fbpx

Baywatch hos Viaplay – Hitserien i nye klæder


Er du klar til at overvære en film, der kan give dig et godt og solidt grin? Måske har du behov for at få pulsen op i de lidt mere actioninspirerede filmscener? Og når vi ser Baywatch, så tænker du formentlig ikke en film placeret i actionkomedie-genren?

Det er formentlig mere det klassiske og ikoniske 90’er tv-seriehit, der dominerer tankerne, når man hører titlen Baywatch. I denne omgang har det dog været et aktivt valg at forlade den seriøsitet og alvor, der fyldte den ældre serieversion, hvor imod man med den nye film har formået at sammenkoble det med humor, der ligeledes kan findes i 21 Jump Street. Det skaber et underholdende, mindre stramt og tiltrækkende univers.

Det vil sige, at man har givet serien helt nye klæder. Du kan derfor se frem til nogle af de ikoniske anekdoter og scenarier, som bliver brugt i en nyfortolket version. Det kan derfor godt være, at filmen ikke nødvendigvis er en copy-paste af den ældre 90’er-serie, men du vil ikke være et sekund i tvivl om, hvilken serie filmen er baseret på.

Historien om den underholdende og spændende actionkomedie Baywatch

Husker du den eftertragtede og ikoniske tv-serie Baywatch? Og var du helt ekstatisk over den velkomponerede og velovervejede historie? Så kan filmen Baywatch, på trods af dens tydelige afvigelser fra den klassiske serie, være den helt rigtige film til din næste filmaften. Du vil næppe blive skuffet, hvis du søger efter en god actionkomedie.

Den leverer humor og spænding af helt sublim karakter. Du møder i første omgang Mitch Buchannon, der er kaptajn af hans eget livredderhold, som vogter over Emerald Bugt i Florida. Her er målet at passe på de mange gæster, samtidig med at man holder skik med de mange ulovligheder, der kan ske under varme himmelstrøg.

Holdet består blandt andet af den koncentrerede, pligtopfyldende og attraktive næstkommanderende Stephanie Holden, samt den energiske, attraktive og engagerede veteran C.J. Parker. De formår i selskab af andre talentfulde og dygtige livredder at redde mange liv på stranden og i områddet.

Det er især Mitch, der har stjernestatus i det lokale samfund. Det skyldes formentlig hans omtrent 500 redninger i hans lange og begivenhedsrige karriere. Der er dog også folk i samfundet, der ikke kan forene sig med, at han bekæmper “bad guys” samtidig med, at han holder øje med gæsterne på stranden.

Især den lokale politimand Garner Ellerbee, er ved at være træt af Mitchs indblanding i politiets arbejde. Dette provokerer og frustrerer også den erfarne livredders overordnede Captain Thorpe. Men kan de holde Mitch tilbage, når han af den stærkeste natur ønsker at skabe en behagelig og rolig oasis på hans territorie – nemlig stranden?

Og er de overhovedet klar over, hvor mange kræfter Mitch ligger i hans arbejde som overhovedet og bestyrer af stranden? Måske kan de i forlængelse af det ikke anerkende hans hårde arbejde?

Livredderne har dog det tilfælles, at de er erfarne, passionerede, engagerede, fotogene, seriøse, attraktive og vellidte. Det er også nogle af de kriterier, som de lægger stort og intenst fokus på, når de skal rekruttere nye livreddere til holdet.

Optagelsesprøverne er intense, hårde og vilde, hvilket giver et tydeligt indblik i, at livredderteamet går op i deres arbejde med liv og sjæl. Det er kun de bedste, der bliver optaget på holdet. Det er nemlig vigtigt, at de kan være afhængig af hinanden til en vis grad.

Men hvad gør man egentlig, hvis der dukker en person op, der stiller spørgsmålstegn ved den test, der efterhånden er blevet en del af det DNA, som Baywatch-holdet lever og ånder efter? Og hvad hvis man nægter at tage prøven, da man mener, at man ikke behøver en prøve for, at kunne begå sig ombord på teamet.

Det er Matt Brody den energiske, flabede og rapkæftede OL-guldvinder, der mener, at han på baggrund af hans talent er selvskreven til jobbet. Giver Mitch op overfor Brody, der ikke indeholder bare en lille smule selvindsigt og situationsfornemmelse? Eller tager han gerne den hårde kamp op og uddanner ham til en solid, uundværlig og talentfuld livredder?

Livredderteamet står overfor nye opdagelser på den eftertragtede strand. Det skal nemlig vise sig, at selve livredderjobbet ikke kun handler om at redde gæster, der er i fare for at drukne, men ligeledes giver teamet udfordringer indenfor det kriminelleunivers.

I Emerald Bay er der nemlig også andre udfordringer, som kan skabe uro, ubehag og frygt for de gæster, der besøger kystlinjen. Det er især, da holdet opdager en pose stoffer, der skyller i land, at det går op for dem, at de er nødsaget til at handle aktivt for at skabe den ro og velbehag, der er nødvendig for, at gæsterne får en god og ultimativ oplevelse på stranden.

Men finder de mon ud af, hvor stofferne kommer fra? Og bør de lade de sommetider farlige og skræmmende missioner overgå til politiet? Eller er det bedre at vogte den strand og det hav, som livredderne kender, som var det deres egen bukselomme? Men vigtigst af alt, formår de at skabe tryghed for gæsterne på stranden og lader de retfærdigheden sejre?

Er du interesseret i at se, hvordan filmen ender, så kan du se den hos Viaplay. De tilbyder mange andre og forskellige spændende film i samme genre, så du har mulighed for at holde den ultimative actionkomedie film-fest hjemme i stuen.

Mød de talentfulde og passionerede skuespillere fra Baywatch filmen

Find den populære, underholdende og talentfulde Dwayne Johnson i rollen som Mitch Buchannon. Han spiller Mitch-rollen i den filmatiseret udgave af den ikoniske tv-serie Baywatch. I den eftertragtede og populære tv-serie var det derimod David Hasselhoff, der spillede denne type rolle. I filmen støder vi også på David Hasselhoff, der dog denne gang spiller Mitch Buchannons mentor.

I rollen som den flabede, kontroversielle, grænsesøgende og kække Matt Brody er den charmerende, elskværdige og dygtige Zac Efron. Denne karakter giver filmen ekstra personlighed og kant. Den skæve rolle er interessant at følge, da der bliver gennemgået en tydelig udvikling med kendskabet til livredderteamet.

Ligeledes er der den næstkommanderende livredder, Summer Quinn, der bliver spillet af den erfarne, rutinerede og karismatiske Alexandra Daddario. Hun er trofast følgesvend til Mitch, og går naturligvis meget op i hendes arbejde.

I den frygtindgydende, seriøse og alvorlige rolle møder man Priyanka Chopra, der spiller Victoria Leeds. Hun er i filmen den ultimative skurk, der indeholder en del ondskab. Det er også denne karakter, der får livredderteamet til at gå sammen i fællesskab om at stoppe hendes voldsomme, brutale og heftige handlinger.

Udover støder vi på Kelly Rohrbach i rollen som C.J. Parker. I den tidlige tv-serie er denne karakter i den grad opfattet som en loyal og erfaren karakter. Det er faktisk en af de karakterer, der arbejder i længst tid som livredder, hvilket også afspejler sig i karakterens popularitet. Det var også den ikoniske Pamela Anderson, der spillede rollen som C.J. Parker i tv-serien.

Pamela Anderson laver ligeledes en gæsteoptræden ligesom David Hasselhoff i filmen. Hun bliver blandt andet introduceret som den nye kaptajn overfor blandt andet Summer, Ronnie og Brody. Det er derfor ingen hemmelighed, at filmen hylder den succesrige tv-serie fra 90’erne.

Udover dem møder vi blandt andet Jon Bass i rollen som Ronnie Greenbaum, Hannibal Buress som Dave the Tech, Ilfenesh Hadera som Stephanie Holden, Rob Huebel som Captain Thorpe, Amin Joseph som Frankie og Oscar Nunez som Rodriguez.

Filmen er instrueret af Seth Gordon, som har enorm stjernestatus på den amerikanske filmscene. Han er ligeledes skaberen bag Identity Thief, Four Christmases og De Satans Chefer. Hans erfaringer gør, at han formår at skabe film med et højt niveau af solid og underholdende humor med seriøsitet og spænding i verdensklasse.

Afsluttende bemærkninger

Er du ikke i humør til at se en actionpræget komedie? Så kan du hos Viaplay finde mange andre spændende, interessante og underholdende film i diverse slags genre. Det vil gøre, at din filmaften får den helt rigtige form for diversitet.

Du mangler blot at smide popcornene i mikroovnen, slå benene op på sofaen og trække dynen langt op om kroppen. På den måde opnår du den ultimative form for hygge samtidig med, at du selv kan bestemme, hvilken form for underholdning du foretrækker. Læs hos os med om de 20 bedste film på streamingtjenesten Viaplay, så du kan få et overblik over deres filmsortiment.

Det kan også være, at du hellere vil følge en serie, når du enten er på farten med offentlig transport eller blot har en pause i en ellers hæsblæsende hverdag. Du kan også besøge Viaplay, hvis du har behov for at se din foretrukne serie. Læs mere om de 20 bedste serie her.

Stine

Til daglig arbejder jeg som skribent på blandt andet streamingsiden.dk. Derudover studerer jeg i øjeblikket på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er ved at gennemføre en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation. I mit arbejde trækker jeg især på den brede vifte af almen viden, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med mine forskellige skribentjobs. Dertil spiller erfaringerne fra at være blevet bachelor i Medievidenskab ligeledes en stor rolle, når jeg producerer indhold til mine tekster på hjemmesiden.

Seneste artikler