fbpx

Bestselleren Drop Opdragelsen af Fie Hørby som lydbog


Denne artikel handler om bestselleren fra Fie Hørby, der hedder Drop opdragelsen. Vi har gennem generationer diskuteret, hvordan vi skal opdrage på vores børn og det er til konstant diskussion. Bogen her er en provokation af den vante tankegang om opdragelse og Fie Hørby kommer med nogle alternative måder at forme den nye generation. 

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos Mofibo. De første 14 dage er gratis – herefter 129 kr./md. Du kan høre bogen som lydbog ved at trykke lige her

Om bogen 

“Drop opdragelsen”. Det kan lyde hårdt og for nogen virke meget provokerende. Det er også helt med vilje at Fie Hørby har valgt denne titel, for hun har lavet bogen som en provokation og et opgør med den gamle kassetækning om opdragelse og hvad den skal indeholde. 

Fie kritiserer den gamle måde at opdrage sine børn på, da det er bevist flere gange, at den gamle måde at opdrage børnene på ikke virker. Den gamle måde at opdrage børn på er faktisk direkte skadelig for børnenes udvikling og læring. 

Familieterapeuten Fie Hørby kommer med en ny og revolutionerende måde at opdrage børn på. Hun genoptager idéen fra Jesper Juul og Det kompetente barn, der tager udgangspunkt i det enkelte barns kompetencer. 

Fie snakker om, at man skal glemme den gamle måde at opdrage på og tage udgangspunkt i sig selv og sin egen familie. Du skal vise dit barn hvem du er, for det er her, at får du får et barn til at lytte efter. Samtidig skaber det et familiemiljø og en stemning, hvor børnene virkelig kan udvikles og trives, så de bliver glade helt indeni.  

Nogle af de ting Fie kommer ind på i bogen er, hvordan tonen i familien kan være en stor faktor i at skabe det perfekte familiemiljø og den gode stemning derhjemme. ‘ 

Fie snakker også om, hvordan man skal lade barnet udfolde sig på sin egen måde og ikke på forældrenes måde. Hvis man dropper den løftede pegefinger og skæld ud og i stedet viser sin personlige grænse, så giver man sit barn mulighed for at være den, som de gerne vil være. 

Bogen kommer rundt om mange forskellige emner indenfor opdragelsen, hvor Fie også snakker om, hvordan man tackler sit barn i forskellige situationer. Hvad gør jeg, når mit barn græder, er sur eller helt ustyrlig? Det giver Fie sine bud på i denne lydbog. 

Om forfatteren 

Fie Hørby er uddannet familieterapeut, forfatter, foredragsholder, lærerinde og klummeskribent. Samtidig er Fie også stifter af KlubMOR og bliver ofte citeret i diverse aviser med artikler om børn og børneopdragelse. 

“Drop opdragelsen” er første udgivelse hvor Fie Hørby skriver alene, men hun har i 2008 været medforfatter på bogen “Om teenagere for forældre” i samarbejde med Elin Vilhelmsen.  

Lyt med 

Hvis du vil have et frisk indspark i debatten om den gode opdragelse, så lyt til denne lydbog af Fie Hørby. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her.  

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler