fbpx

Den Tavse Enke som lydbog – Sara Blædels nyeste mesterværk


Krimidronningen over dem alle Sara BlædelOpens in a new tab. er tilbage med endnu et mesterværk. Hvis du har hørt hendes tidligere bøger om Louise RickOpens in a new tab., så vil Den Tavse EnkeOpens in a new tab. ikke skuffe dig! Igen ser vi hvordan handlingen udspiller sig for øjnene af os med Sara Blædels fantastiske evne til at lave malende beskrivelser. Samtidig er handlingen som altid nervepirrende og du sidder for det meste på kanten af stolen, når du lytter til lydbogen hos Mofibo.

Den Tavse EnkeOpens in a new tab. er den 11. bog i rækken om Louise RickOpens in a new tab. og hendes efterforskninger. Hvis du gerne vil med på rejsen med Louise Rick, men ved du ikke hvor du skal starte, så læs vores artikel om Sara Blædels bedste som lydbøger herOpens in a new tab..

Om bogen

Vi følger igen Louise RickOpens in a new tab. som efter en længere orlov er tilbage. Men ikke i drabsafdelingen. Der er blevet oprettet en ny enhed, der hedder Rejseenheden. Her får Louise jobbet som leder, hvor hun står med den endelige beslutning, når der skal tænkes hurtigt.

Der går ikke længe, før Louise igen er i felten, hvor turen denne gang går til Tåsinge på Fyn. Fyns Politi har tilkaldt rejseenheden, da en kvindelig kroejer bliver fundet dræbt. Der er også her, at Louise for første gang møder sine nye kollegaer.

Fyns Politi har kun meget få spor og overlader sagen til Louise Rick og resten af hendes team. Kroejeren boede på første sal på kroen, og da holdet gennemsøger hendes bolig, finder de noget, som slet ikke stemmer overens med den drabssag de er i gang med.

Louise ved godt, hvad hun skal gøre. Hun bliver nødt til at kontakte Eftersøgningsafdelingen og chefen for afdelingen Eik Nordstrøm. Det er ikke en kontakt Louise ønsker, for sidste gang hun så ham var på en strand i Thailand, hvor deres forhold gik i stykker.

Men Louise må bide i det sure æble, for Eik og Eftersøgningsafdelingen er de eneste som kan hjælpe hende i denne sag. Louise prøver også at snakke med hendes veninden Camilla Lind om sagen, men overraskende så er Camilla ikke interesseret i denne drabssag.

Camilla bliver dog alligevel modvilligt involveret i sagen, da hun skal passe Eiks pensionerede politihund Charlie, når Eik og resten af afdelingen kører mod Fyn og Tåsinge. Selvom Camilla ikke er interesseret i drabssagen, så vækkes hendes interesse alligevel. For et halvt år tidligere døde en ung mand og Camillas journalistiske tankegang går straks i gang.

Camilla får selv nogle oplysninger som politiet og Louise ikke er i besiddelse af. Oplysningerne kan have store konsekvenser for personerne der er involveret i sagen om drabet i Tåsinge. Begge kvinder bliver dybt betaget af sagen, men kører hver deres efterforskning.

Det ender ud i, at begge kvinder pludselig står i en meget sårbar og svær situation, hvor de finder ud af, at samarbejdet mellem dem fungerer meget bedre, end når de prøver at få hver deres vej.

Finder Louise ud af, hvem der dræbte kroejeren på Fyn? Opstår der atter kemi mellem Eik og Louise? Hvorfor bliver Camilla alligevel interesseret i sagen? Og hvilken kattepine ender Louise og Camilla ud i, fordi de har arbejdet hver for sig?

Du kan få svar på alle spørgsmålene og lytte til endnu et mesterværk af Sara Blædel hos Mofibo lige herOpens in a new tab..

Om forfatteren

Sara BlædelOpens in a new tab. (f. 1964) er journalist og forfatter, hvor hendes mest kendte bøger er krimiromanerne om Louise RickOpens in a new tab. og veninden Camilla.

Det er ikke kun i Danmark, at Sara Blædels spændende romaner er et hit. Hendes bøger er udkommet i 38 lande på mange forskellige sprog. Blandt andet er bøgerne kommet til USA, hvor selveste Oprah Winfrey og Bill Clinton har snakket positivt om hendes bøger.

Fra 2016 til 2018 udgav Sara Blædel trilogien om IlkaOpens in a new tab., der består af Bedemandens datterOpens in a new tab. fra 2016, Ilkas ArvOpens in a new tab. fra 2017 og Den Tredje SøsterOpens in a new tab. fra 2018. Denne trilogi er også blevet en kæmpe succes, for den fortsætter i samme fantastiske fortællestil som bøgerne om Louise Rick.

Du kan trykke herOpens in a new tab. for at komme til trilogien om Ilka.

Lyt med

Du kan næsten kun ende med, at blive lige så fascineret af Louise RickOpens in a new tab. som vi er. Lad dette ellevte bind falde i bunken af favoritter, og lyt til Sara BlædelsOpens in a new tab. nyeste skud på stammen lige her på Mofibo.

Med mere end 250.000 udgivelser, har Mofibo et kæmpe bibliotek af tidens største og bedste bøger. For bare 129,- i måneden får adgang til lige det, du har lyst til at høre. Du kan oprette dig ganske gratis på Mofibo her,Opens in a new tab. og få 30 dages gratis lytning.

Rigtig god fornøjelse.

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Nyeste artikler