobby, der opfordrer Harry Potter til at holde sig langt væk fra Hogwarts.

Alligevel formår Harrys nye ven Ron Weasley at samle hans familie, så de kan få skaffet hans ven med tilbage til Hogwarts. Dette bliver ikke en nem mission at udføre, og kan det mon ende med at koste vennerne deres plads på det fortryllende Hogwarts?

Kort tid efter skolestart er der igen fare på færde, da det velkendte tremandsslæng fra Gryffindor-kollegiet støder på en mystisk og altafgørende blodig besked, der kan have betydning for, hvordan resten af skoleåret vil arte sig. Der opstår naturligvis mange ubesvarede spørgsmål for Harry Potter, da hemmelighedernes kammer bliver åbnet.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er instrueret af Chris Columbus, og er en filmatisering af den litteratur, der er skabt af den talentfulde forfatter J.K. Rowling. Udforsk filmen hos C More her.

Stream Harry Potter og Fangen fra Azkaban

Udforsk Harry Potter og Fangen fra Azkaban der er den tredje film i den komplette Harry Potter filmserie. Her får du et glimrende indblik i Hogwarts og de fag, som er med til at dygtiggøre de mange forskellige troldmænd.

Filmen lægger ud med at fortælle om Harry Potters sommer hjemme hos familien Dursley. Her bliver hans temperament for første gang virkelig testet samtidig med, at han selv ved, at han besidder kraftige og intense magiske evner.

I år er det nemlig hans onkels søster, tante Marge, der er den primære udfordring for Harry hjemme i Surrey. Han skal lægge ører til en del ubehagelige, skarpe og kritiserende fraser fra Marges side, og da hun begynder at sende spydige kommentarer i retningen af hans afdøde forældre, der bliver han hidsig og benytter hans magiske evner til at skaffe sig af med det tydelige problem. Alt dette sker mens hans venner befinder sig i henholdsvis Egypten og Frankrig.

Han ender derimod med at tilbringe sin tid i Diagonalstrædet, hvor han mingler med hans skolekammerater og gør klar til det nye skoleår. Det er nemlig tid til selv at vælge fag til det pågældende år på Hogwarts. Men hvad vælger de? Og hvilke konsekvenser får deres valg? Eller hvor tager fagenes spændende læring både Ron, Harry og Hermione hen på tredje år som Hogwarts-elever?

Det kan ydermere være svært at forholde sig til, hvordan man skal reagere, når man ved, at den frygtindgydende fange fra Azkaban er fri, og har et brændende ønske om at dræbe Harry.

Fantasyfilmen er instrueret af Alfonso Cuarón, og denne visuelle fortælling er baseret på J.K. Rowlings selv samme litteratur. Du møder også her de talentfulde skuespillere Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson. Find filmen hos C More og start dit spændende Harry Potter maraton.

Stream Harry Potter og Flammernes Pokal

Velkommen til det fjerde år på Hogwarts for Harry Potter og hans to bedste venner Ron Weasley og Hermione Granger. I Harry Potter og Flammernes Pokal starter det hjemme hos Harrys slægtninge Vernon, Petunia og Dudley. Midt i sommerferien formår Weasley-familien at hente Harry, der får muligheden for at tilbringe den resterende sommer i selskab med Ron og Hermione.

Sommeren bliver udnyttet til det fuldeste, da de også besøger verdens-mesterskaberne i Quidditch, der dog skal vise sig at blive en noget større begivenhed end forventet. Her står Harry Potter på sin vis ansigt til ansigt med hans største fjende imens, at der foregår en del ødelæggelse omkring ham. Ron og Hermione kommer ham dog til udsætning.

På skolen er der nye elever, og hvordan kommer de til at passe ind på Hogwarts? Og hvordan håndterer Harry Potter Den Magiske Trekamp, hvor 4 udvalgte, der er fundet ved trækning fra Flammernes Pokal, skal ud i en udfordrende kamp? Der er forskellige discipliner, og hvem har evnerne til at klare sig bedst igennem?

Det er et travlt skoleår, for det er også nu at juleballet står for døren. Og hvem skal spørge hvem? Det er ikke helt forkert at sige, at julen er hjerternes fest. Se filmen hos C More for at opleve en pakke fyldt med søde, skræmmende og spændende eventyr.

Det er den talentfulde Mike Newell, der har instrueret den fjerde film i samlingen. Det er ligeledes fantasybogen af J.K. Rowling, der er blevet filmatiseret.

Stream Harry Potter og Fønixordenen

Harry Potter og Fønixordenen er den femte udgave i den komplette filmserie. Det er efterhånden ikke uvant i Harry Potter samlingen, at Harry ofte starter hans færden hjemme hos Dursley familien i Surrey.

Denne gang er det fætter Dudley og hans slæng, der bliver en stor udfordring for Harry, mens han er hjemme i sommerferien. Det er på baggrund af mobning, at Harry beslutter sig for at bruge magi mod Dudley. Og hvordan mon den kamp ender?

Du kan glæde dig til at opleve seancer, hvor Harry skal til en afgørende høring, han skal have en time på Hogwarts med en ny lærer, samt Dumbledores arrestering på baggrund af Dumbledores Armé.

På Hogwarts er det især den nye lærer, der volder problemer for Harry, men hvad er det hun gerne vil forhindre eleverne i? Og kan den hemmelige organisation Fønixordenen være nok til at tage kampen op mod Lord Voldemort?

