fbpx

De bedste engelske krimier – hør dem som lydbog


Er du til de helt barske krimier, og nyder du at dykke ned i krimiuniverset på den måske mest neglebidende måde, så læs med her.

Du får her et overblik over de bedste krimier, skrevet af engelske forfattere, som er at finde inde på BookBeat. Krimier med forskellige undertemaer, så der altid er noget, som falder i enhvers smag.

Med mere end 100.000 udgivelser har BookBeat et kæmpe bibliotek, med lige det som kunne interessere dig.

Du kan oprette dig lige her og få en 14 dages gratis prøveperiode – herefter koster det 79,- pr/md.

De bedste engelske krimier

The silent wife – Karin Slaughter

De tavse kvinder - Karin Slaughter - BookBeat

Han holder øje.

En kvinde løber panisk gennem skoven, hun overbeviser sig selv om, at hun ikke er bange, men det er forkert. Det er hun.

Et rovdyr af en mand stalker kvinden gennem Grant County. Han bevæger sig i skyggerne indtil han med sikkerhed ved, at tiden er inde til at springe frem fra sit skjul.

Han venter.

Et årti senere er sagen lukket. Morderen er bag tremmer, men da en ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet, begynder ligehederne at dukke op.

Han tager.

Selvom de oprindelige spor er væk, minderne rustne og vidner forsvundet, bliver Will Trent og hans partner Sara Linton nødt til at genåbne sagen. Men uret tikker og morderen er opsat på at finde hans perfekte nye offer – en ny tavs kvinde.

Lyt til denne barske fortælling på BookBeat lige her.

Karin Slaughter har skrevet en hel bogserien omhandlende Will Trent og hans partner, den retsmedicinske patolog Sara Linton. Du finder den nervepirrende engelske bogserie på BookBeat lige her.

Dødenkelt – Peter James

Dødenkelt - Peter James - Äänikirja - BookBeat

Michael Harrison er en værre prankster. Han finder det hylende morsomt at drive gæk med sine venner.

Men nu hvor Michael skal giftes, mener vennerne at muligheden nu er der for at give Micheal gengæld, og arrangere derfor et rimeligt brutalt indslag til hans polterabend.

Intet går dog som planlagt, og hele festligheden slutter brat da vennerne kører galt. Tre af dem bliver dræbt på stedet og den sidste ender med at komme i koma. Brudgommen Michael er væk, og ingen aner hvor, han er blevet af.

Roy Grace er kriminalinspektør. Han er plaget af sin kones mystiske forsvinden, men bliver trods hans sorg sat på sagen. Folk forsvinder, det sker hver eneste dag i England og under typiske omstændigheder, ville politiet vente et par dage med, at efterforske sådan en sag.

Men Michaels sag er usædvanlig og Roy Grace er på bar bund. For det første, så er Micheals forlovede en rigtig skøn og smuk kvinde, for det andet er det tydeligt at gennemskue at Micheals ven og filmpartner, lyver når han siger, at han ingen anelse har om den prank de andre venner havde planlagt for Michaels Polterabend.

Dødenkelt er først del i serien om kriminalinspektør Roy Grace. En krimibogserie som har taget England med storm, og som har placeret Peter James, som værende en af de bedste bestsellerforfattere i øjeblikket.

Du finder den første bog lige her på BookBeat.

Okker gokker – Matthew Arligde

Matthew Arlidge - Forfatter - BookBeat

Pigen som trådte ud af skoven, var døden nær.

I vildrede fortæller hun, hvad der er sket, men hendes ord er ikke til at tro. Og dog, så er hvert eneste forfærdelige ord, som kommer ud af pigens mund, sandheden.

Få dage senere underslipper endnu en fange. Fangen er også ilde tilredt. Og Efter endnu et fund af hårdt kvæstede offer, begynder et mønster pludselige at dukke op.

Mønsteret viser, at ofrene bliver bortført i par. Efterfølgende bliver de spærret inde, hvor de bliver sat overfor et umenneskeligt valg: Dræb, eller bliv dræbt.

I valget må ofrene selv vælge, hvad de helst vil, miste livet eller forstanden.

Kriminalkommissær Helen Grace kæmper med indre dæmoner, hun har nået toppen af sin karriere, men hendes dæmoner holder hende tilbage. Helen bliver sat i spidsen for efterforskningen af det monster, som tilfangetager parrene.

Under efterforskningen begynder Helen så småt at indse, at det måske er ofrene som rummer nøglen til sagens opklaring. Hvis hun er forkert på den, vil endnu flere uskyldige mennesker miste livet.

Lyt til første bind i serien om kriminalkommissær Helen Grace på BookBeat lige her.

Falske værdier – Lee Child

Falske værdier - Lee Child - Ljudbok - E-bok - BookBeat

Hjertelig velkommen til Margrave i Georgia, et dejligt sted, men bliv helst ikke alt for knyttet, for byens beboere er på vej i to retninger. Enten er de involveret i en farlig sammensværgelse, eller også er de med hastige skridt på vej mod den sikre, iskolde død.

Jack Reacher er en tidligere militærmand. Han har taget en Greyhound-bus til sydstaterne for at besøge byen Margrave. Men det er ikke en varm velkomst han får, for kort tid efter han stiger ud af bussen, bliver han arresteret og sigtet for mord.

Jack Reacher ved med sikkerhed, at han ikke har slået nogen eller noget ihjel, i hvert fald ikke for nylig og slet ikke i Margrave. Men politiet i Margrave har øjenvidner, der alle placere Reacher på gerningsstedet

Reacher begynder at gå i dybde med sagen og det viser sig, at mordet alligevel rammer ham personligt. Han vælger at søge hjælp, hos de eneste to han kan stole på, i en by med et korrupt bagland.

Margrave er ikke bygget op på hvad som helst. En udspekuleret ondskab ligger som fundament for byen. Ondskaben er svær at sætte en stopper for, men Reacher har i sinde at gøre sig en forsøg.

Lee Childs bestsellerbøger er også blevet filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen som Jack Reacher. Du kan finde to af filmene lige her på Viaplay.

Lyt til første del i bogserien om Jack Reacher lige her på BookBeat.

Lyt med

Kan du mærke hvordan pulsen stiger og adrenalinen suser rundt i kroppen, hvis ikke, så smut ind på BookBeat og lyt til en fantastisk nervepirrende krimi lige her på BookBeat.

På BookBeat bliver lydbøgerne oplæst af kompetente og dygtige oplæsere. Med den rette stemmeføring og oplæsningsteknik, vil du langsomt kunne mærke hvordan dine håndflader bliver en smule mere svedige.

Du finder alt, hvad hjertet og hjernen begærer på BookBeat og for bare 79,- pr/md. får du et udvalg med mere end 100.000 forskellige udgivelser.

Du kan oprette dig lige her og få en 14 dages gratis prøveperiode.

Rigtig god lyttelyst.

Christina

Forfatter for streamingsiden.dk og økonomi, it og kommunikation bachelorstuderende. Jeg er stor fan af at læse, lytte og se, og bruger de fleste af de timer, hvor jeg ikke er til fysiske, sociale eller faglige aktiviteter, på enten at følge med i en ny fed serie eller lytte til/læse en spændende bog. Med en uddannelse i it og kommunikation erhverver jeg mig et hav af kompetencer, som er ”up to date” med de sociale medier og diverse streamingtjenester.

Seneste artikler