fbpx

De stumme piger – Fantastisk ny krimi fra Steffen Jacobsen


De stumme piger er endnu en spændingsroman fra succesforfatteren Steffen Jacobsen. Har står blandt andet også bag bestselleren Proxy fra efteråret 2019, hvor De stumme piger er en selvstændig fortsættelse. Han står også bag Løftet, der er en skandinavisk thriller som består af 4 dele. Endnu engang behøves vi kun det yderste af stolen for at høre historien om De stumme piger, for der er spænding fra start til slut.

Lyt til denne spændende lydbog helt gratis hos BookBeat. De første 14 dage er gratis – herefter 79 kr./md. Du kan høre De stumme piger som lydbog ved at trykke lige her.

Om bogen

De stumme piger starter med mordet på Gordon Nimb, der på brutal vis er blevet myrdet. Men Gordon Nimb var ikke en hvem som helst. Han var nemlig dømt for mange voldtægter og det giver efterforskeren Tanya Nielsen mange mistænkte. For at finde ud af, hvem der har begået mordet, er Tanya nødt til at gå tilbage i Gordons dystre fortid.

Tanya har selvfølgelig pigerne i søgelyset fra de syv voldtægtssager han er blevet dømt for, men hr. Nimb har op til sin død pralet meget af alle de uopklarede sager om voldtægt og de piger der aldrig har anmeldt voldtægten. Han kaldte de piger for De stumme piger

Normalt vil Tanya søge hjælp hos sin chef Jakob Nordsted, men han er sygemeldt og kan derfor ikke hjælpe. Men rådene fra Nordsted kunne ikke bruges alligevel, for pludselig er han blandt de hovedmistænkte for drabet. I stedet søger Tanya sparring hos sin nye kollega Kadeem Forrashi. De drager ud for at finde de såkaldte “stumme piger”. Både fordi de vil have renset Nordsteds navn, men også for at finde den rigtige morder.

Får Tanya og Kadeem renset deres chefs navn? Er de stumme piger til at finde? Finder ofrene nogensinde fred? Og hvem mon der er moderen? Find svar på alle spørgsmålene ved at sætte De stumme piger i ørerne. Denne fantastiske krimi kan høres hos BookBeat lige her helt gratis.

Om forfatteren

Steffen Jacobsen (f.1956) har været forfatter siden 2008, hvor han skrev sin debutroman Passageren. Han blev dog først kendt i det brede Danmark med sit store gennembrud Trofæ i 2013. Det blev starten på fem bøger med makkerparret Lene Jensen og Michael Sander. 

Men det er ikke kun i Danmark, at vi er glade for Steffen Jacobsen og hans fortællerstil. Hans bøger er solgt til udlandet, hvor der skal laves film baseret på hans bøger. Hans fortællinger skal både udgives i Europa, USA og mange steder i Asien.

Så hvis du vil lytte til Steffen Jacobsens bøger inden du finder dem på filmlærredet, så kan du lytte til De stumme piger og hans 10 andre fantastiske bøger hos BookBeat helt gratis.

Lyt med

Hvis du vil have et spændende krimi om forbrydelser mod en forbryder, så lyt til denne lydbog af Steffen Jacobsen. Du kan høre lydbogen hos BookBeat – helt gratis i 14 dage. Herefter 79 kr./md. Du kan lytte gratis til De stumme piger ved at trykke her

God lyttelyst

Martin

Jeg er forfatter på streamingsiden.dk og har en kandidatgrad i økonomi og marketing. Jeg elsker en fed serie, som jeg kan se igennem i løbet af en weekend. Jeg går heller ikke af vejen for en god film eller en god lydbog. Harry Potter er mine foretrukne lydbøger og film, mens jeg bedst kan lide at se NCIS, How I Met Your Mother og Game of Thrones når det kommer til serier.

Seneste artikler