Greys Hvide Verden Sæson 15

Greys Hvide Verden – Endlig er sæson 15 af den populære hospitals serie tilgængelig på Viaplay. Serien havde premiere i USA for over et år siden, men er nu endelig klar til streaming i Danmark.

Den forrige sæson 14, løb over skærmene fra september 2017 til maj 2018. Her fulgte vi de tætknyttede læger og kirurger i deres hverdag efter en eksplosion på Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Greys hvide verden sæson 15 cast

Greys Hvide Verden Sæson 15

Den mangeårige serie, der nu er på over 300 afsnit har igennem tiden skabt sig en stor fanbase og har vundet 2 Golden Globes. Skaberen Shonda Rhimes har formået at skabe en serie, der består af drama, kærlighed, action og komik. Hun har også produceret andre serier som Scandal og Private Practice.

Den 15. og formegentlig en af de sidste sæsoner kan nu streames i Danmark, hvilket mange hospitals serie-fans nok er glade for. Sæsonen består af i alt 25 afsnit, der hver i sær blev set af mere end 6 mio. amerikanere da ABC viste serien i USA.

Sæson 15 starter med at lægerne skal tilbage på arbejde efter de har været til bryllup. Men nærmest inden de træder indenfor døren opstår problemerne. Og selvom dine venner fra greys hvide verden er vokset en del siden de startede som praktikanter, minder flere af temaerne om hinanden.

Episoderne er alle omkring 45 min lange, så formatet er det samme som de tidligere sæsoner. Så hvis du sidder inde en regnfuld vinterdag, er der tæt på 19 timers god underholdning.

Mangler du inspiration til din næste serie? Læs listen her med de 20 bedste serier på Netflix

Nær slutningen på Greys Hvide Verden

Grunden til at flere spekulerer i at serien er på vej mod sin ende, er blandt andet Ellen Pompeo (Meredith Grey). Hun har nemlig udtalt at hun har svært ved at se Greys Hvide Verden fortsætte meget længere. En af grundene er at hun gerne vil forsøge at skabe sig en karriere som producer og instruktør. Eller måske som skuespiller i en anden serie eller film.

Hun fortæller også om hvordan hun savner nogle af skuespillerne, der var med i de tidligere sæsoner. Det er dog en vanskelig udfordring at bringe dem tilbage, fordi flere af dem blev dræbt i løbet af tidligere sæsoner.

Rigtig god fornøjelse med sæson 15 af Greys Hvide Verden. Husk at nyde tiden med dine læge-venner fra Grey Sloan Memorial. – Det er ikke til at vide hvor længe serien fortsætter 😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *