fbpx

Godnathistorier af Disney klassikere


Can you feel the love tonight” sådan lyder der fra Nala og Simba i Løvernes Konge, og sådan skal et barn føle, når det skal sove.

Lad dit barn falde i søvn i trygge omgivelser med lyden af en af de fantastisk vidunderlige fortællinger fra Disney.

Du kan finde godnathistorier fra Disney på Mofibo lige her. Det er ganske gratis, for de første 14 dage er helt uden afregning – herefter koster det 129,- pr/md.

Godnathistorier fra Disney

I denne artikel får du et indblik i de vidunderlige historier fra de forskellige dele af Disney universet.

Lyt med og bliv fortryllet af Disneys fantastisk eventyrlige verden. Oplev magien sammen med alle dem du kender: Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Konge, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skattekiste.

Slå ørerne ud og læg dig godt til rette, for her kommer de mest vidunderlige fortællinger fra Disney.

Disneys godnathistorier

I denne samling følger du de skønne klassiske Disney karakterer som babyer. Sammen med Mickey Mouse, Minnie, Andersine, Anders And, Fedtmule, Pluto og mange flere kommer du på sjove og spændende eventyrer.

Slå øreflipperne ud og kom med på eventyr med alle de kendte karakterer fra det klassiske Disney. Kom med på rumrejse med Mickey, fang kæmpefisk med Fedtmule, spil klodsmajor og flyv om på den anden side af jorden på et flyvende tæppe. Eller hvad med at kæmpe mod superskurke sammen med Magiske Minnie.

Det er nu du skal sætte i dit bedste gear, for vi skal afsted på eventyr.

Rejs med de fantastiske klassikere lige her som lydbog fra Mofibo.

Fem minutter i godnat – Frost

Kom med på et frostklart eventyr i Arendal sammen med Prinsesse Anna, Dronning Elsa, snemanden Olaf, bjergvanderen Kristoffer og rensdyret Sven og lyt med i denne lydbog som indeholder tolv vidunderlige historier fra Disneys Frost.

Du kommer med på spøgelsesjagt, følger med vilde troldefodspor gennem skoven. Kom og vær med til fødselsdag og ismesterskaber i det fantastiske frosne Disney univers.

Hiv fat i din ishakke og snesko, flet den smukkeste fletning og lad nordlyset guide dig din vej, lige her som lydbog på Mofibo.

Fem minutter i godnat – Disneys klassikere

I denne skønne samling møder du mange af de klassiske karakterer som Pinnochio, Aristocats, Robin Hood, Peter Pan, Dumbo, Alice i Eventyrland, Lilo og Stitch, Lady og Vagabonden, de 101 dalmatinere og de skønne karakterer fra Løvernes Konge og Junglebogen.

Lydbogen er fyldt med eventyrlige historier, flotte illustrationer og et vidunderligt indblik i Disney fantastiske univers.

Du eller den du lytter med kan falde i søvn til disse skønne og søde fortællinger lige her på Mofibo.

Fem minutter i godnat – Disney prinsesser

I disse magiske historier kommer du på eventyr med Disneys smukke prinsesser.
Du kommer til at møde prinsesse Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Ja, faktisk dem alle sammen.

Kom med på skattejagt sammen med havfruen Ariel, dans med Askepot til et overdådigt bal, leg detektiv med Snehvide og hold månenytår med Mulan.

Hop i din smukkeste kjole, puds dine flotte glassko og spænd buen til, for nu skal du på et eventyr, som kun prinsesser er bedst til.

Du kan lytte til disse skønne eventyrer lige her på Mofibo.

Fem minutter i godnat – Pixar

I denne vilde samling af Disney Pixar fortællinger møder du alle de kendte karakterer fra Disney Pixar verdenen.

Kom blandt andet med Scully og Mike Wazowski ind i monsterenes verden, kør med fuld fart sammen med Bumle og lynet McQueen og rejs mod det uendelige univers med Buzz Lightyear og alle Anders’ andre legesager.

Du kan lytte til “Fem minutter i godnat – Pixar” lige her.

Prinsessernes godnathistorier

I denne skønfortælling møder du alle de forskellige Disneyprinsesser. Oplev blandt andet den smukke stjernehimmel med havfruen Ariel eller tag med Pochahontas ud i skoven for at finde veninden Nakoma.

Sig godnat til Askepot og hendes mus eller lav smukke stjernebilleder med Belle i “Prinsessernes godnathistorier“.

Rejs med ind i denne skønne samling af fire fortællinger fra prinsessernes verden. Lyt med på Mofibo lige her.

Walt Disney klassikere

Du kan også lytte til de søde klassikere fra Walt Disneys spæde start som godnathistorier. Dem får du jer et indblik i.

Dumbo

Dumbo er blevet drillet hele hans liv, ikke fordi Dumbo er dum eller fordi han ikke er sød ved andre, tvært i mod. Grunden til at alle de andre dyr driller Dumbo, er fordi han er født med kæmpe store ører.

Dumbo er så ked af det, men en dag dukker musen Tim op. De bliver bedste venner, og Tim tænker at han godt kan lære Dumbo nogle sjove cirkustricks. Men ørerne er altid i vejen. Gennem mange nederlag, opdager Dumbo pludselig, at han kan baske med ørerne. Så meget, at han letter fra jorden.

Kom med ind i Dumbos cirkusliv og følg med ham gennem op- og nedture lige her som lydbog på Mofibo.

Bambi

En dag skal Bambi være Skoven konge.
Der er godt nok lang vej igen og der er meget han skal lære og meget han skal forstå, men en skønne dag.

Bambi er en ungt dådyr, han har vennerne kaninen Stampe, onkel Ugle og det generte søde stinkdyr Blomst, til at hjælpe ham på rette vej.

Bambi vil gerne gøre sin far stolt, nu da hans mor er gået bort. Men der er mange farer der lurer i skoven, og der er lang udsigt til at Bambi kan blive Skoven konge.

Kom med ind i skovens idylliske atmosfære og bliv tryllebundet af Bambis fantastiske venner lige her på Mofibo.

Lady og Vagabonden

Lady er en sød, flot, pæn, forkælet og stilet cockerspaniel. Hun lever i det flotte kvarter og mangler aldrig noget. Hun får serveret sin mad i en flot skål og så er der altid en til at nusse og kæle for hende.

I en anden verden ikke langt fra hvor Lady udfolder sine skønheder, lever Vagabonden.
Han er en hjemløs, men super glad hund, som er vant til at strejfe omkring.

De to hunde mødes langt væk fra Ladys trygge villakvarter og trods deres forskelligheder falder de for hinanden. De vil gerne finde lykken sammen, men vejen dertil er ikke uden forhindringer. Den er brolagt med hundefangere og to meget irriterende siameserkatte.

Følg med skønne Lady og gæve Vagabonden som lydbog på Mofibo lige her.

Junglebogen

Den frygtelige tiger Shere Khan er tilbage i junglen. Han er grusom og da rygtet om hans tilbagevending når panteren Bagheera, sætter han alt i gang for at få menneskedrengen Mowgli i sikkerhed i den nærliggende menneskeby.

Men Mowgli er vokset op i skoven, og har hjemstavn blandt ulvene.
Han bryder sig ikke om ideen om at forlade junglen, for junglen er hans hjem.

Han stikker derfor af, og støder ind i den sorgløse bjørn Baloo. Baloo påtager sig æren at fralære sig alt hvad han ved om junglens vildskab og livets spektakler.

Kom med på Mowglis rejse ind gennem junglen og mød alle hans junglevenner som lydbog på Mofibo lige her.

Peter Pan

Engang for længe siden levede der en pige som hed Wendy. Hun have to brødre, John og Michael. De levede i London i et overdådigt hjem. Deres forældre var sjældent hjemme, men når de var fortalte de historier om Ønskeøen.

Wendy elskede ligeså at fortælle historierne om Ønskeøen. Ønskeøen er et magisk sted, et sted hvor børn forbliver børn og hvor de kommer på spændende eventyrer og oplever spændende steder sammen med indianere, havfruer, feer og ikke mindst sammen med en helt fantastisk dreng. En dreng med navnet, Peter Pan.

Flyv med til Ønskeøen og oplev en verden langt fra den du kender lige her som lydbog på Mofibo.

Løvernes Konge

Løveungen Simba skal en dag overtage kongeriget og tronen af sin far, Mufasa, Løvernes Konge.  Simbas onkel, Mufasas bror, Scar har dog andre planer, lumske og skumle planer.

En dag er Løvernes Konge Mufasa væk, ingen ved hvor han er blevet af. Ligeså er Simba forsvundet.

Scar mener, at han har ret til at overtage tronen og sammen med hans hær af hyæner overtager han Kongesletten.

Den unge Simba er blevet jaget bort. I hans flugt møder han Timon og Pumba. De to skæve venner går sammen om at få Simba til at vende tilbage og indtage hans retmæssige plads som konge over alle dyrerne på Kongesletten.

Kom med på en rejse gennem den afrikanske savanne og mød Simba, Timon og Pumba på deres hæsblæsende mission; at få den retmæssige på tronen som Løvernes Konge. Du kan lytte med lige her.

Aladdin

Alt hvad du ønsker skal du få, sådan har prinsesse Jasmin det i hvert fald. Hendes far er sultan og prinsesse Jasmin får alt hvad hun peger på. Hun har alting, bortset fra den ene ting hun ikke kan få. Frihed. En nat flygter hun ud af paladset og møder den fattige Aladdin.

De to bevæger sig nu ud på et eventyr, som ikke bare er lige til. På deres vej finder de både et flyvende tæppe og en magisk lampe. Inde i lampen gemmer der sig en ånd ved navn Genie. Genie kan opfylde tre ønsker.

Nu skal Aladdin og prinsesse Jasmin sørge for at lampen og ånden Genie ikke falder i de forkerte hænder og helst ikke i hænderne på sultanens ondskabsfulde rådgiver, Jafar.

Flyv med Aladdin og Jasmin gennem ørken, rigdom og fattigdom lige her som lydbog på Mofibo.

Lyt med

Lad dig selv og dit barn få tunge øjenlåg at Disneys skønne eventyrlige fortællinger.

Ud over de gode gamle klassikere kan du også finde et hav af de nyere skønne Disney fortællinger på Mofibo lige her.

Det er ganske gratis, for du opretter dig ganske gratis. Du kan oprette dig lige her.

De første 14 dage er til fri afbenyttelse og helt uden omkostninger – herefter koster det 129,- pr.md

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler