fbpx

Bestselleren Forræderens børn af Leif Davidsen som lydbog


Denne artikel handler om bestselleren Forræderens børn skrevet af den kendte krimiforfatter Leif Davidsen. Det er en fortsættelse af bogen Djævelen i hullet fra 2016, hvor vi endnu engang får selskab af Tor og Laila i et hæsblæsende drama med spioner på tværs af Europa.  

Forræderens børn handler om en mand ved havnen i Ringkøbing, der kun er kendt af de lokale som “Russeren”. Han bliver fundet myrdet og igen er der tråde, der kan spores tilbage til Rusland og Putins styre. 

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her.

Om bogen 

Der sker ikke det store i den lille vestjyske fiskerby Ringkøbing. Livet går sin stille gang og de lokale på havnen kender hinanden rigtig godt. Der er dog en enkelt mand ved havnen, som de ikke ved så meget om.  

Det er en stille og rolig ældre herre, der ikke gør meget væsen af sig. Han passer bare sig selv og sin båd og får en øl med gutterne på kutterne, når de engang imellem er inde på land. Fiskerne kender ikke hans navn, men de kalder ham for russeren. En dag bliver deres hverdag ændret for altid, da russeren bliver fundet myrdet. 

Mordet bliver undersøgt og det viser sig, at han er blevet myrdet med en speciel gift, den russiske efterretningstjeneste er kendt for at bruge. Tor kommer i kontakt med den russiske efterretningstjeneste på grund af giftmordet i Ringkøbing og de beslutter sig for at sende Tor til Danmark.  

Det bliver starten på en hæsblæsende tur for Tor og Laila gennem Europa, hvor der lurer fare overalt. De kommer både til Italien, men også tilbage til Rusland og Volgograd. 

Der er en masse spørgsmål, som der mangler svar på. Hvem var russeren på havnen i Ringkøbing? Hvorfor blev han likvideret? Har den russiske efterretningstjeneste noget med det at gøre? Og hvem kan søskendeparret Tor og Laila stole på gennem deres rejse tværs over Europa i jagt på sandheden? 

Leif Davidsen skriver bogen med en stor viden om internationale og specielt russiske forhold og får inspiration fra virkelighedens verden, hvor en tidligere russisk agent og hans datter blev forsøgt dræbt med gift i 2018 i England. 

Om forfatteren 

Leif Davidsen, født i 1950, er en af de største danske krimiforfattere i øjeblikket. Hans forfatterkarriere startede i 1984 med bogen “Uheldige alliancer” og han har siden skrevet mange forskellige slags bøger. 

Leif Davidsen har skrevet utrolig mange spændingsromaner, men det er også blevet til to rejsebøger og tre novellesamlinger.  

Det er ikke kun i Danmark, at læsere og anmeldere er tossede med bøgerne fra Leif Davidsen. Hans bøger er oversat til over 15 sprog.  

I hans lange karriere som forfatter har han modtaget mange priser. Blandt andet Boghandlernes Gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris og Glasnøglen for årets bedste krimi i Skandinavien.  

Lyt med 

Hvis du vil have en spændende krimi i ørerne, så lyt til denne lydbog fra Leif Davidsen. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her.   

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler