fbpx

Drengen fra skoven – En krimilydbog fra Harlan Coben


Harlan Coben har utallige bestsellers på CV’et og med denne nye udgivelse “Drengen fra skoven” er en ny bestseller på vej. “Drengen i skoven” er endnu en krimi, hvor der er action fra start til slut. Bogen omhandler et mysterium, som både hovedpersonen og hans omgivelser er meget undrende overfor.

Du kan sige hvad du vil om Harlan Coben, men med hans utrolig spændende fortællinger, behøver man kun det yderste af sin stol, for du kommer ikke til at bruge resten, når du bladrer igennem denne fantastiske krimi.

Om bogen

Drengen i skoven” er et hæsblæsende drama, hvor du aldrig ved, hvad der kommer til at ske på næste side. Harlan Coben er mester i, at lave overraskende drejninger i sine bøger og denne bog er ingen undtagelse.

“Drengen i skoven” handler om en dreng, der hedder Wilde. Han er blevet fundet i en skov, hvor han levede alene, som Disneys Tarzan. Da han blev fundet kunne han intet huske fra sin fortid og det satte det lokale politi på overarbejde. Hvem var drengen og hvordan var han endt alene ude i skoven? 

Politiet gik i gang med deres undersøgelser og efterlyste informationer omkring drengen. Ingen kendte noget til ham og han var aldrig blevet meldt savnet. Derfor blev han døbt Wilde og kom til at bo hos en plejefamilie.

Bogen handler om Wilde, der 30 år efter, at han kom ud fra skoven. Han er stadig ikke blevet klogere på, hvad han lavede i den skov og hvorfor han ikke kan huske noget derfra. Han vil prøve at finde ud af, hvad hans fortid har været og derfor bosætter han sig atter en gang ude i samme skov, for han kan godt lide livet væk fra byens stress og jag. Han vil gerne have så få relationer som muligt og leve alene ude i naturen – væk fra alle og alting.

Men da en ung pige forsvinder fra lokalsamfundet bliver Wilde inddraget i efterforskningen fordi han har særlig evner. Ikke fordi han har synderligt meget lyst, men fordi han er den eneste, som kan finde pigen i live. 

Han ville bare gerne være alene, men nu er han centrum i det samfund, som han aldrig har ville være en del af. Og samtidig kan sagen om den forsvundne pige ødelægger livet for millioner af mennesker.

Finder Wilde nogensinde ud af, hvor han kommer fra? Hvad lavede han i skoven indtil han blev fundet? Finder Wilde mon den forsvundne pige og bliver livet ødelagt for rigtig mange mennesker?

Du kan lytte til svaret på Mofibo, hvor du helt gratis i 14 dage kan lytte til alle de bøger du har lyst til – inklusiv “Drengen i skoven”. Klik her for at komme i gang med denne spændende krimi.

Om forfatteren

Harlan Coben er en amerikansk forfatter, der ikke kun er elsket i Danmark, men verden over. Og det forstår man godt, for Harlen Coben har i mange år forkælet verden med krimibøger i verdensklasse. Ud over “Drengen i skoven” har Coben også skrevet rigtig mange andre gode bøger som “Sig ikke noget”, “Vildledt”, “Giv ikke slip” og “Led ikke efter mig”. 

Det er kun et lille udpluk af de mange gode bøger, som Coben har skrevet. Du kan lytte til alle hans fantastiske fortællinger hos Mofibo lige her.

Lyt med

Hvis du vil have en fantastisk fortællling og en rigtig god thriller i ørerne, så lyt til “Drengen i skoven” som lydbog af Harlan Coben. Du kan høre lydbogen hos Mofibo – helt gratis i 14 dage. Herefter 129 kr./md. Du kan lytte gratis til lydbogen ved at trykke her

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler