fbpx

Danske krimiserier – hør de bedste danske krimier som lydbog


Skandinavisk krimi er helt unikt og specielt de danske krimiforfattere er af en helt unik afstøbning. Danske krimiforfattere er verdenskendte for deres umoralske og tirrende krimier, som fanger læseren efter blot de første par linjer.

De danske krimier er i stor kurs rundt om i verden, for følelsen af at have en god dansk krimi i hånden er svær at slå.

Der findes krimier i alle afskygninger og BookBeat har til enhver smag. Du kan oprette dig helt gratis lige her og få 14 dages fri afbenyttelse – hvorefter et abonnement koster 79,- pr/md.

Afdeling Q – Jussi Adler Olsen

Den verdenskendte og danske forfatter Jussi Adler-Olsen, tog verden med storm med første bind i serien Kvinden i buret omhandlende Carl Mørck og hans partner Assad.

Du kan læse mere og bøgerne bag filmene i Afdeling Q-serien lige her.

Ellers kan du hoppe direkte ind på BookBeat og springe med på Carl Mørk og Assads farlige og nervepirrende færden gennem opklaringen af mange mystiske og grufulde mord.

Du finder første bog i bogserien lige her på BookBeat.

Rebekka Holm-serien – Julie Hastrup

En torn i øjet - Julie Hastrup - E-bok - Ljudbok - BookBeat

Indblik i første del af Rebekka Holm-serien af Julie Hastrup – En torn i øjet.

Rebekka Holm er en del af Rigspolitiets Rejsehold. Hun er ung og ambitiøs, og vil gøre hvad der skal til for at komme fremad i hendes karriere.

Da en ung kvindes myrdes, bliver Rebekka nødt til at se sin fortid i øjnene. Kvinden bliver fundet nær Ringkøbing fjord, og sammen med den lokale politimand Michael Bertelsen, bliver Rebekka sat på at skulle opklare mordet på den unge kvinde.

I jagten på morderen er det vigtigt at kunne skelne sandheder fra løgne,

En torn i øjet er første bind i Rebekka Holm-serien. Du finder Julie Hastrups fangende debutkrimi lige her på BookBeat.

Kørner og Werner-serien – Katrine Engberg

Indblik i første bog i Kørne og Werner-serien af Katrine Engberg – Krokodillevogteren.

Krokodillevogteren - Katrine Engberg - Ljudbok - E-bok - BookBeat

Det er en tidlig morgen i indre København. Folkepensionisten Gregers Hermansen bevæger sig langsomt ned ad trapperne.

Hans underbos dør står på klem, og uheldigvis vælter Gregers ind i lejligheden, da han ihærdigt prøver at støtte sig til karmen. Da han kommer til sig selv, opdager han at han er landet ovenpå en lig af en ung kvinde.

Jeppe Kørner og Anette Werner bliver sat på sagen, og hvilken en. Krokodillevogteren er en spændende dansk krimi som med sit komplicerede og snedige plot fanger læseren.

Du finder bogenserien lige her på BookBeat.

Juncker og Kristiansen – Kim Faber og Janni Pedersen

Først del i bogserien om drabsefterforsker Juncker og Kristiansen hedder Vinterland. Her får du et lille indblik i hvad første bog i serien handler om.

Martin Juncker, landets bedste drabsefterforsker. Alle i det danske politi ved, hvem han er. Han var godt gift, far til to og kørende. Men, Juncker er faldet af den. Han er blevet forflyttet og bor nu i en lille trist provinsby på Sydøstsjælland.

Han er blevet leder for en lokalstation, men han skal samtidig tage sig af sin syge far. Det burde jo egentlig gå problemfrit og dog.

En mystisk og spektakulær drabssag lander på Junckers bord, og nu begynder sagerne så småt at blive dramatisk. En mand bliver fundet myrdet og konen er forsvundet. Ingen har set noget eller nogen og der er ingen spor at gå efter.

Signe Kristiansen, Junckers tidligere makker, bor stadig i København, hun ser frem til en rolig jul, men pludselig sprænger en stor bombe inde på et julemarked i Indre by.

Signe bliver frontmand for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blind. Et tip gør at sagen bliver trukket ud i den vildeste efterforskning i lang tid.

Du kan finde denne spændingsroman på BooksBeat lige her og mærk hvordan kuldegysningerne rejser sig.

Daniel og dødssynderne – Michael Clasen

Grådighedens pris - Michael Clasen - BookBeat

Michael Clasen står bag krimiserien Daniel og dødssynderne, her får du et indblik i hvad første del af serien handler om.

Daniel Dreyer er frømand. Han har været udsendt med korspet, men er nu vendt hjem til sin barndomsby Haubjerg. Hårdt såret og med ønske om at starte på noget nyt, springer Daniel sig ud i en ny karriere som privatdetektiv.

Det skulle være lige til, specielt med de evner og kompetencer han har erfaret gennem frømandskorpset.

Men snart begynder voldsomme og mystiske begivenheder at finde sted, nær godset Tranedal. Daniel møder godsejeren Knud, som er en mand af få ord, og med en ydre skal man ikke lige trænger igennem. Men på Knuds datters dødsleje græder Knud for første gang i 40 år – hvad er der sket?

