fbpx

Audible i Danmark: Lydbøger og podcasts


Hvis du er velbevandret i lydbogs- og podcastland, har du sikkert stiftet bekendtskab med Audible eller måske bare hørt om det. Hvis ikke får du da lige en kort introduktion her. Audible er faktisk bare en helt almindelig streamingtjeneste ligesom, du kender det fra Mofibo. MEEEEN, Audible er nu alligevel noget særligt. De har nemlig ikke kun et kæmpe udvalg af lydbøger. De producerer faktisk også deres egne podcasts. Så er du en kæmpe lydbogs- og podcast-lover, kan du med garanti finde noget, du har lyst til at lytte til på platformen.  

Du kan få Audible i Danmark, men du skal faktisk benytte dig af UK-versionen. Audible er nemlig ejet af amerikanske Amazon, der endnu ikke har en dansk platform. Det gør nu heller ikke noget, når du kan tilgå både Amazon og Audible via the UK. Og så har du faktisk mulighed for at afprøve Audible ganske gratis i hele 30 dage. Det er jo altid lige en god måde at teste om det overhovedet er noget.

Men hvad så med prisen? 

Det er faktisk ikke specielt dyrt at få adgang til Audible’s vidunderlige verden. Når du benytter Audible i Danmark, skal du som nævnt ovenfor bruge UK-versionen. Det betyder selvfølgelig også, at priserne er opgivet i britiske pund. Det gør det ikke dyrere at benytte streamingtjenesten end andre tjenester. Prisen du bliver trukket i kroner kan selvfølgelig variere alt efter kursen på det britiske pund. Prisen er meget beskeden nemlig kun £7.99, som svarer til omkring 65-75 kr. alt efter kursen.   

Du kan afprøve Audible her

Audible danske lydbøger 

Selvom du kan lytte til Audible i Danmark er indholdet hovedsageligt på engelsk. Det er der dog ingen grund til at frygte, hvis du ikke er den store engelsk-ekspert. Du vænner dig nemlig lynhurtigt til det. Og det er faktisk en super god måde at blive bedre til sproget på. Er det alligevel lidt af en mundfuld at lytte til lydbøger på engelsk, finder du faktisk også lydbøger på dansk og andre sprog – hvis du er frisk på det. Er hovedsageligt interesseret i lydbøger på dansk, har Mofibo et enormt udvalg. Du kan eksempelvis lytte til alt fra Hella Joof’s Papmaché reglen til Jytte fra marketing er desværre gået for i dag.

Lyt til Audible i hele Danmark 

Du kan lytte til Audible, når du vil og hvor du vil. Du kan nemlig hente Audible-appen ned på din smartphone hurtigt og nemt. Men du kan faktisk også streame lydbøger fra Audible via forskellige tablets og direkte på din computer. Du kan se en fuld liste over enheder, hvor du kan streame Audible lige her og læse en lille guide til at komme igang med podcasts på telefonen her. Du kan desuden læse om de mest populære podcasts på Audible lige her, hvis du mangler lidt inspiration. 

Seneste artikler