fbpx

Familien Bridgerton – En uundgåelig længsel – Nyeste bog i hitserien


Julia Quinn er klar med endnu en bog om den excentriske familie Bridgerton. En uundgåelig længsel er den fjerde og nyeste bog i serien, som efterhånden er blevet verdenskendt ligesom familien er det. Deres store succes er også blevet bemærket i det store USA, hvor Netflix har købt rettighederne til at lave en serie, der er baseret på bøgerne skrevet af Julia Quinn.

OBS. En uundgåelig længsel udkommer den 1. december 2020.

Alle fire bøger er fritstående, så du kan sagtens begynde med En uundgåelig længsel. Hvis du hellere vil lytte til alle bøgerne om Familien Bridgerton, så kan du finde alle bøgerne hos Mofibo ved at klikke her.

De første tre bøger er:

De første 30 dage kan du lytte til bøgerne ganske gratis.

Om bogen

En uundgåelig længsel handler igen om familien Bridgerton, hvor Colin Bridgerton er i centrum. Hans lillebror har en veninde der hedder Penelope Featherington og hun har altid været hemmelig forelsket i Colin.

En dag opdager Penelope dog Colins største hemmelighed og det sår tvivl hos Penelope om Colin overhovedet er den, som hun har været hemmelig forelsket i, så lang tid hun kan huske tilbage?

Hemmeligheden chokerer Penelope og selvom hun er lidt nysgerrig på, hvordan Colin i virkeligheden er, så er hun også bange for svaret og for, at hendes drømmeprins slet ikke er den hun hele tiden har drømt om.

Colin arbejder også med sig selv og sit image. Han er umådelig træt af sladderen som lady Whistledown skriver i sine blade. Det får Colin til at fremstå som en charmør og rygterne klæber sig til ham, fordi lady Whistledowns sladderblade er meget populære i området.

Colin har været ude at rejse og da han endelig vender tilbage til London, er det som om, at tingene har forandret sig. Det mest bemærkelsesværdige er Penelope Featherington, der plejede at virke meget interesseret i ham. Nu virker hun til at være bange for ham og kigger slet ikke på ham med samme blik som da han rejste udenbys.

Hvad er Colins store hemmelighed, som Penelope har fundet ud af? Og hvorfor ændrer det så meget ved hendes syn på Colin? Fortæller hun hans hemmelighed videre til nogen, eller holder hun på hans hemmelighed ligesom sin egen hemmelighed?

Du kan finde ud af alle spørgsmålene og finde ud af hvordan bogen slutter ved at høre den som lydbog hos Mofibo lige her.

Om forfatteren

Julia Quinn er et psydunym, som mange forfattere bruger. I virkeligheden hedder hun Julia Pottinger (f. 1970) og er blevet kendt på sine historiske og romantiske fortællinger om Familien Bridgerton.

Hendes fortællinger har et historisk perspektiv og dette er ikke tilfældigt. Hun er nemlig uddannet på Havard og har en kandidatgrad i kunsthistorie. Hun beskriver også sig selv som en feminist og derfor er alle hendes bøger ofte med en stærk kvinde i en af hovedrollerne.

Hendes forfatterkarriere startede allerede i 1995, hvor hun startede med at udgive først bind i trilogien om Splendid. Ellers har hun også skrevet bøgerne om Lyndon Sisters, Agents of the Crown og mange mange flere.

Lyt med

Hvis du vil lytte til en spændende romantisk historie, der foregår i det gamle London, så lyt til denne lydbog af Julia Quinn. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 30 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til En uundgåelig længsel ved at trykke her.

God lyttelyst.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler