fbpx

Greys Hvide Verden Sæson 15


Psst! Har du hørt, at sæson 16 er klar på Viaplay? Du kan læse mere finde den helt nye sæson lige her:

Greys Hvide Verden – endelig er sæson 15 af den populære hospitalsserie tilgængelig på Viaplay. Serien havde premiere i USA for over et år siden men er nu endelig klar til streaming i Danmark.

Den forrige sæson 14 løb over skærmen fra september 2017 til maj 2018. Her fulgte vi de tætknyttede læger og kirurger i deres hverdag efter en eksplosion på Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Greys Hvide Verden Sæson 15

Den mangeårige serie, der nu er på over 300 afsnit, har igennem tiden skabt sig en stor fanbase og har vundet to Golden Globes. Skaberen Shonda Rhimes har formået at skabe en serie, der består af drama, kærlighed, action og komik. Hun har også produceret andre serier som Scandal og Private Practice.

Sæson 15 kan nu omsider streames i Danmark, hvilket mange hospitalsserie-fans nok er glade for. Sæsonen består af i alt 25 afsnit, der hver især er blevet set af mere end 6 mio. amerikanere, da ABC viste serien i USA.

Sæson 15 starter med, at lægerne skal tilbage på arbejde efter, de har været til bryllup. Men nærmest inden de træder indenfor døren opstår problemerne. På trods af, at castet fra Greys Hvide Verden er blevet ældre siden de startede som grønne praktikanter i 1. sæson, så minder temaerne meget om hinanden – og formår endnu engang at holde dig klistret til skærmen.

Episoderne er alle omkring 45 min lange. Formatet er altså det samme som de tidligere sæsoner, så hvis du sidder inde en regnfuld vinterdag, er der tæt på 19 timers god underholdning.

Er serien nær sin afslutning?

Der går rygter om, at den skønne serie snart lakker mod enden. Det skyldes blandt andet spekulationer omkring udtalelser fra Ellen Pompeo, der spiller Meredith Grey. Hun har nemlig udtalt, at hun har svært ved at se Greys Hvide Verden fortsætte meget længere. En af grundene er, at hun gerne vil forsøge at skabe sig en karriere som producer og instruktør og måske endda som skuespiller i en anden serie eller film.

Hun fortæller også om, hvordan hun savner nogle af skuespillerne, der var med i de tidligere sæsoner. Det er dog en vanskeligt at bringe dem tilbage, da flere af dem blev dræbt i løbet af tidligere sæsoner.

Rigtig god fornøjelse med sæson 15 af Greys Hvide Verden. Husk at nyde tiden med dine læge-venner fra Grey Sloan Memorial. Det er ikke til at vide, hvor længe serien fortsætter – du kan heldigvis slappe af lidt endnu, der er nemlig allerede udkommet en sæson 16 i USA, og sæson 17 skulle også være på tegnebrættet.

Mangler du inspiration til din næste serie? Læs listen her med de 20 bedste serier på Netflix

Marco

Jeg elsker streaming og vil gerne hjælpe andre brugere med at finde det bedste indhold. Personligt er jeg meget til serier og podcast. Men lytter også til lydbøger og ser film.

Seneste artikler