Filmens skuespillere heriblandt Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint blev instrueret af den talentfulde David Yates. Det enestående bogunivers skrevet af J.K. Rowling er blevet filmatiseret helt efter bogen. Find filmen hos C More her.

Stream Harry Potter og Halvblodsprinsen

Det er sjette år på Hogwarts i Harry Potter og Halvblodsprinsen for Harry og hans slæng. I første del af filmen befinder Harry Potter sig dog hjemme på Ligustervænget hos hans moster, onkel og fætter. De har stadig et anstrengt forhold til hinanden, og hans onkel er ikke begejstret for Harry og hans magiske evner.

Det ender med, at han igen må have hjælp udefra. Det er nemlig Albus Dumbledore, der kommer ham til undsætning efter blot et par uger hjemme hos hans slægtninge.

Resten af sommerferien tilbringer Harry i selskab med Hermione Granger og Ron Weasley hjemme hos Weasley-familien i Vindelhuset. Der er dog en ting, som Harry Potter kan se frem til, når de vender tilbage til Hogwarts. Dumbledore ønsker at give ham udfordrende enetimer.

Skoleåret starter og det skal vise sig at blive et dramatisk et af slagsen. I en af Harrys timer finder han en bog. Det skal vise sig, at det ikke er hvilken som helst bog. Og hvad gør man, når man finder ud af, at den tilhører Halvblodsprinsen? Udover viser det sig, at ham-som-ikke-må-nævnes-med-navn er tilbage.

De talentfulde Hollywood-skuespillere Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint bliver instrueret af den talentfulde David Yates. Du kan finde filmen her hos C More.

Stream Harry Potter og Harry Potter og Dødsregalierne I

Der er en ny sherif i byen i den andensidste film af den komplette filmserie. Det drejer sig her om Harry Potter og Dødsregalierne – del 1. Den nye Minister for Magi er Rufus Scrimgeour. Det er også ham, der i sommeren 1997 gør det klart, at Lord Voldemort er tilbagevendt til tronen.

Det er en hæsblæsende tid, og det er nu, at den unge troldmand skal stå sin vigtigste prøve. Det er nemlig kun Harry, der kan gå direkte efter den skræmmende og intense fjende.

Det er gennem legenden om Dødsregalierne at Lord Voldemort kan opnå fuld kontrol og magt. I et møde mellem Lord Voldemort og Dødsgardisterne, sætter Lord Voldemort alle sejl ind på at forberede ham selv til kamp mod Harry Potter. Men hvordan går det? Og hvem udkonkurrerer hvem?

Det er også her, at den talentfulde og fyldestgørende David Yates instruerer skuespillerne. Fantasyfilmen er blevet filmatiseret på baggrund af den bog, der er skrevet af den dygtige J.K. Rowling. Udforsk filmen hos C More sammen med dine nærmeste.

Stream Harry Potter og Harry Potter og Dødsregalierne II

Du er nu kommet til det sidste og endegyldige møde med den magiske Harry Potter og hans slæng i Harry Potter og Dødsregalierne – del 2. Det er nu, at de store og afgørende slag skal slås.

Lord Voldemort oplever for første gang ægte modstand, da en af hans horcruxer er blevet stjålet. Det medfører en enorm skade og ødelæggelse mod Griphook og 10 Dødsgardister. Han torturerer samtidig Malfoy og hele hans familie.

Der er altså lagt op til kamp, og da Gryffindor-trioen oplever at Dødsgardisterne har overtaget Hogwarts, forbereder de en betydningsfuld plan. En plan der skal være med til endelig at få ram på Lord Voldemort. Men ender de med at kunne tage magten tilbage og opnå den ultimative form for fred?

Skuespillerne er i sidste film instrueret af dygtige David Yates, mens manuskriptet er skrevet af Steven Kloves. Et unikt og enestående univers er fuldendt og filmatiseret på baggrund af J.K. Rowlings ligeså ikoniske bogserie af samme karakter. Se den sidste film hos C More.

Afsluttende bemærkninger

Har du ikke fået helt nok af Harry Potter og alle hans venner? Så kan du nemt og bekvemt trykke dig videre til flere anekdoter, inspirerende fortællinger og finurlige historier her.

Måske ønsker du ydermere at lytte til bøgernes fortællinger i form af lydbøger? Så kan du her få direkte adgang til timevis af spændende og medrivende historier om livet på Hogwarts. Du vil med garanti drømme dig væk i fortællingerne og der er stor chance for, at du vil undre dig over, hvordan det mon ville være at opleve dette univers på egen hånd.

Du kan lytte og udforske den komplette samling af Harry Potter lydbøger her:

Du kan også finde dem alle samlet her, så du kan få det helt perfekte overblik over, hvilken historie du skal fordybe dig i næste gang.

Stine

Til daglig arbejder jeg som skribent på blandt andet streamingsiden.dk. Derudover studerer jeg i øjeblikket på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at gennemføre en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation. I mit arbejde trækker jeg især på den brede vifte af almen viden, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med mine forskellige skribentjobs. Dertil spiller erfaringerne fra at være blevet bachelor i Medievidenskab ligeledes en stor rolle, når jeg producerer indhold til mine tekster på hjemmesiden.

Seneste artikler