fbpx

Den Tavse Enke som lydbog – Sara Blædels nyeste mesterværk


Krimidronningen over dem alle Sara Blædel er tilbage med endnu et mesterværk. Hvis du har hørt hendes tidligere bøger om Louise Rick, så vil Den Tavse Enke ikke skuffe dig! Igen ser vi hvordan handlingen udspiller sig for øjnene af os med Sara Blædels fantastiske evne til at lave malende beskrivelser. Samtidig er handlingen som altid nervepirrende og du sidder for det meste på kanten af stolen, når du lytter til lydbogen hos Mofibo.

Den Tavse Enke er den 11. bog i rækken om Louise Rick og hendes efterforskninger. Hvis du gerne vil med på rejsen med Louise Rick, men ved du ikke hvor du skal starte, så læs vores artikel om Sara Blædels bedste som lydbøger her.

Om bogen

Vi følger igen Louise Rick som efter en længere orlov er tilbage. Men ikke i drabsafdelingen. Der er blevet oprettet en ny enhed, der hedder Rejseenheden. Her får Louise jobbet som leder, hvor hun står med den endelige beslutning, når der skal tænkes hurtigt.

Der går ikke længe, før Louise igen er i felten, hvor turen denne gang går til Tåsinge på Fyn. Fyns Politi har tilkaldt rejseenheden, da en kvindelig kroejer bliver fundet dræbt. Der er også her, at Louise for første gang møder sine nye kollegaer.

Fyns Politi har kun meget få spor og overlader sagen til Louise Rick og resten af hendes team. Kroejeren boede på første sal på kroen, og da holdet gennemsøger hendes bolig, finder de noget, som slet ikke stemmer overens med den drabssag de er i gang med.

Louise ved godt, hvad hun skal gøre. Hun bliver nødt til at kontakte Eftersøgningsafdelingen og chefen for afdelingen Eik Nordstrøm. Det er ikke en kontakt Louise ønsker, for sidste gang hun så ham var på en strand i Thailand, hvor deres forhold gik i stykker.

Men Louise må bide i det sure æble, for Eik og Eftersøgningsafdelingen er de eneste som kan hjælpe hende i denne sag. Louise prøver også at snakke med hendes veninden Camilla Lind om sagen, men overraskende så er Camilla ikke interesseret i denne drabssag.

Camilla bliver dog alligevel modvilligt involveret i sagen, da hun skal passe Eiks pensionerede politihund Charlie, når Eik og resten af afdelingen kører mod Fyn og Tåsinge. Selvom Camilla ikke er interesseret i drabssagen, så vækkes hendes interesse alligevel. For et halvt år tidligere døde en ung mand og Camillas journalistiske tankegang går straks i gang.

Camilla får selv nogle oplysninger som politiet og Louise ikke er i besiddelse af. Oplysningerne kan have store konsekvenser for personerne der er involveret i sagen om drabet i Tåsinge. Begge kvinder bliver dybt betaget af sagen, men kører hver deres efterforskning.

Det ender ud i, at begge kvinder pludselig står i en meget sårbar og svær situation, hvor de finder ud af, at samarbejdet mellem dem fungerer meget bedre, end når de prøver at få hver deres vej.

Finder Louise ud af, hvem der dræbte kroejeren på Fyn? Opstår der atter kemi mellem Eik og Louise? Hvorfor bliver Camilla alligevel interesseret i sagen? Og hvilken kattepine ender Louise og Camilla ud i, fordi de har arbejdet hver for sig?

Du kan få svar på alle spørgsmålene og lytte til endnu et mesterværk af Sara Blædel hos Mofibo lige her.

Om forfatteren

Sara Blædel (f. 1964) er journalist og forfatter, hvor hendes mest kendte bøger er krimiromanerne om Louise Rick og veninden Camilla.

Det er ikke kun i Danmark, at Sara Blædels spændende romaner er et hit. Hendes bøger er udkommet i 38 lande på mange forskellige sprog. Blandt andet er bøgerne kommet til USA, hvor selveste Oprah Winfrey og Bill Clinton har snakket positivt om hendes bøger.

Fra 2016 til 2018 udgav Sara Blædel trilogien om Ilka, der består af Bedemandens datter fra 2016, Ilkas Arv fra 2017 og Den Tredje Søster fra 2018. Denne trilogi er også blevet en kæmpe succes, for den fortsætter i samme fantastiske fortællestil som bøgerne om Louise Rick.

Du kan trykke her for at komme til trilogien om Ilka.

Lyt med

Du kan næsten kun ende med, at blive lige så fascineret af Louise Rick som vi er. Lad dette ellevte bind falde i bunken af favoritter, og lyt til Sara Blædels nyeste skud på stammen lige her på Mofibo.

Med mere end 250.000 udgivelser, har Mofibo et kæmpe bibliotek af tidens største og bedste bøger. For bare 129,- i måneden får adgang til lige det, du har lyst til at høre. Du kan oprette dig ganske gratis på Mofibo her, og få 30 dages gratis lytning.

Rigtig god fornøjelse.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler