fbpx

Filmholdet – Verdenskendte Danielle Steel med endnu en hitroman


En af verdens største forfattere har gjort det igen. Danielle Steel har endnu engang formået, at fange sine læsere i hendes fortællerunivers, hvor hendes malende sprog får fantasien til at spire i hovedet på dig.

Denne nye roman hedder Filmholdet og er endnu en fantastisk roman i Danielle Steels lange karriere. Hun har udgivet over 75 bøger på verdensplan, hvor Filmholdet er nyeste skud på stammen. Vi følger Kait Whittier, der kæmper for kærligheden, selvom hun har afskrevet den mange gange.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos BookBeat. De første 14 dage er gratis – herefter 79 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen

Kait Whittier arbejder som klummeskribent og hun er god til det. Hun er meget populær på jobbet og elsker jobbet. Hun elsker faktisk jobbet lige så højt som sine børn, der nu er blevet voksne, selvom hun synes det var i går, at de begyndte i skole.

Al hendes fokus er på hendes job og hendes børn, for kærligheden har hun lagt på hylden for altid. Det lyder voldsomt, men Kait har gennemgået to grimme skilsmisser og håbet om evig kærlighed er brast for længst. Desuden synes hun ikke, at den enorme usikkerhed man går igennem, når man er forelsket, er kærligheden værd. For så finder han en yngre model og smider Kait ud som om hun var affald.

Men når al kærlighed synes fortabt, så møder Kait den utrolig succesfulde producer Zack Winter og pludselig bliver der varme i Kaits bryst, og fyldes med en følelse hun ikke har følt i mange, mange år.

Kait har som et sideprojekt arbejdet på et manuskript, der er lavet med idé fra hendes bedstemor, der var ukuelig lige til det sidste. Zack får lov til at læse manuskriptet og er blæst bagover af hvad han læser. Han er så begejstret for hendes manuskript, at han vil bruge det til hans næste store tv-serie. 

Kait er først lidt usikker, men ender med at give Zack lov til at bruge manuskriptet. Kait kommer med på settet og hun får et uforglemmeligt år med filmholdet, der opfører hendes stykke. Men det hele er ikke lutter og lagkage. Kait bliver nemlig også nødt til at leve igennem den største udfordring en mor kan stå overfor.

Tør Kait at åbne op for kærligheden, selvom hun havde svoret at det var et overstået kapitel? Bliver tv-serien færdig? Bliver den overhovedet en succes? Og hvad er det for en udfordring, hun som mor er nødt til at gennemleve? Du kan få svar på det hele ved at lytte til Filmholdet af Danielle Steel lige her.

Om forfatteren

Danielle Steel (f. 1947) er en amerikansk forfatter. Og ikke bare en almindelig forfatter. Hun er en af de bedst sælgende forfattere i USA og rundt på hele kloden, hvor der er solgt over 600 millioner eksemplarer af hendes mange bøger.

Filmholdet er inspireret af hendes eget liv, hvor hendes forældre blev skilt, da hun var 8 år gammel og hun selv blev skilt fra en bankdirektør i 1970’erne. Derfor har hendes eget kærlighedsliv ikke været nemt, men det har gjort, at hun har fordybet sig i at skrive og det er til glæde for mange millioner læsere verden over.

Lyt med

Hvis du vil have en spændende fortælling om kærlighed og svære valg, så lyt til denne lydbog af Danielle Steel. Du kan høre lydbogen hos BookBeat – helt gratis i 14 dage. Herefter 79 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her

God lyttelyst

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler