fbpx

Cykel Podcast


Hvis du hellere vil have en god lydbog i ørerne, så har Mofibo et kæmpe udvalg. Hvis du ikke er så meget til skønlitteratur, så har Mofibo også faglitteratur om blandt andet cykling.

I Cycling Series sætter de fokus på Chris Froome og snakker om hans utrolige fysiske præsentationer og prøver at sammenligne dem selv op imod en af verdens bedste cykelryttere med der vandt 4 Tour de France på kun 5 år.

Cycling Series har 21 episoder, så der er godt med underholdning til cykelturen. Du finder Cycling Series og mange andre gode lydbøger hos Mofibo lige her. De første 30 dage er helt gratis.

Gode podcasts til cykelturen

Hører du til blandt de mange cykelglade danskere? Og elsker du at have noget at lytte til, når du sidder på jernhesten. Her på siden finder du en liste over fremragende cykel-podcasts med alt fra nyheder til gode historier.

Cykel Podcast liste

Podcasts bliver mere og mere populære blandt danskerne. Den moderne form for on-demand-streaming gør det muligt at lytte til indhold, når du vil, hvor du vil. En af de spændende ting ved podcasts er, at der findes et utal af forskellige emner, genrer og typer, herunder podcasts om cykling.

Cykel-podcasts er populære i Danmark, fordi vi er et rigtig cykel-glad land. Tidligere stjerner som Rolf Sørensen og Bjarne Riis har blandt andet være med til at starte en interesse for cykling som sport blandt mange danskere.

Cykel-podcast – hvad er det?

Cykling er en sport med mange nyheder, traditioner og en lang historie. Derfor er det også et emne, der kan snakkes om i mange timer, hvilket er blevet muligt gennem podcasten. Flere tidligere, professionelle cykelryttere og medarbejdere fra sporten er begyndt at fortælle deres historier og dele ud deres viden via cykel-podcasts. Cykel-podcasts er altså podcasts, der handler om alt, hvad du overhovedet kan forestille dig om cykling – og som du selvfølgelig kan have i ørerne, når du cykler.

Herunder har vi samlet en liste over tilgængelige danske cykel-podcasts.

Veloropa Podcast

Veloropa Cykel Podcast

Veloropa Podcast er startet af den tidligere CSC Saxo Bank medarbejder Kim Plesner. I deres cykelpodcast taler de om nyheder, cykelløb og gode historier.

Den nuværende udgave har Claus Elming som fast vært på programmet, hvor han sammen med den tidligere rytter Stefan Djurhuus taler cykling. Et fast element i programmet er quizzen hvor Djurhuus og Plesner dyster mod hinanden.

Meget af indholdet i denne cykel-podcast handler om aktuelle løb, status på de danske ryttere og gode røverhistorier.

Lytter du også til lydbøger? Læs om udbyderne i Danmark

Radio Godefroot

Radio Godefroot Cykel Podcast

Radio Godefroot er opkaldt efter den belgiske cykelrytter Walter Godefroot, der har specialisret sig i en-dags klassikerne.

Formatet for denne cykel-podcast er sat op omkring Brian Holm, der invitere gæster i studiet for at tale om cykling. Blandt nogle af gæsterne i programmet kan nævnes: Michael Rasmussen, Bjarne Riis og Jesper Worre.

Radio Godefroot er en ærligt podcast, hvor der bliver talt nostalgisk omkring livet som cykelrytter og udfordringerne, der opstår, når karrieren er forbi.

TV2 Cykling

TV2 Cykling podcast

TV2 Cykling er et program fra TV2 Sport med fokus på de største cykelløb i igennem sæsonen. Den folkekære Chris Anker Sørensen er vært på programmet, hvor han sammen med andre cykeleksperter analyserer forskellige cykel-emner.

Blandt populære emner er optakt til de store løb som Tour de France, Giro d’italia samt Vuelta a Espana. Du kan blandt lytte til “Oksen i boksen” hvor Chris og Rolf Sørensen lister de 10 største favoritter til Touren.

Podcasten byder også på spændende beretninger fra de unge danske talenter samt fokus på dansk cykelløb.

Læs mere om hvordan du kan se cykling og Tour de France på TV2 Play

Cykelmagasinet Podcast

Cykelmagasinet Podcast streaming screenshot

Cykelmagasinet er en hjemmeside, der har fokus på nyheder, motion og test af gear til din cykel. Derudover laver Cykelmagasinet også podcasts om emner som Zwift, udstyr, gravel cykling og meget andet.

Indholdet fra Cykelmagasinet har mere fokus på den ikke professionelle cykelrytter, når de snakker om træning, målsætninger og tid til træning i hverdagen. Det gør også at indholdet, i modsætning til de øvrige podcasts på listen, ikke går så meget op i aktuelle løb og resultater.

Hvis du har brug for viden omkring de specifikke cykelemner, kan du finde rigtig meget brugbar information i podcasten.

Hvilken cykel-podcast er din yndligs? Skriv en kommentar, hvis der mangler nogen på listen.

Marco

Jeg elsker streaming og vil gerne hjælpe andre brugere med at finde det bedste indhold. Personligt er jeg meget til serier og podcast. Men lytter også til lydbøger og ser film.

Seneste artikler