fbpx

Gratis streaming via dit mobilselskab


Der er flere og flere teleselskaber i Danmark, der tilbyder streamingtjenester i nogle af deres mobilabonnementer. I denne artikel vil vi komme ind på, hvilke teleselskaber du kan skifte til, for at få gratis adgang til streamingtjenester og hvem ved – måske til et bedre eller billigere mobilselskab.

Du får her en oversigt over, hvilke teleselskaber, der tilbyder hvilket streaming tjenester:

Telmore

Det første teleselskab der tilbyder gratis streamingtjenester er Telmore. De har lavet en gruppe af mobilabonnementer de kalder for Telmore Play, hvor du kan få streamingtjenester med helt gratis.

Lige nu har Telmore alle de tre store streamingtjenester i Danmark; Netflix, HBO og Viaplay. Derudover har du også mulighed for at få Telmore Musik og Bookmate med i dit abonnement.

Telmore har det ultimative abonnement til dig, hvis du vil have adgang til alt streaming og ovenikøbet kommer du på TDC’s netværk, der mange år i træk er kåret til Danmarks bedste 4G-netværk og derfor er perfekt til streaming i hele kongeriget.

Du finder Telmore og Telmore Play lige her.  

Telia

Det næste mobilselskab der tilbyder streaming tjenester i deres mobilabonnementer er Telia. Telia er gået lidt mere bredt i deres indhold af streaming tjenester og man får samtidig også Microsoft Office og Telia Secure. 

Alle kender Microsoft Office med Word, Excel, PowerPoint og så videre. Men hvad er Telia Secure? Det er en sikkerhedstjeneste fra Telia, hvor du blandt andet kan indstille dine børns telefoner, så de er beskyttede mod vold, hazardspil, sociale medier og meget andet. Telia Sucure giver også en sikker browser, når du surfer online og beskytter dig ekstra godt, når du går på netbanken. Til sidst har Telia Secure også virusbeskyttelse, for det er nemlig ikke kun din computer, som kan få virus.

Når vi snakker om hvilke streamingtjenester som Telia tilbyder så er det blandt andet Spotify, HBO Nordic og Flipp. Spotify og HBO Nordic kender de fleste nok, men hvad er Flipp? Det er en app, hvor du får adgang til alle magasiner fra Egmont. Det er blandt andet ALT for damerne, Euroman og Eurowoman. Der er også mange magasiner til børnene, hvor du kan læse Basserne, Wendy og Anders And.

Det sidste og unikke ved Telia er, at de tilbyder Telia TV. Her har de taget kampen op mod de normale tv udbydere og giver dig muligheden for at se alle dine yndlingskanaler på alle dine skærme. Du kan være to aktive brugere samtidig og kan se dine kanaler i 28 af EU-landene.

Hvis noget af det store udvalg fra Telia kunne friste dig til at skifte, så kan du se meget mere til de forskellige muligheder hos Telia lige her.

CBB Mobil

Det næste mobilselskab, der tilbyder streaming i deres mobilpakker er CBB Mobil. CBB Mobil har normalt fokus på god kundeservice og lave priser, og derfor har ekstra services ikke været så stort et fokus. Men CBB Mobil har alligevel valgt at tilbyde en streaming tjeneste til deres mobilkunder. 

Du kender sikkert CBB Mobil fra deres reklamer i tv, hvor de gule små bamser “Små Priser” render rundt på skærmen. Hvis du kunne tænke dig, at vinde en Bang og Olufsen højtaler hos de Små Priser, så kan du dreje på deres hjul ved at trykke lige her.

CBB Mobil har fortsat fokus på de lave priser, så derfor tilbyder de Danmarks billigste abonnement med musik. De tilbyder nemlig musik-streamingtjenesten Tidal med i nogle af deres abonnementer. Tidal er en konkurrent til Spotify og fungerer på samme måde. Tidal har også et kæmpe udvalg af dansk og international musik og derfor har CBB Mobil valgt at indgå i et samarbejde med dem.

Du kan blive kunde hos CBB Mobil og de Små Priser ved at klikke lige her. Så kan du måske også få et rigtig godt mobilabonnement oveni musik til dine øregange.

YouSee

Det næste mobilselskab der tilbyder streaming er giganten YouSee. De er en del af Danmarks absolut største mobilselskab, fordi de er en del af TDC-koncernen. Når man er så stor en spiller på markedet, så vil de også gerne have noget af det bedste udvalg på markedet indenfor streaming til deres kunder. Konceptet er bundet op på deres tv-løsning, men du kan få nogle gode samlepakker hos YouSee hvis du samler tv og mobil.

YouSee introducerede Bland Selv TV fordi kunderne efterspurgte en mere fleksibel underholdningsløsning og derfor lavede YouSee et koncept, hvor du kan skifte tv-kanaler ud og erstatte dem med streamingtjenester. Alle kanaler og streamingtjenester er opgjort i point. Jo dyrere et abonnement du har, jo flere point har du at blande for.

Og hvilke streamingtjenester kan du så få i YouSee Bland Selv TV? Langt de fleste. Hos YouSee kan du naturligvis få de største streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic og Viaplay, men du kan også få C More, TV2 Play og Dansk Filmskat med i dit mix.

Kunne du også tænke dig, at blande dine streamingtjenester og tv-kanaler, som dine børn blander slik i supermarkedet, så tag et kig på YouSee og find en verden af underholdning. Du kommer til Bland Selv lige her.

3 Mobil

Det sidste mobilselskab der tilbyder streaming i deres abonnementer er 3 Mobil. 3 Mobil har valgt at gøre det selvstændigt med streamingtjenester, så der er ikke nogle mobilabonnementer der direkte har tilknyttet nogle streamingtjenester.

Alle kunder hos 3 Mobil har i stedet muligheden for at tilkøbe adgang til streamingtjenesterne og til gode priser. Selvom 3 Mobil ikke er de største på markedet, så har de et rigtig godt udvalg af streamingtjenester, man kan vælge imellem.

Hos 3 Mobil kan du tilvælge dPlay, TV2 Play, Wype og Pling. Her er altså mulighed for at tilvælge både til film og serier, men også til lydbøger og online magasiner. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du klikke her for at komme over til 3 Mobil og få et godt abonnement med streaming som tilvalg.  

Afsluttende bemærkninger

Her har vi givet dig en oversigt over, hvordan du får mest ud af din streaming og dit mobilabonnement sammen. Der er mange forskellige selskaber og de tilbyder også noget meget forskelligt.

Hvilket abonnement der er bedst er op til dig og dine medievaner. Hvis du gerne vil have et bredt sortiment, der ikke kun er film og TV, så kunne 3 Mobil eller Telmore være en god mulighed, mens YouSee har alt indenfor streaming af film og serier.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler