fbpx

Få gratis Viaplay med Waoo


Få Viaplay nemt og bekvemt ved at streame gennem Waoo med Waoo fiberfordele.

Det bliver ikke nemmere. For med en fiberpakke gennem Waoo er du godt dækket ind, hvis du ønsker at se alverdens film og serier. I denne artikel får du en guide til, hvorfor du skal vælge Waoo, samt hvordan du opsætter din Viaplay-konto gennem Waoo.

Med en Waoo Go Stor-pakke sammen med Waoo Fiber Extra kan du lige nu streame Viaplay helt gratis i 6 måneder.

Det er hurtigt og nemt. Det eneste du skal gøre, er at oprette dig som abonnent hos Viaplay lige her. Herefter kan du kontakte Waoo, og vælge den fiberpakke eller TV-pakke som du føler, passer bedst til dine behov.

Internet gennem Waoo?

Waoo bruger sloganet ”Internet som det burde være”. Internettet er en magisk verden, som rummer uendelige muligheder. Waoo ønsker at man som kunde hos dem, skal man have muligheden for at udnytte internettet fuldt ud. Derfor har Waoo sat fokus på at levere det ypperste inde for digitale oplevelser – altid og til hver en tid.

Waoo er altid klar på at tilbyde de mest innovative løsninger til konkurrencedygtige priser. Innovative løsninger, som giver kunden den ultimative onlineoplevelse.

Som kunde hos Waoo får du det, som bliver kaldt fiberfordele. Du får en masse underholdning streamet direkte igennem fremtidssikret lynhurtigt net, som rummer symmetriske hastigheder og enorm kapacitet.

Med hastighedsgaranti er du garanteret det bedste af det bedste og gerne lidt mere. Du får derfor altid, det du har betalt for og nogle gange lidt ekstra.

Vil du vide mere om Waoos muligheder, kan du læse mere i denne artikel: Bredbåndsguide 2020 – Den bedste løsning til din streaming.

Streaming i allerhøjeste kvalitet

Med Waoo får du TV- og internet streaming i allerhøjeste kvalitet. Du kan benytte dig at Waoos fordele, lige hvor du er.

Waoo tilbyder forskellige TV-pakker. Du har derfor mulighed for at benytte dig af den løsning, som netop passer til dit behov.

Waoo TV Go er til dig, der ikke ønsker at have en TV-boks, men i stedet ønsker at streame dit foretrukne indhold gennem internettet. Det eneste du behøver at gøre, er at få et fiberbredbånd installeret i dit hjem gennem Waoo.

Der findes tre standard TV-pakker gennem Waoo. Du kan vælge mellem følgende:

Udover disse almene pakker kan du også vælge at få grundabonnementet Waoo Go Flex. Her kan du sammensætte lige de TV-kanaler, du allerhelst vil benytte dig af. Hvis du senere opdager, at du mangler en kanal eller flere, kan du nemt vælge en ny direkte gennem Waoos kanalbutik på din computer, mobil eller anden device.

Hvis du bestiller Waoo Go Stor sammen med Waoo Fiber Extra kan du lige nu få Viaplay med i købet helt gratis. Du kan se kampagnen lige her:

Hvordan virker streaming gennem Waoo?

Du kan se TV på tre måder gennem Waoo – du kan se med TV Go, TV-boks eller en streamingpakke.

  • TV Go giver dig TV gennem streaming helt uden en TV-boks. Du kan streame alle dine yndlingskanaler via internettet, såfremt du har et fiberbredbånd gennem Waoo.
  • Hvis du vil streame direkte på dit TV, findes der gennem Waoo forskellige streamingpakker proppet med indhold.

Hvis du ønsker at streame direkte gennem din Waoo TV-boks, får du blandt andet Viaplay, DRTV og andre streamingtjenester med i pakken.

Med din TV-boks er det også muligt at benytte Web TV. Med Web TV har du mulighed for, at de TV-kanaler du ønsker, lige når det passer dig, om det så er på din telefon, tablet eller computer

Hvordan får jeg Viaplay med Waoo?

Hvis du ønsker at opleve Viaplay gennem Waoo, kan du enten vælge pakken Waoo Streaming Film & Serier Basic 149,-/md eller Waoo Streaming Film & Serier Family til 249,-/md.

Med Film & Serier Family får du underholdning for hele familien. Her får du adgang til alle de bedste film og serier på Viaplay, TV2 PLAY Basis – uden reklamer, Dansk Filmskat og for de helt små Min Bio.

Hvis du allerede har en bruger på Viaplay, beholder du selvfølgelig din profil, historik og favoritter. Det hele bliver bare betalt gennem dit internet i stedet. Muligheden for dette gør, at det er nemmere at holde styr på sine forskellige streamingtjenester og samtidig få det hele samlet til en lavere pris.

Du kan benytte alle de forskellige streamingstjenester på både telefon, tablet, pc og TV. Du kan også altid caste via et Apple TV eller Chromecast, hvis du ønsker at se TV på en fjernsynsskærm.

Hvordan aktiveres Viaplay gennem Waoo?

Hvis du allerede er Waoo kunde, kan du aktivere dig ved at klikke på dette link.

Her bliver du ført til en aktiveringsside, hvor du skal starte med, at vælge hvilken TV-leverandør du benytter. Herefter udfylder du de resterende oplysninger, som viser sig på skærmen.

Som kunde gennem Waoo skal du bruge den engangskode, som du får tilsendt på mail, når du opretter dig som kunde hos Waoo. Udover denne engangskode skal du også angive dit energiselskab. Hvis du er TV-kunde hos Waoo, kan du finde koden til aktivering på din TV-boks.

Når dette er gjort, har du alle muligheder for, at se netop den film eller serie som du ønsker. Du kan se Viaplay lige hvornår og hvor det skal være. Tag f.eks. Viaplay med på ferie og download dine yndlingsserier hjemmefra, så du kan streame frit på hele turen.

Hvad kan jeg se af film og serier på Viaplay?

Du kan se, alt det du har lyst til. Lige fra de nyeste film og serier til gode gamle klassikere.

Ja, Viaplay har både de nyeste film og de bedste serier. Udover dette kan du også se de nyeste afsnit af Danmarks bedste reality. Med en udvidet Viaplay-pakke kan du se de fedeste fodboldkampe, det vildeste boksning og meget meget mere.

Hvis du er vild med dansk krimi, kan du læse nærmere om disse to danske krimiserier: Forhøret – Den bedste krimiserie på Viaplay og Den som dræber – Streaming af den spændende dramaserie. Læs med og lad dig inspirere.

Du kan også få inspiration ved at læse disse artikler skrevet til streamingsiden.dk. Her finder du de 20 bedste serier og de allerbedste lejefilm, som alle er at finde på Viaplay.

Du får en uendelig mængde underholdning, så snart du opretter dig som abonnent hos Viaplay. At du kan få abonnement gennem Waoo, gør streaming af film og serier endnu nemmere.

Streaming med Danmarks bedste internet

Internet Waoo → Lynhurtig bredbånd » Tjek om du kan få Waoo

Waoo er for 9. år i træk, blevet kåret som Danmarks bedste internet.

Findes der noget værre end at sidde dybt opslugt af sin yndlingsserie, og så den pludselig stopper, fordi internetforbindelsen er ustabil?

Nej, men med Waoos hurtige og stabile fiberforbindelse kan du nemt streame, alt det du har lyst til helt uden afbrydelser.

Gennem Waoo får du hastighedsgaranti. Det betyder at du altid har den internethastighed, som du har bestilt. Altså som minimum.

Dit internet er fremtidssikret, hvilket vil sige, at du får det mest optimale WiFi-signal, lige meget hvor du er i hjemmet. Om du står i garagen, eller har sat lidt for længe på toilet, så har Waoo dig, og sikre at du kan streame, hvor end det skulle være.

Hvilke fordele er der ved Waoo?

Jo, nu skal du bare høre. Ved at have fiberforbindelse fra Waoo får du nogle fede fordele. Du kan se nogle af de fede fordele lige her.

  1. Du kan samle alle dine streamingtjenester – også alle dem du får i forbindelse med Waoo. Det vil altså sige, at du ikke skal betale individuelt for dine enkelte streamingtjeneste, men i stedet kun til en udbyder, nemlig Waoo.
    Hvis du allerede har en bruger på en streamingtjeneste, beholder du lige så nemt din profil, historik, favoritter og downloads. Dette giver dig et større overblik, over hvilke streamingtjenester du benytter.
  2. Du får med sikkerhed Danmarks bedste internet. Waoo er blevet kåret som Danmarks bedste internet for 9. år i træk. Du kan derfor se alle de bedste film og serier helt uden afbrydelser. Det er altså ikke bare billigere at få et samlet overblik over streamingtjenester gennem Waoo, du får også et endnu hurtigere og endnu mere stabilt internet end andre internetudbydere.
  3. Ved at oprette streamingtjenester gennem Waoo får du stadig adgang til de forskellige streamingtjenesters originale apps og platforme. Du kan derfor selv bestemme, om du ønsker at se en film, serie eller dokumentar på din telefon, smart TV, Chromecast, Apple TV, tablet eller pc.

Kort sagt så kan du streame, lige når du har lyst.

Få gratis streaming gennem Waoo allerede nu

Synes du også, at TV-streaming som ikke går på kompromi, lyder vanvittigt godt? Så skal du vælge Waoo.

Gennem Waoo slipper du af med dårlig forbindelse og hakkende billedkvalitet og siger ja tak til streaming helt uden problemer. Lige netop sådan som TV og streaming burde være.

Med Waoo Go Stor og Waoo Extra Fiber kan du lige nu streame de allerbedste film og serie kompromisløst og gratis i 6 måneder. Du opretter dig på Viaplay her, og hvis du er i tvivl, om du kan få Waoo fiberforbindelse, hvor du bor, kan du tjekke ved at klikke her.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler