fbpx

C More film – Streaming af de 20 bedste film i 2021


Kender du også til den behagelige, varme, spændende og hyggelige stemning, der oftest indtager rummet, når du har smækket de trætte ben op i din komfortable sofa efter en lang dag på arbejdet?

Det kan også sagtens være, at du har alvorligt behov for et break i hverdagen, hvor det er muligt at lade alle de praktiske ansvarsopgaver indtage hylden for en stund. Så finder du løsningen til den ultimative underholdning hos C More.

Hos dem får du den helt perfekte redningsmand. Der er mulighed for at udforske et filmunivers af helt unikke dimensioner. Medieuniverset repræsenterer et bredt udgangspunkt, hvor begreber som diversitet, mangfoldighed og variation spiller en afgørende rolle. Det betyder, at der er stort fokus på at fylde siden med film, der er tilpasset til enhver smag og ethvert behov.

Når du har fundet frem til din foretrukne film hos C More, så er der herefter rig og fri mulighed for at nyde ekstra godt af en oplevelse, der inviterer din krop til at kunne finde sig til rette i den ultimative følelse af ro, velbehag, underholdning og spænding. Det eneste du skal tænke på, det er, hvordan filmen udfolder sig på skærmen.

Måske er du typen, der holder af at leve sig ind i filmens plot og miljø? Hvordan ville det for eksempel se ud, hvis din virkelige verden afspejlede den actionfyldte sci-fi film Transformers? Eller hvad hvis Den Store Gatsby film ikke længere kun var en medrivende og visuel fortælling om de utrolige og intense år i 1920’erne?

Hvad hvis du sammen med dine bedste kammerater befandt dig på den næste flyrute på vej til Las Vegas, hvor I har planlagt at hylde hovedpersonen med et grænsesøgende og enestående polterabend. Ville det så også ende ud i de klassiske tømmermænd, der naturligvis i denne sammenhæng følger med?

Det kan også være, at du har en tendens til at forestille dig og dine venner tilbringe de gyldne og altafgørende skoleår på det begivenhedsrige, magiske og intense Hogwarts. Og hvis I gjorde, hvilket hus ville I så hver især tilhøre? Vil I som elever være en del af Gryffindor-, Hufflepuff-, Rawenclaw- eller Slytherinhuset?

Du har altså rig mulighed for at finde frem til forskellige, skøre, spændende, underholdende og livsbekræftende filmhandlinger, der kan fange din fulde opmærksomhed. Hos C More finder du uundværlige redskaber, der kan hjælpe dig med at trække væk fra hverdagens stress og jag.

Find din yndlingsgenre i et spændende og unikt filmunivers

Du tænker måske, at det kan være en nem opgave at finde frem til den film, der passer helt perfekt til dit behov og humør? Og du har måske allerede fuldkommen styr på og overblik over, hvilken film er din foretrukne go-to?

Hvis du ønsker at få et endnu større indblik i, hvordan du finder frem til en god film, så kan du læse med her. Det er nemlig ikke altid lige til at finde ud af, hvilken film man foretrækker at smide op på skærmen.

Har man hjertesorger? Eller har man brug for at fremtvinge en intens spænding i kroppen? Måske føler man behovet for at blive klogere på specifikke emner? Det kan også være, at man har en trang til at grine, så det kan mærkes helt nede i mellemgulvet.

Hos C More har du nemlig mulighed for at finde ud af, hvordan du kan forene dit nuværende humør med en specifik filmtype. Det vil altså sige, at du har større chance for at skabe en uforglemmelig god oplevelse for dig selv helt fra starten af processen.

Du kan naturligvis læse mere om de unikke, spændende og velkomponerede filmgenre, som kan kickstarte din personlige filmoplevelse hos C More. Der er både mulighed for at se film fra det klassiske filmkartotek, men du kan også finde frem til ikoniske Hollywood-film indenfor de respektive genrer. Se dem her:

Du kan altså tage godt for dig i de forskellige filmgenrer. Der vil med sikkerhed være film af høj kvalitet, som kan falde i din smag. Tag med på en spændende filmrejse med C More, som giver dig 14 dage for 0 kroner.

Det er altså noget, som du kan prøve af inden, at du vælger at abonnere på streamingtjenesten. Det må være den ultimative løsning for dig, som ønsker at udforske indholdet på forhånd.

Udforsk de 20 bedste film hos C More i 2021

Mens du bliver introduceret til de mange forskellige filmmuligheder, som du kan opnå med et abonnement hos C More, så mangler du kun at få popcornene smidt i mikroovnen og lagt dynen i sofaen. Du kan krybe trygt ned i den behagelige sofa med dynen trukket godt op om kroppen, mens du har skålen med popcorn i skødet – så får du nemlig den helt perfekte hyggestemning i kroppen inden, at du finder den perfekte film frem.

Action

Vi starter naturligvis med den livlige actiongenre. Hvis du har en forkærlighed for at kunne følge med i handlinger, der vækker opmærksomhed ved hjælp af blodtørstige kæmpere, intense intriger, voldsomme nærkampe og spændingsfyldte begivenheder, så er denne genre en, som du kan gå hånd i hånd med.

Dødbringende våben

Mød en ægte amerikansk filmklassiker, der er et ikonisk filmvalg indenfor denne genre. Det actionprægede filmunivers er skabt ved hjælp af den talentfulde instruktør Richard Donner. Han har blandt andet instrueret de store Hollywood-skuespillere, Danny Glover og Mel Gibson.

Filmen portrætterer mødet mellem politiveteranerne Roger Murtaugh og Martin Riggs. På trods af de begge har deltaget i Vietnam-krigen, så er deres personligheder to massive modpoler. Murtaugh, den talentfulde politimand, er et stort familiemenneske, hvorimod Riggs er, den passionerede og dedikerede politimand, der også skal vise sig at være voldsomt utilregnelig.

Makkerparret får altså deres sag for, når de skal udforske og undersøge en selvmordshændelse. Det skal vise sig, at rejsen bliver vild, utaknemmelig, omfattende og intens for alle parter. Klik her for at få direkte adgang til den spændende actionfilm.

Hvis du ikke har fået nok af den første version af den amerikanske filmserie, så kan du finde hele den amerikanske filmserie hos C More. Der findes både en anden, tredje, og fjerde forsættelse til historien.

Mission: Impossible

I Mission: Impossible møder vi agenten Ethan Hunt, der bliver spillet af den ikoniske Hollywood-skuespiller Tom Cruise. Ethan har mange udfordringer på hans rejse, og han bliver hurtigt udpeget som personen, der er ansvarlig for, at hans team er blevet likvideret under en specifik hændelse.

Det vil altså sige, at han er presset til at tage sagen i egen hånd. På den mission bliver det klart for ham, at han vil bevise hans uskyld. Der er ingen tvivl om, at han samtidig er meget hævntørstig, når det kommer til de mennesker, der beskylder ham for at svigte hans eget team.

Udover Tom Cruise, så er også Jon Voight, Emmanuelle Béart, Ving Rhames, Vanessa Redgrave, Kristin Scott Thomas, Henry Czerny, Jean Reno og Emilio Estevez medvirkende i filmserien. De er instrueret af den ikoniske Brian De Palma. Klik her for at se den første, anden, tredje, fjerde og femte udgave af Mission: Impossible.

Baywatch

Har du brug for at se en film, der kan give dig spændende, actionfyldte og hæsblæsende filmscener, der samtidig kan få dig til at grine, til du får ondt i maven. Så er Baywatchfilmen, der er skabt på baggrund af den ikoniske og klassiske Baywatch-serie, der første gang blev sendt tilbage i 1989, det helt rette valg for dit vedkommende.

Filmens omdrejningspunkt er Emerald Bays kystlinje, hvor du finder den engagerede, intense, underholdende og passionerede løjtnant Mitch Buchannon, der er spillet af den eftertragtede og populære Dwayne Johnson.

På den anden side er der den kække og intense Matt Brody, der ikke føler, at optagelsesprøverne for at opnå løjtnantens livredder-team er nødvendige for en OL-guldvinder som ham. I rollen som Matt møder du den talentfulde Zac Efron.

Der mange andre anerkendte Hollywood-skuespillere, og instruktøren er den velkendte og imponerende Seth Gordon, der også har kæmpe erfaring indenfor Hollywood-filmverdenen. Du får også et unikt tilbageblik til den kultserie, der ligger til grundlag for filmen. Kig med her for at få adgang til Baywatch.

Transformers: The Last Knight

I Transformers: The Last Knight møder du Mark Wahlberg i rollen som Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk Lord i form af Sir Anthony Hopkins og Laura Haddock som Oxford-professor. Denne alliance er instrueret af den dygtige Michael Bay. Det er altså en stjernespækket Hollywood-film, der kan understøtte din interesse for sci fi-action film.

Ønsker du at se Transformers, så skal du bevæbne dig med en god portion mod. Det er nemlig en blodtørstig kamp mellem menneskerne og Transformers, der er på menuen, og det er op til alliancen er sørge for at menneskeheden ikke bliver udslættet og jævnet med jorden. Klik her for at se mere til den intense og hæsblæsende science fiction og action film.

Dokumentar

Foretrækker du at se film, hvor du har rig mulighed for at blive klogere omkring et specifikt emne eller en bestemt person? Så kan du finde et bredt og stort filmsortiment hos C More. Du vil med garanti støde på ægte, rå og medrivende dokumentarfilm, som du sent vil glemme.

Amazing Grace

Oplev den inspirerende og talentfulde Aretha Franklin i Amazing Grace hos C More. I den medrivende koncertfilm får man et indblik i indspilningen af hendes unikke og velkendte Amazing Grace album. Det hele blev af Warner Brothers dokumenteret i 1972.

Det var i trygge rammer, at Franklin indspillede sangene. Det var nemlig en kirke i det sydlige Los Angeles der dannede ramme om kreativiteten og talentet. Dette blev udrettet i selskab med Sydney Pollack, som havde stjernestatus i instruktøruniverset. Du får rig mulighed for at komme tæt på The Queen of Soul i denne ærlige og musikalske historie.

Take the ball, Pass the Ball

Er du fodboldfan helt ud til fingerspidserne? Og kan du anerkende exceptionelt fodboldspil, når du ser det, selvom du ikke nødvendigvis holder med det respektive hold? Eller er du bare stor fanatiker, når det kommer til det catalonske fodboldhold FC Barcelona?

Så kan Take the Ball, Pass the Ball være den helt rette film for dig. Pep Guardiola står bag det hold, som bliver opfattet som et af de bedste i FC Barcelonas fodboldhistorie. I 2008-2012 formåede spillere som Lionel Messi, Carles Puyol, Gerard Piqué, Andrés Iniesta og Xavi Hernández at levere fodbold af særlig og unik verdensklasse.

Kom med på rejsen hvor du lærer den intense og interessante fodboldverden at kende, hvor rivalisering, fodboldfilosofi og hierarki har stor betydning.

Mit Grønland

Mød Anders Hvidegaard i dokumentarfilmen Mit Grønland. Han har accepteret tilbuddet om at tage til Grønland for at undervise. Til trods for at Grønland er et land, der er tæt forbundet med det danske, så må han indse, at mødet med kulturen bliver et godt gedigent kulturchok.

Det er især læren om inuitterne, naturen og kulturen der spiller en rolle for Anders’ oplevelser i Grønland. Han arbejder derfor henimod at lære om deres traditioner, normer, værdier og skikke, så han kan opnå en mere hjertevarm modtagelse og positiv opfattelse af landet.

The Booksellers

Holder du især af det skriftlige sprog? Og mener du, at det er vigtigt at forstå det skrevne sprog for at kunne forstå de mange andre måder, hvorpå man kan kommunikere? Så kan du i The Booksellers komme helt tæt på New Yorks køb og salg af ældre bøger.

Du kommer til at opleve de helt unikke og dyrebare klenodier, som har stor betydning for bogens historie og udvikling i USA. Bogens værd har i den grad været testet af de mange nye teknologier, som der er opstået i de sidste årtier. Men spørgsmålet er, om branchen har kunne overleve denne intense udvikling?

Drama

Er du i helt oplagt humør til en dramatisk fortælling, der lægger stor vægt på følsomme, nervepirrende, intense og ikoniske filmhandlinger? Og du er klar på at leve dig ind i de medrivende historier? Så kan et filmdrama fra C Mores brede og store filmsortiment være det helt rette valg for dig.

A Star is Born

Den storslåede og nyfortolkede A Star Is Born blev hurtigt en stor Hollywood-kending. Seerfavoritten kommer til livs gennem ikoniske, talentfulde og enestående skuespillere. Du møder her Bradley Cooper i rollen som Jackson Maine, der spiller rollen som en countrylegende. Ved siden af er der Allys talent, der spilles af sangerinden Lady Gaga, som bliver Jacksons mission at håndtere. Han beundrer hendes sangtalent, og han er sikker på, at han kan skabe en enestående stjerne ud af sangerinden.

Det er ingen hemmelighed, at filmen portrætterer den ægthed og rå stemning, som findes i musikbranchen. Jackson kæmper med ekstremme alkoholudfordringer, mens Ally kæmper med at komme ud af hendes skal. Og i den kamp ender det med, at der opstår spænding, sorg og gnist.

Den Store Gatsby

Beundrer du F. Scott Fitzgeralds ikoniske roman fra 1925, der hedder Den Store Gatsby? Eller er du draget af 20’erne, der i denne sammenhæng rummer intriger, bedrag, kærlighed, vildskab og millioner af penge.

Filmen, Den Store Gatsby, bliver instrueret af Baz Luhrmann, der har ikoniske Hollywood skuespillere som Leonardo Dicaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Jason Clarke og Elizabeth Debicki med ombord.

Her er det Leonardo Dicaprio i rollen som Jay Gatsby, der er omdrejningspunktet for historien. Han bliver mødt af Tobey Maguire som nabomanden Nick. Det er Nick, der er draget af den vilde millionær Jay Gatsby, og det får ham til at dokumentere dette ikoniske og udfordrende møde. Det bliver til en skildring i en bog, hvor Nicks fascination af Jays verden er tydelig.

Hustlers

Er du klar til et spændende krimidrama af den helt anden verden? Der er i den grad gang i Hustlers, der bliver instrueret af den talentfulde Lorene Scafaria. Dette er en Hollywood-basker, hvor du møder mange ikoniske talentfulde kvinder.

Som stripper er der Destiny, men bedre kendt som skuespilleren Constance Wu, der har svært ved at få hendes liv til at gå op i en højere enhed. Hun bliver mødt af poledanceren Ramona, der spilles af Jennifer Lopez. Hun har mere erfaring, og den deler hun med glæde ud af. Spørgsmålet er bare, om man enten skal vælge at blive hustlet eller man selv skal hustle sig ud af problemerne?

First man

Denne film leverer spænding, grafisk visuel storhed og intens drama. First Man giver et skarpt indblik i det liv, som den ikoniske Neil Armstrong skabte op til den legendariske rummission. Den illustrerer kampløbet mellem USA og Sovjetunionen, der begge ville have en finger med i spillet omkring den første mand på månen.

Han er ikke kommet sovende til den første fod på Månen, og det har kostet hårdt arbejde, ekstrem dedikation, ulidelig smerte, frustrationer og intens spænding. Men hvordan udfolder oplevelsen sig, når Neil allerede har stået overfor livets største tab?

I dramafilmen møder du ikoniske Hollywood-skuespillere som Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Christopher Abbott, Corey Stoll, Patrick Fugit, Ciarán Hinds, der er instrueret af den talentfulde Damien Chazelle.

Komedie

Trænger du til et grin, der kan få humøret til at smutte helt i top? Og søger du en komediefilm, der samtidig fortæller en interessant og spændende historie? Det kan C More levere i deres komediesektion af film, der også kan ramme hjertekuglen.

De Frivillige

Har du brug for at se en film, der kan få dig til at grine, men samtidig giver dig mulighed for at følge med i dramatiske og intense historier? Det danske komedie-drama De Frivillige kan give dig dette.

Du får rig mulighed for at følge med i Anders Matthesens rolle som håndboldtræneren Niels, der er anklaget for pædofili og Jacob Lohmann som spiller erhvervsmanden Markus Føns, der kommet i myndighedernes varetægt for økonomisk svindel. Det er imellem dem, at der opstår hierarki – men hvem ender på tronen?

Ikoniske og velkendte elementer som kend din plads, hold tempoet, alle kneb gælder, magt, fængselssammenhold og skyld bliver velkendte i skabelsen af dette komediedrama. Udover de to hovedroller møder vi også skuespillere såsom Søren Malling, Anders Brink Madsen og Christopher Læssø, som er instrueret af Frederikke Aspöck.

Tømmermænd i Vegas

Du kommer ikke til at gå ned på latter, når du ser Hollywood-filmen Tømmermænd i Vegas. Med det menes, at de skæve, skøre og sjove eksistenser i filmen leverer underholdning og spænding af høj kvalitet. Komedien portrættere en polterabend gone-wrong.

På spillelisten finder man blandt andet Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis og Mike Tyson. De bliver alle instrueret af Todd Philips. Det emmer derfor af populære og talentfulde skuespillere, som også får komedien til at gå op i en højere enhed.

Det kan nemlig være svært at huske, hvad man har lavet dagen forinden, hvis man vågner op med de værst tænkelige fysiske og morale tømmermænd. Vennegruppen må på opdagelse for at finde ud af, hvorfor brudgommen er forsvundet.

Se også Tømmermænd i Thailand og Tømmermænd Tur-Retur.

Ocean’s 8

I Ocean’s 8 kan du se frem til at møde et godt hold af stærke, inspirerende og talentfulde Hollywood-skuespillere. Boss-lady får en helt ny betydning, når man møder Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna og Anne Hathaway i denne actionkomedie.

Hvordan anskaffer man sig en diamantkæde, der står til en rungende værdi på hele 150 millioner dollars? Det ved Debbie Ocean, der er søster til den rutinerede mestertyv Danny Ocean. Debbie ender med at blive den hovedansvarlige for det kup, der skal skaffe dem det dyrebare bytte. Til det har hun brug for kyndig assistance, når det hele udfolder sig til det årlige Met Gala.

Dum og dummere

Kender du ikke til den amerikanske kultkomedie Dum og Dummere? Så er det på tide, at du smutter forbi C More og får direkte adgang til den skæve, skøre og underholdende komediefilm.

Det er noget så enkelt som en taske i en lufthavn, der får vennerne Lloyd spillet af den ikoniske Hollywood-skuespiller Jim Carrey og Harry spillet af den talentfulde filmskuespiller Jeff Daniels. Med alle kneb gælder og alt sat til tælling, sørger de udfordrede venner for, at levere tasken tilbage til den rette ejermand. Men lykkedes det på trods af stort vanvid og intense begivenheder?

Thriller

Er du stor tilhænger af film, der kan bringe pulsen i kog? Og kan det noget at følge med i de mange intense missioner, de spydige kampe og nervepirrende kriminalitet.

Cold Pursuit

Mød den dygtige og talentfulde skuespiller Liam Neeson i rollen som Nels, som er en helt almindelig familiefar, der er snerydder i den amerikanske stat Colorado. Han er velkendt i Cold Pursuit-rollen, hvor han ønsker at tage hævn over den lokale narkobaron, da hans søn bliver slået ihjel.

Dette resulterer i blodige kampe, sort humor, intense scener og voldsomme udfald. Hovedrollen har selskab af Tom Bateman, Tom Jackson, Emmy Rossum og Laura Dern. Det er instruktør Hans Petter Moland, der får filmholdet og handlingen til at gå op i en højere enhed.

King of Thieves

I vaske ægte britisk stil kan du finde krimidramaet King of Thieves hos C More. Hvad gør man, når man finder frem til, at der findes en underjordisk bankboks, der er fyldt med dyrebare elementer? Og hvordan portrætterer man den originale og virkelige hændelse fra 2015, hvor et kup blev udført mod Hatten Garden Safe Deposit Company i London?

Det ved den ældre tyvebande fra King of Thieves, der sammen planlægger og udføre kuppet for at nå frem til den ultimative gevinst. Du møder skuespillere af stor kaliber blandt andet Michael Caine, Charlie Cox og Jim Broadbent. De bliver instrueret af den dygtige James Marsh.

Tre sekunder

Oplev i Tre sekunder en thriller, der ønsker at portrættere vejen til at forlade det kriminelle miljø. Pete Koslow bliver spillet af Joel Kinnaman og i filmen bliver Pete, på trods af sin kriminelle fortid, informant for FBI i New York. Det kræver styrke, mod, overblik og koncentration, når jagten går ind på mafiaen.

Han må som undercover begå sig i Bale Hills fængslet, som kan ende med at få fatale konsekvenser for ham selv og hans familie. Filmen er blevet dramatiseret på baggrund af bogen, der er skrevet af krimiforfatterne Roslund & Hellström.

Beck – Djævelens advokat

Velkommen til et thrillerdrama, der har svensk islæt. Det er ingen tilfældighed, at svenskerne er kendt for at være dygtige og talentfulde, når det kommer til krimi og thriller-genren. Beck – Djævelens advokat er instrueret af Jörgen Bergmark, som har et stærkt hold af rutinerede skuespillere.

Du møder blandt andet Peter Haber som Beck, der skal udsætte hans team for et svært opklaringsarbejde, da en dansk mand bevæger sig ind på en restaurant og skyder ejeren efter at have udvekslet en minimal mængde af ord. Ingen vidner på stedet kan huske, hvad der er sket – og hvordan får man så opklaret et mord?

Afsluttende bemærkninger

Kunne du ligeledes tænke dig at udforske C Mores enorme og brede sortiment inden for både serier og børneindhold, så kan du hos os finde Streaming af de bedste serier hos C More – Guide 2021 og Streaming af de allerbedste film og serier til børn, der kan give dig indblik i hvilket indhold, som du bør opleve.

Stine

Til daglig arbejder jeg som skribent på blandt andet streamingsiden.dk. Derudover studerer jeg i øjeblikket på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at gennemføre en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation. I mit arbejde trækker jeg især på den brede vifte af almen viden, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med mine forskellige skribentjobs. Dertil spiller erfaringerne fra at være blevet bachelor i Medievidenskab ligeledes en stor rolle, når jeg producerer indhold til mine tekster på hjemmesiden.

Seneste artikler