fbpx

Film streaming app – Hvilken streamingservice har filmen?


Kender du det? Man har fået anbefalet en film af en ven eller har fundet nogle gode anmeldelser på internettet. Man vil rigtig gerne se filmen, men hvor er det nu lige, at filmen kan ses henne i Danmark?

Vi synes det er meget irriterende, at man skal til at zappe alle streamingtjenester igennem for til sidst at finde ud af, at du ikke har adgang til filmen eller at filmen slet ikke kan streames i Danmark. Skønne spildte kræfter. Øv!

Det er der heldigvis kommet en smart løsning på.

Playpilot

Med appen Playpilot skal du aldrig længere væk end et enkelt klik, for at finde frem til placeringen af din ønskede film eller serie. Playpilot samler alle film og serier på tværs af alverdens streamingstjenester og har samlet det ét sted.

Det er ret nemt at få adgang til dette store bibliotek af serie- og filmtitler. Det første du skal gøre er, at downloade appen i Google Play Butik eller App Store ved at søge efter ”Playpilot” og installere appen. Du kan også bruge PlayPilot på din computer ved at trykke her.

Når du har fået installeret appen skal du oprette et login, der nemt kan gøres med e-mail, Facebook eller Google-konto.

Sådan! Nu er du oprettet og klar til at søge på din yndlingsfilm eller serie.

Serier

Vi hos Streamingsiden.dk er meget glade for Game of Thrones, ligesom mange andre. Men hvor er det nu lige, at vi kan se den? Var det Viaplay? Netflix? Eller hvad var det nu lige for en streamingservice der havde vores yndlingsserie.

Vi søger i Playpilot på vores serie. I toppen af appen kan man søge og vi skriver ”Game of Thrones”. Her viser Playpilot os alle de forskellige film og serier, der er om Game of Thrones. Den øverste er serien, som man i øvrigt kan se, har 9,3 stjerner ud af 10.

Men hvor kommer den karakter fra? Den kommer fra det verdenskendte filmdatabase IMDb med informationer om alt omkring hver enkelt film eller serie. Hvis man trykker ind på Game of Thrones serien, så kommer man ind på en flot oversigt, der både giver dig informationerne fra IMDb, en mulighed for at se traileren og en masse andre muligheder.

Under disse muligheder er rubrikken ”SE NU”, hvor man nemt og tydeligt kan se, hvilken streamingservice der har serien eller filmen. I vores tilfælde er det HBO Nordic, hvor man kan se Game of Thrones. Du kan trykke på logoet for streamingservicen og appen vil åbne streamingservicen helt af sig selv, hvis du i forvejen har installeret appen.

Som prikken over i’et har Playpilot tilføjet en lille teaser af information omkring hvert enkelt afsnit. Dette gælder dog kun for serierne.

Film

Når man søger efter en film er resultaterne en lille smule anderledes. Hvis man er inde på en film som den danske film KLOVN 3: THE FINAL, så kan du se trailer, IMDb-information og hvor du kan finde filmen henne, ligesom du kunne, da det handlede om serier. Playpilot har skiftet informationen om hvert enkelt afsnit ud med relaterede titler, så du hele tiden kan blive inspireret og måske finde den næste film du skal kaste dig over.

Sociale medier

Hos Playpilot har de også udviklet deres bud på et socialt medie. Samme sted som hvor du søger efter serie og filmtitler kan du også søge efter andre brugere. Her kan du følge brugeren og se hvilke titler de har bedømt og hvad de synes og de film eller serier de har set.

På den måde kan du måske støde på en bruger, som har samme smag i film og serie og du kan blive inspireret til flere film og serier du skal se.

Inspiration fra os

Her hos streamingsiden.dk har vi også selv lavet nogle anbefalinger til hvad du kan streame, hvor vi blandt andet har skrevet en artikel om danske film, som du kan se lige her. Vi har også lavet en anbefaling om de bedste serier på Netflix, som du kommer til ved at trykke lige her.

Recent Content