Du kan finde krimiserien om Daniel Dreyer på BookBeat lige her.

Ravn – Michael Kratz Krefeld

Afsporet - Michael Katz Krefeld - Äänikirja - E-kirja - BookBeat

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt er blevet sendt på orlov fra hans arbejde hos Station Citys specialenhed. Hans kæreste Eva er blevet brutalt myrdet, og med en dyb selvbebrejdelse over Evas død, tager Thomas Ravnsholdt, også kaldet Ravn, ud på sin gamle båd i Christianshavns kanal.

Men Ravn bliver revet ud af sin sorg da hans nære ven beder ham om hjælp. En ung pige er forsvundet sporløst et par år tidligere, og Ravn bliver nu sat på sit livs hidtil sværeste opgave. På hans efterforskning af pigens forsvunden bliver hans sendt ud i den københavnske underverden. Det tyder stærkt på at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros.

Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa, er djævlen selv.

I kapløb med tiden, må Ravn se om han kan finde pigen i live. Hans efterforskning går ikke nemt for sig, da sagen bliver kompliceret af en ukendt drabsmand, som hærger de Stockholmske gader.

Find bogserien lige her på BookBeat

Plessner – Thomas Rathsack

Shadow Army - Thomas Rathsack - E-book - Audiobook - BookBeat

Et planlagt terrorangreb dræber 11 mennesker på den danske ambassade i Islamabad, blandt de dræbte er både ambassadøren og en amerikansk oberst. Det er Al Quida’s eliteenhed, Shadow Army, som står bag angrebet.

Tre jægerkorpspatruljer bliver hentet ind for at eliminere de højtstående Al Qaida-medlemmer.

Men grundet uvished viser det sig at Al Qaidas styrker er stærkere end antaget og den 34-åriger jægersoldat Michael Plessner bliver hårdt såret.

Et døgn senere bliver jægersoldaten fundet ag en afgansk dreng som bringer ham til landsbyen. Her beskytter landsbybeboerne ham, som var han en af deres egne.

Rygtet om en jægersoldat i en afgansk by bliver dog spredt som en steppebrand og snart må Plessner ihærdigt prøve at slippe fri fra Al Quidas jerngreb, for ikke at blive tilfangetaget og halshugget.

Læs denne blodige og hæsblæsende krimiserie på lige her på BookBeat.

Kathrine Wraa – Øbro og Tornbjerg

Skrig under vand - Øbro & Tornbjerg - E-bok - Ljudbok - BookBeat

Kathrine Wraa er netop kommet tilbage til Danmark, efter at have arbejdet i England i flere år, da hun på sin første arbejdsdag får stukket en efterforskning i hånden.

Der er sket et brutalt mord på en yngre fødselslæge, som ved første øjekast ikke tyder på at være planlagt af en eventuel fjende. I løbet af efterforskningen begynder det at gå op for Kathrine og hendes makker Jens Høgh at der er mere på spil.

De finder ud af at der er flere med et nærende dybfølt had til lægen, og mens det ihærdigt prøver at opklare sagen, følger en iskold morder med i deres opdagelser. En iskold morder som er klar til at slå ihjel – igen.

Læs første del i Kathrine Wraa serien lige her.

Dicte – Elsebeth Egholm

Eget ansvar | Elsebeth Egholm | Politikens Forlag

Det er sommer i Aarhus. En flygtingeadvokat bliver fundet død i sit hus i Højbjerg. Det ligner en ulykke, et branddødsfald. Ved nærmere eftersyn at liget, finder Østjyllands Politi ud af, at det er et mord.

John Wagner bliver nødt til at melde afbud til Dicte Svendsens datter fødselsdagsfest.

Peter, Dictes søn, er ikke meget for at deltage i festen, men holder alligevel øje min sin søster og kusine, som smutter i byen for at opleve nattelivet.

Men pigerne hygger sig på vej ind i byen, holder en hvid varevogn ind ved siden af dem. To hætteklædte mænd springer ud, og kidnapper de to piger. Peter gør alt hvad der står i hans magt for at forhindre kidnapningen, men forgæves.

Få dage senere bliver en afsavet hånd fundet. Den stammer fra en afrikansk kvinde, og senere bliver andre ligrester fundet, men manglende er hovedet.

Dicte forsøger at samarbejde med politiet, men de er på bar bund. De forstår tilsyneladende ikke sammenhængen mellem alle den afrikanske musik, masker og flygtninge som dukker op rundt omkring.

Dicte tager sagen i egen hånd, og begiver sig nu ud i at finde pigerne og få dem bragt sikkert hjem. Men alt har en pris, og det har pigernes liv også .

Læse første del af serien som er grundlag til tv-serien Dicte lige her på BookBeat

Lyt med

Vil du gerne med på opklaringen af mord og forbrydelser, så er BookBeat lige noget for dig. For på BookBeat kan du finde mere en 100.000 udgivelser, for bare 79,- pr/md, er det stor mulighed for at finde lige den bog som passer til dig, du kan finde endnu flere danske krimiserier lige her.

Du kan oprette dig lige her og få 14 dages gratis prøveperiode.

Rigtig god lyttelyst

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler